Hur man köper Gaming NFTs för Play-to-Earn?

Har du funderat på att köpa en Gaming NFTs för Play-to-Earn? Vi förklarar hur du kan gå till väga.

Bildkredit: CompareSweden

Vad är Play-to-Earn?

Play-to-Earn NFT-spel är sådana spel där spelare kan tjäna pengar genom att spela olika typer av spel. Denna modell är det senaste tillskottet på NFT-marknaden. Play-to-Earn kommer bara att växa och växa i framtiden om du precis som jag vill tjäna pengar på tiden du spenderar på grind:a Axie Infinity (AXS).

Vad är ett Play-to-Earn NFT-spel?

NFT spel är något som har blivit väldigt populärt som ett nytt sätt att tjäna pengar. Du kan sälja dina Gaming NFTs till andra spelare och du kan också få tokens med olika Play-to-Earn modeller.

Ethereum och Binance Smart Chain (BSC) är de huvudsakliga NFT spel-plattformarna. På dessa finns det många spel såsom fighting-spel som Axie Infinity och CryptoBlades, där du kan samla ihop olika karaktärer. Men det finns också CCGs som Sorare, vilket är ett fotbollsspel där du hanterar ett virtuellt lag med digitala spelarkort.

Hur tjänar man pengar med Play-to-Earn?

Bildkredit: Binance

Tjäna pengar genom att köpa och sälja NFTs

Man kan tjäna pengar på Play-to-Earn genom att skapa och trade:a in-game NFTs. Ett exempel på detta skulle vara Sorare där du kan köpa och sälja olika fotbollsspelare för att antingen skapa ditt drömlag eller bara tjäna pengar.

Ett annat exempel är Pokemon-inspirerade Axie Infinity, där spelare kan föda upp eller köpa Axies, som är magiska varelser (tänk dig Pokemon) – för att slåss mot andra spelare och få belöningar. Varje Axie är också en unik NFT vilket betyder att ingen Axie är den andra lik. Deras ägande spåras separat via blockchain. Spelare kan också sälja sina Axies på marknaden och tjäna pengar.

Få belöningar och Tokens i spelet

Du kan få NFT-spel tillgångar, men vissa spelplattformar som MoBox (MBOX), som nyligen listades på Binance Launchpool, belönar sina spelare med cryptocurrency genom sina free-to-play spel. Vem som helst kan delta i de olika spelen som tillhandahålls av plattformen, allt från NFT-Farming till blockchain spel. Dessutom kan användarna spela i likviditetspooler eller använda MOMO NFT:s för att tjäna belöningar som betalas i Mbox-valutan. Staking Mbox Tokens kan belöna unika Momo NFT Mystery Boxes, detta skapar ett extra skäl för användare att hålla och använda plattformens inhemska token för att generera passiv inkomst.

Och detta är bara en liten del av vad du kan få ut ut Play-to-Earn Spel!

Hur man köper Gaming NFTs på Binance NFT

Steg 1: Fyll upp din Wallet med Crypto

Innan vi börjar, måste du skapa ett Binance konto och fylla på din plats plånbok med Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) eller Ethereum (ETH). Det här är de tre accepterade kryptokurserna på Binance NFT-marknaden.

Eftersom Binance NFT är en del av det större Binance-ekosystemet, kan du enkelt köpa krypto eller fylla på din Binance-plånbok på samma plattform.

Här är några steg för att köpa Crypto på Binance:

 1. Registrera dig för ett Binance-konto.
 2. Köp Crypto. Du kan göra det på olika sätt, inklusive att köpa med ett kredit- eller betalkort, köpa det på Binance P2P eller köpa det via tredjepart.
 3. Sätt in Crypto till ditt Binance-konto. Detta gäller endast kryptoinnehavare som har Crypto på en annan plattform, eller planerar att köpa Crypto via tredjepartskanaler.

Steg 2: Gå till Binance NFT Marketplace i deras App eller i din Webbläsare

När du har BNB, BUSD eller ETH i ditt Binance-konto är du redo att utforska Binance NFT Marketplace. Det finns två sätt att komma åt Binance NFT Marketplace se bild nedan.

Bildkredit: Binance

Binance App

 • På App-hemsidan trycker du på [More] och trycker sedan på [BINANCE NFT], som du kan hitta under avsnittet [Trade].

Webbläsare 

 • Klicka på [NFT] längst upp på Binance.com hemsida, och du kommer fram på NFT-marknaden. Alternativt kan du klicka här.

Steg 3: Hitta rätt NFT 

Hur väljer du rätt NFT när det finns så mycket att välja emellan? Här är några snabba tips för att hitta rätt NFT innan du trycker på köp-knappen.

Om du är en Gamer kan du besöka Binance Spelgalleri (se här), genom att klicka på [Gaming / Igo] högst upp i Binance NFT-hemsidan. Där hittar du alla deras NFT-spelsamlingar. Klicka på ett spelprojekt som du tycker är intressant att besök deras samlingssida.

Steg 4: Köp NFT du har valt

Du har nu valt din NFT, och du är redo att köpa! Det finns tre olika sätt att köpa en NFT, och det beror på skaparen/säljaren. De tre försäljningstyperna är:

 • Auktion
 • Fast pris
 • Mystery Box

Hur bjuder man på en NFT Auktion?

Bildkredit: Binance
 1. På NFT-listningssidan klickar du på [Lägg ett bud] – knappen.
 2. Ange ditt belopp och klicka på [Lägg ett bud].
 3. När du har lagt ditt bud, ser du en bekräftelsesänkskärm. Den högsta budgivaren när auktionen stängs kommer att köpa NFT i fråga.

Observera: Buden kan inte avbrytas, och dina pengar kommer att låsas tills ett nytt bud är placerat eller auktionen slutar.

Användare kan sedan ta ut sina köpta NFT från Binance NFT och använda dem i respektive NFT-spelplattformar

Hur köper du Gaming NFT Via Binance NFT Mystery Box

En Mystery Box innehåller en NFT som bara avslöjas när du öppnar lådan. Det finns fyra typer av NFT du kan få i dessa: Super, Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) och Normal (N). För att köpa en Mystery Box, går du till sidan Mystery Box. Du ser då ett fast pris för varje box.

Bildkredit: Binance

På sidan hittar du också information om antalet NFTS tillgängliga och deras procentuella chans att att komma ur din box. Välj antal Mystery Boxes du vill köpa och klicka på [Buy].

Bildkredit: Binance

En popup-post kommer att visas och be dig att bekräfta ditt detaljer. Klicka på [Confirm] när du är nöjd med transaktionen.

Bildkredit: Binance

Efter att ha köpt din Mystery Box, kan du antingen välja att öppna den direkt eller lägga till den i din samling. Observera att Mystery Boxes inte återbetalas. Men du kan sälja Mystery Boxen på marknaden eller öppna den och sälja NFT inuti om du vill.

Se också:

Slutsats om Play-to-Earn

Nu när vi har gått igenom alla steg hur du kan införskaffa Gaming NFTs så kan du äntligen ta nästa steg i ekonomisk frihet med passiv inkomst från Binance NFTs. Binance NFT bygger framtidens spel genom att erbjuda exklusiva NFT:er i ett brett utbud av spel. Och allt detta går genom deras IGO.


Se också:


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Lämna en kommentar