Rosa Bild – Gratis att ladda ner!

Det kan vara svårt att hitta en perfekt nyans av en rosa bild i alla upplösningar. I denna artikel kommer vi att presentera rosa bakgrundsbilder i alla format som du kan behöva. Alla bilder nedan är helt gratis att ladda ner och är inte upphovsrättskyddat!

Vi börjar men den minsta upplösningen på 480p som är till för små 4:3 format bakgrunder, och denna upplösning är inte HD.

480p Upplösning

Rosa bild
640 x 480

Efter att ni öppnar filen i fullstorlek kan ni högerklicka eller hålla in med fingret på bilden för att kunna ladda ner bilden!

Använder du istället en stationär dator eller laptop så laddas bilden ner direkt när du trycker på knappen, smidigt va!

720p Upplösning

720p är den första upplösningen som brukar räknas in i HD segmentet.Denna storlek brukar passa till många små laptops för att display:er på laptops brukar vara detsamma som 720p.

1080p Upplösning

Denna Full HD upplösning brukar fungera perfekt som bakgrundsbild på stationära datorer för att de just brukar ha 1920×1080 upplösning. Ifall du har en laptop brukar upplösningen vara något lägre som sagt och då bör du välja 720p.

Rosa Bild i 4K Upplösning

Ifall du är i behov av upplösningen 3840×2160 så har du kommit rätt. Denna 4K bild räcker gott och väl för stora bildprojekt i Photoshop eller Paint 😉 – Ja vissa använder fortfarande Microsoft Paint.

8K Upplösning – Rosa Bild

För säkerhets skull så skapade vi även en 8K upplösning ifall det är någon som skulle behöva det i framtiden! Du hittar den nedan.


Se också våra andra bild artiklar:

3 svar på ”Rosa Bild – Gratis att ladda ner!”

Lämna en kommentar