När är Black Friday 2023?

Black Friday 2023 kommer tidigare än du kanske tror.

När är black friday?

När är Black Friday 2023 en fråga som alla kommer att ställa snart. Black Friday kommer i år att inträffa fredag den 24 november 2023. Men återförsäljare som NetOnNet, Elgiganten och Webhallen är kända för att lansera sina Black Friday-erbjudanden före detta datum.

Vi skulle faktiskt inte bli förvånade om de första annonserna om Black Friday börjar redan i oktober. Som sagt, den officiella försäljningen kommer sannolikt att börja närmare Halloween, vilket är vad vi har sett tidigare år. 

Black Friday 2023 kommer att likna en detaljhandelshelg som åren innan covid-19 pandemin. Vi lever inte i en pandemi längre, så de flesta kunder kommer att komma tillbaka in i de fysiska butikerna. Så förvänta dig att se en episk försäljning på TV -apparater, smartphones, surfplattor, spelkonsoler, hemvaror, köksprylar, leksaker och mer.

När är Black Friday 2023

Black Friday är en årlig försäljningsevenemang som infaller dagen efter Thanksgiving och markerar början på semesterhandelsäsongen. I år är Black Friday 24 november 2023. Black Friday har vuxit från en enda dag till en hel säsong som varar i veckor, inte minst cyber-monday.

Black Week börjar 24 November 2023 och ger ut många erbjudanden som är svåra att stå emot. Både för dig själv och som bra julklappar till familjen!

Här är vad du kan förvänta dig för 2023:

Gigantisk rea på elektronik: Det är svårt att inte tänka sig att det kommer att prissänkas på gamla produkter i år. Det finns företag som fortfarande sitter på gamla modeller som egentligen var planerade att bli sålda under föregående år.

Black Friday utan Media Markt 2023

Vem tar över den svenska elektronik-rean nu när Media Markt inte längre finns under Black Friday?

Jo, det kommer att vara en annan gigant, och nej då menar jag inte Elgiganten, utan Power kommer att stå och håva in pengarna istället för tyska Media Markt.

Se också:

1 svar på ”När är Black Friday 2023?”

Lämna en kommentar