Dags för ett snabblån?

(Denna text är sponsrad)

När man hamnar i en tillfällig ekonomisk knipa kan ett sms lån vara ett alternativ att överväga. Då är det viktigt att vända sig till en seriös kreditgivare som följer alla lagar och regler. Det är viktigt att känna sig trygg i en sådan situation.

Oförutsedda utgifter kan dyka upp under månaden och kan leda till att du inte har tillräckligt med pengar att exempelvis betala dina viktiga utgifter i tid. Det finns typiska och inte alltför ovanliga scenarier, där ett snabblån utan UC kan vara räddaren i nöden. Moneezy erbjuder snabblån.

Vad menas med lån utan UC?

Ett av de främsta skälen till att ta ett sms lån utan UC är att dessa kreditupplysningar inte har en negativ inverkan på din kreditvärdighet. Det innebär alltså att din kreditvärdighet inte försämras med den här typen av lån, vilket kan ske med en kreditupplysning som görs av UC.

Snabb process

  • Du bestämmer dig för ett belopp du tänkt låna
  • Du bestämmer den tid du vill ha på dig för att lämna tillbaka beloppet på
  • Du fyller i en låneansökan enkelt på nätet
  • Med BankID identifiering kan låneinstitutet göra en snabb bedömning

När du godkänt och undertecknat erbjudandet har du accepterat villkoren och binder dig till åtagandet. Det kostar inget att ansöka om ett snabblån.

När du söker svar hos flera låneinstitut samtidigt kommer flera svar med olika villkor att presenteras. Det ger dig en möjlighet att få en överblick på vad som erbjuds. 

Snabblån är lån utan säkerhet

Ett snabblån använder en högre ränta som säkerhet, något som är viktigt att räkna med i förhand. För låneinstituten är det inte viktigt att veta vad du tänker göra med pengarna, dom kommer dock göra en bedömning på om du kommer att kunna betala tillbaka lånet. 

Håll koll på kostnaden

Ett  snabblån har en högre räntesats än vanliga banklån. Det finns flera anledningar till detta men det viktigaste att tänka på är att snabblån är lån utan säkerhet. Det innebär en potentiell risk för långivaren. Dessutom har snabblån oftast en kortare tidsfrist att betala tillbaka, medan banklån typiskt löper över flera år.

Innan du accepterar lånet är det viktigt att du beräknar det belopp som du ska betala tillbaka när återbetalningstiden startat. På så sätt slipper du en obehaglig överraskning när återbetalningstiden är igång.

Ta reda på den effektiva räntan och alla kostnader i samband med krediten. Många väljer att ta hänsyn till den faktiska återbetalnings kostnaden.


Lämna en kommentar