Vad är Amazon Prime Student och finns det i Sverige?

En billigare Prime för de som studerar på Universitet och Högskola – Amazon Prime Student.

Amazon Prime Student

Amazon Prime Student är en billigare version av Amazon Prime som är utformad speciellt för studenter. Prime Student ger studenter tillgång till gratis 2-dagars frakt och en mängd andra specifika tjänster från den amerikanska jätten, till hälften av priset på företagets traditionella medlemskap.

Medlemskap ger också studenter tillgång till exklusiva erbjudanden och tillgång till Amazons Off-to-College-butik. Denna tjänst är praktiskt om du ofta köper från Amazon och använder – eller är intresserad av att använda – dess andra onlinetjänster. Nu när försäljningen till skolan är i full gång, bör Prime Student vara en bra idé för de flesta studenter. Här är en sammanfattning av vad tjänsten har att erbjuda.

Vad är Amazon Prime?

Amazon Prime är ett årligt prenumerationsprogram som ger flera fördelar för medlemmar. Prenumeranter är berättigade till gratis två dagars (och i vissa fall en dag) frakt på de flesta artiklar och andra leveransförmåner. Medlemmar får också obegränsad strömning av video och musik, samt specialerbjudanden på andra digitala medier. (För alla detaljer om Prime, se vår fullständiga artikel om Amazon Prime.)

Vad är det för något?

Amazon Student erbjuder samma fördelar som vanliga Prime ($ 99 per år), till rabatt. Det är tillgängligt för studenter som är inskrivna i minst en klass på ett universitet eller universitet i USA (inklusive Puerto Rico och onlineuniversitet).

Finns Amazon Prime Student i Sverige?

Nej, Amazon Prime Student i Sverige finns ännu inte i Sverige utan standard versionen Amazon Prime blev lanserad 21 September 2021 och vi vet ännu inte huruvida Amazon Sverige planerar på att lansera en sådan version.

Det betyder inte att Prime är ett dåligt val. Här kommer du direkt till deras sida:

Pris

Amazon höjde den årliga kostnaden till $ 59 (månatligt betalningsalternativ $ 6,49), är det fortfarande oumbärlig. Dessutom får studenterna en gratis provperiod på sex månader, vilket är betydligt längre än 30-dagars teststandarden som Prime-medlemmar får. Det är för verifierade studenter (du måste ha en .edu e-postadress). När du inte är student längre förnyas medlemskapet automatiskt till $ 119 per år.

Se också orginal versionen: Vad är Amazon Prime? – Se allt du får i Sverige!

1 svar på ”Vad är Amazon Prime Student och finns det i Sverige?”

Lämna en kommentar