Den bästa Armeniska spellistan du måste höra, på Spotify

Prova den här handplockade Spotify spellistan nästa gång du behöver dansa lite.


För artister är det viktigare än någonsin att komma med på spellistor. På många sätt är spellistor den nya radion. Så om du verkligen vill bli sugen på de senaste upptäckterna inom musik, behöver du följa rätt spellistor.

Livekonserter, spelningar och festivaler är nu igång igen efter två år av pandemi. Behovet av att känna sig förflyttad till någon vackrare plats via melodier, texter och rytmer har sällan känts mer intensivt efter 20 utmanande månader.

Som sagt, kanske du är ute efter ett urval av ljud som hjälper dig att få en god natts sömn, låtar för att underhålla barn hemma eller en samling inspirerande album skrivna i självisolering.

Musikstreaming är en av de senaste årens mest populära tekniska uppfinningar. Dagarna för CD-skivor, MP3-skivor eller att köpa enskilda låtar online är förbi.

Det är här streamingtjänster som Spotify, Tidal, Pandora, Deezer och Apple Music kan hjälpa till. Dessa erbjuder en socialt avlägsen livlina med ett knapptryck – en chans att provköra nya banor innan du köper. Med musikstreamingtjänster som sammanställer miljontals låtar till ett prisvärt abonnemang kan du lyssna på vilken låt som helst på din telefon eller dator – när du vill. Det är som Netflix, men för musik.

Spotify är en sådan tjänst som tar världen med storm, och med tusentals färdiga spellistor är det lätt att hitta den som passar ditt humör.

Plattformen Spotify försöker alltid erbjuda något nytt, oavsett om det är artistledda algoritmer för att bättre anpassa dina musikrekommendationer, ”Only You” och ”Blend”-funktioner, eller ge Spotify-kontoinnehavare en chans att ”tipsa” medan de lyssnar – agerar som helt klart tappat mycket gigintäkter under de senaste två åren.

Att navigera i den stora världen av musikupptäckt på streamingtjänster är skrämmande, men Spotify har investerat avsevärda resurser i sin spellistkurator, och hjälper den nyfikna lyssnaren att hitta sin väg i den musikaliska vildmarken.

Om du är trött på att lita på Spotifys releaseradar för att hitta dina nya favoritlåtar och vill ha en mer mänskligt kurerad spellista, då har du kommit till rätt ställe.

Bästa Armeniska spellistan på Spotify

Nedan har vi brutit ner vår lista över de bästa armeniska musikspellistorna på Spotify till endast en för 2022. Men vi tror att även om du har en mångsidig musiksmak, kommer du fortfarande att tycka att detta är den bästa Spotify-spellistan för denna genre.

Det är en annan upplevelse från gamla dagar med att gräva igenom bloggar (eller faktiska fysiska skivbutiker), men det finns fortfarande något magiskt med att bli kär i en ny artist på en spellista. Och om du hittar en artist du gillar kommer det troligen att finnas flera fler på samma spellista. Upptäckterna kommer i omgångar.

Så för att komma till den bästa Armeniska spellistan klicka nedan:


Lämna en kommentar