Smart TV 32 tum

En av de perfekta Smart TV-apparaterna för sovrum, kontor och kök är av storleken 32 tum. Därför ska vi hjälpa dig att hitta en TV som passar dig.

De bästa 32 tums TV-apparaterna är idealiska för dem med små vardagsrum, eller de som kanske vill unna sig att titta på TV i sovrummet. De större TV-apparaterna tenderar att vara de mest annonserade i butikerna, men kompakta storlekar säljer fortfarande som smör, på grund av att de är så praktiska.

Naturligtvis är de bästa 32 tums TV-apparaterna i allmänhet också mycket billigare än de större modellerna. Det medför att de är lockande bara av den anledningen, vilket ju är logiskt.

Men även om du är på en budget, förtjänar du fortfarande den bästa kvaliten och du kan få det för det priset.

Även om de kanske inte erbjuder alla avancerade funktioner hos de bästa TV-apparaterna där ute, kan 32-tumsapparater fortfarande leverera ett fantastiskt smart-TV-alternativ till dem som vill spendera mindre. Med det sagt kan du få några ganska snygga 32-tums TV-apparater, med priser som börjar korsa sig över den billigare av de bästa 50-tums TV-apparaterna.

Du kommer inte att hitta några 4K-TV-apparater här, och även om det finns modeller med HDR, förvänta dig inte nivåerna av ljusstyrka och kontrastkontroll som du får från mer filmiska storlekar, eller bästa 55-tums TV-apparater. Generellt sett är dessa TV-apparater designade för att ge valuta för pengarna från sina HD-skärmar.

Smart TV 32 tum – Är detta rätt storlek för dig?

Det är svårt att tro att en 32-tums TV en gång ansågs vara enorm, men nuförtiden är den här skärmstorleken vanligtvis eftersökt som en sekundär TV. De tenderar att användas på platser där utrymme är en lyx eller du vill se skärmen på nära håll. Det kan vara betyder kök, kontor, badrum och gym. Men för dem som vill ha en smart skärm som passar in i ett mindre utrymme är den ödmjuka 32-tums Full HD-TV:n det perfekta valet.

Uppenbarligen, välj inte en om det du verkligen vill ha är filmisk spänning och teknikens höjd – du kommer inte att hitta någon av de bästa OLED TV-apparaterna i den här storleken. Låt oss vara realistiska att fokus här är att få bra tydliga bilder och ljud som är tillräckligt bra för att du kan höra vad som händer.

Vad du ska leta efter

32-tums-TV:n är den sista bastionen i Full HD, så förvänta dig inte att hitta några 4K-paneler på skärmar i den här storleken. Det är egentligen ingen stor förlust: Ultra HD kommer knappast att imponera på dig med en så här liten bild

Vissa 32-tums TV-apparater erbjuder dock fortfarande HDR-stöd, vilket ger dig en bättre bild överlag. Om du kan rekommenderar vi att du tar tag i en med den här funktionen, eftersom det hjälper till att få bilderna att se mer verklighetstrogna och rika ut – det är en av de få senaste TV-teknikförbättringarna som är lika effektiva på mindre skärmar som stora. Streamingtjänster som Netflix, Amazon Prime Video och Disney+ erbjuder alla HDR-stöd för filmer och TV.

Annars tenderar TV-apparater i den här storleken att vara ganska avskalade när det gäller funktioner, men det betyder inte att du fortfarande inte kan njuta av en anständig smart plattform som stöder de viktigaste videoströmningstjänsterna.

Bästa Smart TV 32 tum – Samsung

SAMSUNG TQ32Q50A 32″

bästa 32 tums tv

Den bästa TV:n som också är ett konstgalleri

Fördelar

  • Full-HD QLED
  • Auto Game Mode (ALLM)
  • Inbyggda mottagare för både antenn-, kabel – och satellit-TV
  • Eco Smart Control-fjärrkontroll med inbyggd mikrofon för röststyrning

Nackdelar

  • Inte 4K

Återförsäljare

Lämna en kommentar