När är Black Friday 2021?

Black Friday 2021 kommer tidigare än du kanske tror.

När är black friday?

När är Black Friday 2021 en fråga som alla kommer att ställa snart. Black Friday 2021 kommer att inträffa den 26 november. Men återförsäljare som NetOnNet, Elgiganten och Webhallen är kända för att lansera sina Black Friday -erbjudanden före detta datum.

Vi skulle faktiskt inte bli förvånade om de första snacken om Black Friday börjar redan i oktober. Som sagt, den officiella försäljningen kommer sannolikt att börja närmare Halloween, vilket är vad vi har sett tidigare år. 

Black Friday 2021 kommer inte att likna någon detaljhandelshelg som kommer före den. Vi lever fortfarande genom en pandemi, så de flesta kunder kommer att fortsätta att gynna bekvämligheten med onlineshopping jämfört med att vandra in i en fysisk tegelsten. Online shoppare kommer att se episk försäljning på TV -apparater, smartphones, surfplattor, spelkonsoler, hemvaror, köksprylar, leksaker och mer.

När är Black Friday 2021

Black Friday är en årlig försäljningsevenemang som infaller dagen efter Thanksgiving och markerar början på semesterhandelsäsongen. I år är Black Friday 26 november 2021. Black Friday har vuxit från en enda dag till en hel säsong som varar i veckor, inte minst cyber-monday.

Black Week börjar 26 November 2021 och ger ut många erbjudanden som är svåra att stå emot. Både för dig själv och som bra julklappar till familjen!

Här är vad du kan förvänta dig för 2021:

Amazon: Förra året höll Amazon Prime Day i oktober. Rykten om en Prime dag i oktober har försvunnit tyvärr. Men Amazon är dock kända för sina stora överraskningar. Skulle en andra Prime dag inträffa, kommer det troligtvis att ske i början av mitten av oktober och dess semesterförsäljning skulle börja i slutet av oktober till november. Tänk att detta är första året då Amazon Sverige har Prime medlemskap för svenska kunder så de kan ställa till med flera överraskningar.

Se också:

1 svar på ”När är Black Friday 2021?”

Lämna en kommentar