När är Black Friday 2024 i Sverige?

Black Friday 2024 kommer tidigare än du kanske tror.

När är black friday?

Black Friday, den årliga shoppinghändelsen som lockar miljontals människor runt om i världen, närmar sig med stormsteg. Med massiva reor och erbjudanden som lockar kunder till butikerna och onlineplattformarna, är det viktigt att hålla koll på datumet för att inte missa de bästa affärerna. För de som planerar sin shoppingstrategi är det viktigt att känna till att Black Friday 2024 kommer att inträffa den 29 november.

Black Friday har blivit en global tradition där butiker och e-handelsplattformar erbjuder sina bästa priser på en mängd olika produkter. Från elektronik och kläder till heminredning och leksaker, finns det något för alla och till nedsatta priser som lockar konsumenter att köpa både nödvändiga och önskade varor.

Att planera för Black Friday är inte bara en fråga om att känna till datumet. Det handlar också om att utveckla en strategi för att göra de bästa köpen och undvika stressen som kan följa med shoppingruschen.

Här är några tips för att få ut det mesta av Black Friday 2024

Gör en lista: Innan Black Friday kommer, ta dig tid att skapa en lista över de produkter du är intresserad av att köpa. Detta kan hjälpa dig att fokusera på vad du verkligen behöver och undvika att impulsivt köpa saker som du egentligen inte behöver.

Följ med på förhandsinformation: Många butiker och onlineplattformar ger förhandsinformation om vilka erbjudanden de kommer att ha på Black Friday. Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på nyhetsbrev eller följa butikerna på sociala medier för att få reda på de bästa erbjudandena i förväg.

Jämför priser: Innan du gör dina köp, jämför priserna på olika butiker och onlineplattformar för att säkerställa att du får det bästa möjliga priset. Ibland kan samma produkt vara billigare på en annan plats.

Var ute i god tid: Black Friday kan vara kaotiskt och vissa produkter kan sälja slut snabbt. Försök att vara ute i god tid för att få tillgång till de bästa erbjudandena och undvika besvikelsen att missa önskade varor.

Överväg att handla online: Att handla online kan vara ett bekvämt sätt att få tillgång till Black Friday-erbjudanden utan att behöva trängas i butiker. Många butiker erbjuder också exklusiva online-erbjudanden som kan vara värda att utforska.

Black Friday 2024 lovar att vara en spännande händelse för shoppare runt om i världen. Med rätt planering och strategi kan du dra nytta av de bästa erbjudandena och göra dina inköp till ett överkomligt pris. Glöm inte att hålla koll på datumet – den 29 november – för att inte missa årets största shoppingdag.

Black Friday med Power som substitut till Media Markt 2024

Vem tar över den svenska elektronik-rean nu när Media Markt inte längre finns under Black Friday?

Jo, det kommer att vara en annan gigant, och nej då menar jag inte Elgiganten, utan Power kommer att stå och håva in pengarna istället för tyska Media Markt.

Se också:

Vad borde man köpa på Black Friday 2024?

Under Black Friday kan man hitta rabatterade priser på en mängd olika produkter, och det är en utmärkt tid att göra större inköp till förmånliga priser. Här är några tips på vad man borde överväga att köpa under Black Friday:

  • TVapparater: Black Friday är känd för att erbjuda fantastiska rabatter på TV-apparater av olika storlekar och märken. Om du har planerat att uppgradera din TV eller lägga till en extra till ditt hem, är detta definitivt en tidpunkt att hålla ögonen öppna för erbjudanden. Se till att jämföra priser och funktioner för att få det bästa värdet för dina pengar.
  • Mjukvaror: Många företag erbjuder rabatter på programvara under Black Friday, vilket kan vara perfekt för både personligt och professionellt bruk. Det kan vara allt från kreativa verktyg och produktivitetsprogram till antivirusprogram och spel. Om det finns programvara du behöver eller har önskat dig, är Black Friday en bra tid att skaffa det till ett reducerat pris.
  • Plugins till musik: För musikproducenter och hobbyister kan Black Friday vara en guldgruva när det gäller att hitta rabatterade priser på musikprogram och plugins. Många företag inom ljudteknik erbjuder generösa rabatter på sina produkter under denna tid. Det kan vara allt från virtuella instrument och ljudpaket till effekt-plugins och mixningsverktyg.
  • Mobiltelefoner: Black Friday är en utmärkt tid att köpa en ny mobiltelefon till ett förmånligt pris. Många återförsäljare och operatörer erbjuder rabatterade priser på de senaste modellerna, men det är också möjligt att hitta bra erbjudanden på äldre modeller. Om du inte är fast besluten att ha den allra senaste tekniken kan det vara värt att utforska rabatter på föregående års modeller, som fortfarande kan erbjuda en imponerande prestanda till ett lägre pris.

Att hålla utkik efter äldre modeller under Black Friday kan vara ett smart drag för att få en bra affär. Även om de kanske inte har de allra senaste funktionerna och specifikationerna, kan äldre modeller fortfarande erbjuda en utmärkt prestanda till ett betydligt lägre pris än de nyaste modellerna. Se till att göra din forskning och jämföra priser innan du bestämmer dig för att köpa för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet som passar dina behov och budget.

1 svar på ”När är Black Friday 2024 i Sverige?”

Lämna en kommentar