Smart TV 32 tum – 2022

En av de perfekta Smart TV-apparaterna för sovrum, kontor och kök är av storleken 32 tum. Därför ska vi hjälpa dig att hitta en TV som passar dig.

Smart TV 32 tum

De bästa 32 tums TV-apparaterna är idealiska för dem med små vardagsrum, eller de som kanske vill unna sig att titta på TV i sovrummet. De större TV-apparaterna tenderar att vara de mest annonserade i butikerna, men kompakta storlekar säljer fortfarande som smör, på grund av att de är så praktiska.

Naturligtvis är de bästa 32 tums TV-apparaterna i allmänhet också mycket billigare än de större modellerna. Det medför att de är lockande bara av den anledningen, vilket ju är logiskt.

Men även om du är på en budget, förtjänar du fortfarande den bästa kvaliten och du kan få det för det priset.

Även om de kanske inte erbjuder alla avancerade funktioner hos de bästa TV-apparaterna där ute, kan 32-tumsapparater fortfarande leverera ett fantastiskt smart-TV-alternativ till dem som vill spendera mindre. Med det sagt kan du få några ganska snygga 32-tums TV-apparater, med priser som börjar korsa sig över den billigare av de bästa 50-tums TV-apparaterna.

Du kommer inte att hitta några 4K-TV-apparater här, och även om det finns modeller med HDR, förvänta dig inte nivåerna av ljusstyrka och kontrastkontroll som du får från mer filmiska storlekar,eller bästa 55-tums TV-apparater. Generellt sett är dessa TV-apparater designade för att ge valuta för pengarna från sina HD-skärmar.

Smart TV 32 tum – Är detta rätt storlek för dig?

Det är svårt att tro att en 32-tums TV en gång ansågs vara enorm, men nuförtiden är den här skärmstorleken vanligtvis eftersökt som en sekundär TV. De tenderar att användas på platser där utrymme är en lyx eller du vill se skärmen på nära håll. Det kan vara betyder kök, kontor, badrum och gym. Men för dem som vill ha en smart skärm som passar in i ett mindre utrymme är den ödmjuka 32-tums Full HD-TV:n det perfekta valet.

Uppenbarligen, välj inte en om det du verkligen vill ha är filmisk spänning och teknikens höjd – du kommer inte att hitta någon av de bästa OLED TV-apparaterna i den här storleken. Låt oss vara realistiska att fokus här är att få bra tydliga bilder och ljud som är tillräckligt bra för att du kan höra vad som händer.

Vad du ska leta efter

32-tums-TV:n är den sista bastionen i Full HD, så förvänta dig inte att hitta några 4K-paneler på skärmar i den här storleken. Det är egentligen ingen stor förlust: Ultra HD kommer knappast att imponera på dig med en så här liten bild

Vissa 32-tums TV-apparater erbjuder dock fortfarande HDR-stöd, vilket ger dig en bättre bild överlag. Om du kan rekommenderar vi att du tar tag i en med den här funktionen, eftersom det hjälper till att få bilderna att se mer verklighetstrogna och rika ut – det är en av de få senaste TV-teknikförbättringarna som är lika effektiva på mindre skärmar som stora. Streamingtjänster som Netflix, Amazon Prime Video och Disney+ erbjuder alla HDR-stöd för filmer och TV.

Annars tenderar TV-apparater i den här storleken att vara ganska avskalade när det gäller funktioner, men det betyder inte att du fortfarande inte kan njuta av en anständig smart plattform som stöder de viktigaste videoströmningstjänsterna.

Bästa Smart TV 32 tum – Samsung

SAMSUNG THE FRAME 32″

Bildkredit: Samsung

Den bästa TV:n som också är ett konstgalleri

Fördelar

  • Art mode är fantastiskt
  • One Connect box med enkel kabel
  • QLED är imponerande+Kan monteras plant i väggen

Nackdelar

  • Inte 4K

Återförsäljare

Om du letar efter en 4K-TV måste du titta på en större version av The Frame: den här är Full HD. Men i den här storleken är det inte en deal-breaker, särskilt när du betänker att skärmen här är QLED – så du får OLED-liknande kontrast och färg utan OLED-priser. Vi har imponerat mycket av QLED och vi tror att du också kommer att bli det.

Det unika försäljningsargumentet här är Art Mode, som förvandlar The Frame till en bild- eller fotoram när den inte är aktiv. Du får tre månaders gratis konstverk med TV:n. Om du väljer att inte prenumerera i efterhand kan du använda dina egna bilder och foton istället. Det är en riktigt bra idé, speciellt när du monterar The Frame på väggen. För den har designats smart så att den kan monteras i linje med väggen, med bara en enda kabel som går till One Connect-boxen. Du kan till och med byta ut ramarna så att de smälter in ännu bättre med din inredning.

Förutom suverän bildkvalitet får du även några smarta funktioner inklusive spegling från din mobila enhet. SmartThings-stöd så att du kan börja titta på en film på bussen och sedan fortsätta där du slutade när du kommer hem och slå på The Frame, Alexa och Google Assistant, och en riktigt snygg fjärrkontroll. Du kan också använda The Frame som en trådlös PC-bildskärm.

Det är imponerande grejer, och den enda verkliga svagheten här är ljudet: som ett ljudsystem gör The Frame en riktigt bra bildram. Det tunna fodralet lämnar inte mycket utrymme för högtalare, och även om ljudet inte är hemskt kommer du att vilja ha en av de bästa soundbars för Samsung TV-apparater om du vill att det ska låta lika bra som det ser ut.

LG 32LM6370

Den bästa 32-tums-TV:n totalt sett

Fördelar

  • Excellent smart platform
  • Full HD-upplösning
  • HDR-stöd
  • 3x HDMI-ingångar

Nackdelar

  • Inget till detta pris

Återförsäljare

  • Komplett.se

När det kommer till de bästa 32-tums-TV:erna är LG LM6370 ett bevis på att du inte behöver kompromissa med funktionerna bara för att skärmen är liten. Denna Full HD LCD-TV har en enkel men sofistikerad design som erbjuder ett val mellan stativ eller väggmontering. Det råder ingen brist på anslutningar heller med tre HDMI-ingångar, två USB-portar och inbyggt Wi-Fi.

Det finns en direkt bakgrundsbelysning och fyrkärnig bearbetning för förbättrad uppskalning, skarpare bilder och mer exakta färger. Det finns också fullständiga kalibreringskontroller och en rad bildlägen som inkluderar ett med låg ingångsfördröjning för spel. LM63 stöder till och med HDR10 och HLG, med det senare som används av BBC iPlayer.

Det är med videostreamingtjänster som denna 32-tums TV är som starkast, med LG:s prisbelönta webOS smarta plattform. Detta lyhörda och intuitiva system erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, inklusive Netflix, Amazon, YouTube, Apple TV+ och alla brittiska catch-up-tjänster.

LM63 har också Freeview HD och satellittuners, så att du kan njuta av alla dina favoritprogram. Det finns till och med Dolby Audio och ett virtuellt surroundläge. Vilket gör denna lilla stjärna till den 32-tums smarta TV:n att slå.

Värda att nämna – Samsung 32″ QLED

Lämna en kommentar