HBO Max kommer till Sverige den 26 Oktober!

HBO MAX 26 Oktober – Sverige och Norden blir först ut tillsammans med Spanien i HBO Max’s lansering i Europa.

HBO MAX 26 Oktober kommer till Sverige
Bildkredit: HBO/WarnerMedia

HBO Max kommer till Europa den 26 oktober nästa månad, meddelade streamingtjänsten idag. Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien och Andorra är de första sex länderna som det kommer att finnas tillgängligt i innan det expanderar till följande 14 territorier nästa år: Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Ungern, Moldavien, Montenegro, Nordmakedonien, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovakien och Slovenien.

Listan över territorier motsvarar de regioner som för närvarande omfattas av HBO Europe, som driver en handfull olika streamingtjänster på kontinenten, inklusive HBO España, HBO Nordic och HBO Go.

Särskilt frånvarande från listan är större marknader som Storbritannien, Italien, Frankrike och Tyskland. Fast HBO har gått ut och sagt att ”ytterligare territoriella lanseringar är också planerade till nästa år.”

HBO Max debuterade i USA i maj förra året. I juni blev streamingtjänsten lanserad i över 39 länder i Latinamerika och Centralamerika.

Tillkännagivandet kommer ännu inte med en prislapp på hur mycket europeiska kunder kan förvänta sig att betala för streamingtjänsten. I stället kommer den informationen offentliggöras en virtuell lanseringsevent som planeras nästa månad, säger HBO.

Se också:

5 svar på ”HBO Max kommer till Sverige den 26 Oktober!”

  1. HBO har helt slutat ha något värde. För några år sedan använde jag tjänsten som komplement till Netflix el viasat för att komma åt klassiskt HBO innehåll. Sedan har det blivit en långsam förändring med serier som inte längre visas på Netflix el viasat. HBO max hargjort tjänsten till ett sämre alternativ till mer välfungerande streamingtjänst ( eg Netflix el viasat) Eftersom den faktiskt tekniskt fungerar sämre med avbrott i streaming, dålig sökfunktion, felmeddelanden mm. Nu lägger jag till periodvis Disneychannel med annan valfri streaming till vuxna. Får Leta för att hitta serier som Bara går på HBO som jag vill se och betala för dessa. Får söka på andra sökmotorer för att se vad det är jag vill se och sedan se var jag kan hitta den och om jag inte hittar någon annanstans kollar jag om det finns på HBO. Blir omständigt om än lite billigare att bara betala till HBO. Hoppas att alla tekniska fel upphör och att HBO tar in mer eget material så kan det bli möjligt att ha en prenumeration.

    Svara

Lämna en kommentar