Binance Charity – Krypto välgörenhet organisationen som startades redan 2017

Binance har inte suttit still sedan de startade 2017. De har till och med en hel avdelning för krypto välgörenhet som satsar på samhällsförändring.

Binance Charity
Källa: Binance

Företaget anordnade en välgörenhetspokerturnering år 2019. Genom detta evenemang – samlade de in cirka 170 000 USD och levererade solpaneler och skolmaterial till 15 skolor i Uganda.

Binance Charity är dedikerad till att driva transformativt krypto-utgivande, återanvända framväxande teknik som verktyg för filantropi, och investera i blockkedjeinnovation och främja forskning och utveckling

Bortsett från välgörenhetspokerturneringen har Binance Charity fortsatt att utnyttja krypto för att fullfölja sina uppdrag, som att använda NFT for Good och säkerställa en snabb, enkel och transparent donationsprocess genom fördelarna med blockchain-teknik.

Vill du göra din del för samhället? Kolla in de pågående Binance Charity-projekten som du kan donera till.

Fokus på Krypto välgörenhet

Binance Charity fokuserar på att:

  • Minska antalet som lever i fattigdom
  • Satsa på utbilda människor
  • Jämställd framtid, idag!
  • Healthy bodies – Healthy minds
  • Vår planet, vårt arv

Hur Binance går tillväga

Transformativt kryptoutgivande
Människors donationer går direkt till slutmottagaren – vilket innebär att 100 % av dina pengar går till de som behöver dem mest.

Blockchain för social förändring
Genom att använda kraften i blockchain-teknologin arbetar de för att göra den sociala sektorn mer transparent. Till exempel, genom att tillhandahålla verktyg som är helt spårbara, ansvarsfulla och oföränderliga.

Forskning, innovation och utveckling
Arbeta med topputbildningsinstitutioner för att engagera dagens smartaste hjärnor genom innovationshubbar, läroplansutveckling, forskningsanslag och stipendier.

Exempel på välgörenhet som har kommit från krypto

Krypto välgörenhet

Tree Millions

En annan välgörenhet som har skapats från kryptovälden är Tree millions.

Detta projekt lanserades först i september 2021 och toppade listorna som det mest ambitiösa hittills, med målet att plantera 10 miljoner träd över hela världen för att hjälpa viktiga återplanteringsinsatser.

Under de första sex månaderna blev mer än 300 000 träd planterade och har aktiva projekt i 27 länder, imponerande! Detta är den digitala revolutionen inom välgörenhet.

Matpaket skickade till Kiev

Binance donerade 40 000 EUR till Truhoma för att köpa 1 000 matpaket och leverera dem direkt till Kiev. Det var deras största donation och det mest ambitiösa projektet hittills.

Färden och rapporterna noterades på blockchain, regelbundet så man kan skildra den modiga sexdagarsresan genom Ukraina för att ge livsnödvändig mat till svältande människor mitt i den värsta humanitära krisen som drabbat Europa i nutid.

Läs vidare kring de levererade matpaketen här.

Lämna en kommentar