Lightyear Disney Plus premiär – hur man tittar på serien

Toy Story spinoff:en gör sin debut för streaming

lightyear premiär sverige

Till oändligheten, Disney Plus och mer! Lightyear, Pixars Toy Story-spinoff, kommer till streamingtjänsten den här veckan efter att ha spelats på bio för första gången.

Den animerade filmen fokuserar på Buzz Lightyear – inte leksaken, utan en rymdvaktare. Premissen för Lightyear kan förklaras av det korta och humorösa titeln i början av filmen som lyder: ”1995 fick Andy en leksak. Den leksaken var baserad på en film. Det här är den filmen.”

Lightyear öppnade den 17 juni och var den första Pixar-filmen som släpptes på biografer över hela världen sedan pandemin började. Även om det anses vara en flopp rent vinstmässigt, efter att ha tjänat 219 miljoner dollar mot en produktionsbudget på 200 miljoner dollar, fick Lightyear en 75 procent Rotten Tomatoes, kritikernas betyg och en publikpoäng på 84 procent.

Berättelsen följer Buzz (med röst av Chris Evans) när han ger sig ut på ett intergalaktiskt äventyr.

Lightyear börjar streama onsdagen den 3 augusti på Disney Plus.

Lightyear är 1 timme och 40 minuter lång och är klassad som PG. 

Efter att han har hamnat på en fientlig planet med befälhavaren och bästa vännen Alisha Hawthorne (Uzo Aduba), måste han hitta en väg hem. Men varje försök kostar honom dyrbar tid och han måste slå sig ihop med nya kamrater för att komma hem.

Se också:

Här kommer trailern för Lightyear Disney Plus

Lämna en kommentar