Skapa NFT med Binance NFT?

Vad är en NFT faktiskt och hur kan du skapa NFTs och NFT kollektioner med Binance NFT?

Ett blockchain-baserat objekt såsom en NFT, etablerar äganderätten till digitala föremål som videor, foton och till och med faktiska varor. 

Processen att prägla en NFT innebär omvandling av digital data till digitala tillgångar eller kryptografiska samlingar som lagras i en blockchain. De digitala produkterna kommer att förvaras i en decentraliserad databas och kan inte ändras, modifieras eller tas bort. 

I likhet med hur centralbanken skapar ett riktigt mynt för att skapa fiat-pengar, är minting handlingen att lägga till ett specifikt objekt till blockkedjan. 

NFT-skaparen kan lägga in en royalty vid präglingstillfället och på så sätt tjäna provision från varje efterföljande försäljning för den NFT:n. Det vill säga, varje gång deras verk säljs till en annan part eller handlas på andrahandsmarknaden, tjänar de pengar. 

Denna NFT guide kommer att koncentrera sig på att hur du kan skapa en NFT och NFT kollektioner.

Vilken typ av plattform använder jag för att skapa mina egna NFT?

Vilken block-chain du vill använda och dina preferenser avgör vilken plattform du väljer för att skapa din NFT. 

Att välja en plattform med en marknadsplats du är bekant med, är bättre om du vill kunna byta ut din token senare. Denna artikel kommer som sagt att använda Binance NFT som marknadsplats.

På detta sätt behöver du inte flytta den någon annanstans efter att ha präglat din NFT. Till exempel tillåter Binance NFT Marketplace för närvarande användare att skapa NFTs och bygga NFT-samlingar på Ethereum och BNB-kedjan. Du kan också omedelbart lägga ut dina nyskapade NFT:er till försäljning på Binance NFT Marketplace.

Vilka är fördelarna med att använda Binance NFT Marketplace?

De mest rimliga priserna

Binance NFT tar ut en enhetlig 1 procents handelsavgift på alla NFT-producenter och -säljare. Jämfört med andra marknader som tar ut avgifter på upp till 7,5 procent erbjuder de en av marknadens mest överkomliga priser. Dessutom måste återförsäljare endast betala uppfinnaren en royaltyavgift på 1 %. NFT-säljare kan tjäna mer på sina tillgångar på grund av Binance NFT:s reducerade transaktionsavgifter.

Oöverträffad i branschen när det kommer till likviditet och volym

På grund av den stora volymen av användare och likviditet kan säljare och skapare på Binance NFT genomföra snabba och enkla transaktioner, sälja och handla i större skala och få exponering mot den största kryptogemenskapen.

ETH- och BSC-nätverken gör endast avsättningar på ytnivå.

Tack vare de senaste funktionsuppdateringarna kan NFT-samlare nu omedelbart sätta in och sälja NFT:er från andra nätverk på Binance NFT. 

Det är möjligt att handla NFT när du är på språng med hjälp av Binance Mobile App.

Med hjälp av Binance-mobilappen kopplas ditt användarkonto och plånbok automatiskt till Binance NFT Marketplace. Välj [Mer] på Binance-mobilappen. För att sälja din NFT, klicka på [Binance NFT] under Handel, snabbt och lätt .

Binance NFT erbjuder snabbt uttag

Att ta ut pengar från NFT Marketplace till Binance görs snabbt, enkelt och säkert av Binance. Med Binance-plånböcker kan alla Binance-användare handla på Binance NFT Marketplace.

Konvertering av tokens

Innehavare av Binance NFT kan enkelt konvertera sina NFT-kryptovalutavinster till Binance-token eller andra produkter inom nätverket som de väljer. 

Auto-Rating-funktion

På betygstavlorna på webbplatsen visar Binance NFT upp de topppresterande NFT-kollektionerna, NFT:er och artister. 

Medan konstnärer och deras organisationer får mer exponering, kan samlare lätt hitta nya och populära verk att lägga till i sina samlingar. De förbättrade värderings- och prissättningsmöjligheterna som detta erbjuder hjälper samlare att öka chansen till en mer lukrativ försäljning.

Binance kundsupport

Binance erbjuder ett omfattande supportteam dygnet runt som kan hjälpa dig med alla problem du kan ha när du handlar eller som ny medlem i Binance-communityt.


Andra intressanta artiklar:


Steg-för-steg guide till hur du präglar NFT:er på Binance NFT

Du måste slutföra identifieringsverifieringen innan du kan börja prägla NFT:s på Binance. Dessutom måste din Binance NFT-användarprofil ha minst 2 följare. Att dela länken till din profil på sociala medier är det enklaste sättet att välkomna följare. Kom ihåg att ha tillräckligt med BNB eller ETH i din Spot Wallet för att täcka kostnaderna.

 • Klicka på [Create] på Binance NFT Marketplace huvudsida. Mintingsidan kommer att nås efter omdirigeringen.
 • Du måste först upprätta och få godkännande för en NFT-insamling. Välj [+Collection]
 • Du kommer nu behöva fylla i följande information om din NFT-samling:
 1. Namn;
 2. Beskrivning;
 3. Kategori;
 4. Logotypen;
 5. Bannerfoto;
 6. Nätverk;
 7. Symbol;
 8. Adress till det smarta kontraktets ägare (valfritt);
 9. Royaltybetalning;
 10. Länkar till sociala medier (valfritt).

Efter att samlingen har bildats kommer du inte att kunna ändra namn, symbol, kategori, nätverk eller royaltypris, så dubbelkolla all information. Innan du väljer [Create] måste du också läsa och acceptera Binance NFT Minting Regler och Användarvillkor.

 • För att skicka in din samling för granskning, klicka på [Continue]. Du måste betala en implementeringsavgift för smart kontrakt eftersom att starta en insamling också implementerar ett oberoende smart kontrakt. Du kan börja prägla dina NFTs så snart samlingen är klar.
 • Klicka på [Create] igen på Binance NFT Marketplace huvudsida.
 • Du kommer att tas till myntsidan efter att ha läst och accepterat Binance NFT Marketplace villkor.
 • Ange din NFT-information här, inklusive:
 1. Namn;
 2. Beskrivning (om tillämpligt);
 3. Nätverk;
 4. Samling;
 5. Egenskaper.

Du får en uppskattad myntkostnad för NFT efter att du har valt inställningarna. Klicka på [Create] efter att ha läst och bekräftat Binance NFT Minting-reglerna och användarvillkoren.

 • Binance NFT automatiska verifieringssystem börjar ladda upp din fil och granska din NFT.
 • När präglingsoperationen är klar kommer du att kunna se NFT-kontraktsadressen och Token-ID. För att lägga ut den till försäljning på Binance NFT Marketplace, klicka på [List NFT].

För mer information se: Binance Blog: Hur du skapar NFTs – Fullständig Guide

Binance NFT-appens funktioner

Binance har gjort det enkelt, oavsett om du investerar i Bitcoin för första gången eller gör det ofta. Alla bBinance funktioner är tillgängliga i en enda, användarvänlig app.

 1. Köp och sälj Bitcoin, andra kryptovalutor och NFT
 2. Registreringen är snabb och lätt
 3. Binance har ett stort fokus på säkerhet
 4. Referrals med incitament som cashback.
 5. Prisuppdateringar och aviseringar i realtid
 6. Professionell assistans dygnet runt

Slutsats om att skapa NFT med Binance NFT?

Sammantaget, genom att lansera Binance NFT-marknadsplatsen, har Binance utnyttjat den växande efterfrågan på icke-fungibla tokens. Tillsammans med webbplatser som Opensea har Binance utvecklats till en av de största NFT-marknaderna sedan lanseringen i juni 2021. På grund av sin design och stora användarbas, utökar Binance NFT Marketplace räckvidden för både lokala och välkända artister och ökar likviditeten i NFT-utrymmet.

Genom sin NFT-plattform strävar Binance NFT efter att samarbeta med människor och framtidstänkande företag för att blåsa nytt liv i den jämförelsevis slumrande NFT-sektorn och tänka om världen av digital konst och samlarföremål. Ekosystemet för icke-fungibla tokens expanderar snabbt och blir enklare att använda. Det är väldigt enkelt att skapa egna NFT om du är intresserad av att göra det. Det finns ett projekt tillgängligt för dig att använda oavsett om du vill skapa, köpa eller sälja NFT. 

Ha kul med att minta er första NFT!


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden skall icke bli hållen ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Nu när du läst om Skapa NFT med Binance NFT? Tror vi att du kanske också vill läsa om:

1 svar på ”Skapa NFT med Binance NFT?”

Lämna en kommentar