De bästa NFT plånböckerna – Hitta din NFT wallet

Att hitta den bästa NFT plånboken kan vara en krånglig historia. Därför har vi listat de NFT plånböckera som vi tycker är bäst.

Det är inte konstigt att NFT:er eller non-fungible tokens helt har tagit över blockchain:en på sistone. Alltifrån spel och musik till digitala föremål som konstverk. Dessa virtuella tillgångar når snabbt fler människor och efterfrågan har börjat gå upp i samband med att det har blivit mer populärt.

NFT-försäljningen nådde 2,5 miljarder dollar under första halvåret 2021, en siffra som endast var 13,7 miljoner dollar under första halvåret 2020.

För att känna till de bästa NFT-plånböckerna som hjälper dig att börja med din NFT-resa, här är de fem bästa alternativen som du bör överväga.

Bästa NFT wallet

Med enkla ord är en NFT wallet en kryptovaluta plånbok som hjälper dig att lagra din kryptovaluta och NFT:er på ett ställe. Det är viktigt för plånböcker att stödja blockchain-protokoll. För att hjälpa dig att välja rätt, har vi valt ut några intressanta alternativ.

Att välja rätt plånbok kan tyckas lätt, men kan vara en besvärlig uppgift om man tittar noga på det.

Gå inte efter någon NFT-plånbok som du bara stöter på. Det finns ett antal faktorer som bör beaktas innan. I första hand är grunden för att välja en NFT wallet för dig själv att se om den stöder blockchain:en du vill handla med.

Dessa saker du bör tänka på för att hitta den bästa NFT wallet-en!

Säkerhet: Plånboken du går efter bör garantera säkerhet för alla dina tillgångar och NFT:er som lagras där.

Användarvänlighet: För att din NFT wallet ska vara användbar bör den vara något som du enkelt kan använda och är kompatibel med dig. Allt som är komplicerat eller svårt att använda kommer att avskräcka din upplevelse. Välj en plånbok som ger enkla registreringar och en enkel användarupplevelse.

Cross-Chain-kompatibilitet: Efter uppkomsten av NFT:er stöder de flesta av dem Ethereum, på grund av dess popularitet bland utvecklare och industrin. Så om du vill köpa NFTs som finns på olika kedjor behöver du en plånbok som är kompatibel med dessa kedjor och deras egenskaper.

Användning av flera enheter: För att du ska få maximal effekt ur din föredragna plånbok måste du titta på dess närvaro på olika plattformar. De flesta av de bästa NFT-plånböckerna tillhandahåller en närvaro på flera plattformar för sina användare att få tillgång till sina investeringar.


Se också:


Binance NTF Wallet

Fördelar

 • Stöd för flera kryptovalutor
 • Ett av de mest pålitliga namnen i kryptovärlden
 • Mycket säker
 • SegWit och Bech32 adress-stöd
 • Inbyggd utbytesfunktion

Nackdelar

 • Något högre inlärningskurva för nybörjare

Det allra första som vi måste diskutera är skillnaden mellan Binance plånbok, och Trust plånbok. Även om båda plånböckerna tillhör Binance, är de två olika projekt och måste därför skiljas åt.

Binance-plånboken är ett börsbaserat sätt att lagra dina kryptovalutor. Till skillnad från det är Trust-plånboken också en plånbok som tillhör Binance, men är en helt annan, dedikerad produkt.

Naturligtvis har både Binance-plånboken och Trust-plånboken sina för- och nackdelar – de kommer att passa olika människor också. I denna specifika Binance-plånboksrecension kommer vi dock att fokusera på den förstnämnda.

Binance är möjligen det bästa alternativet för att skapa en digital kryptoplånbok och bär utbyte av över 150 kryptovalutor. Dessutom bäddar det in ett API som hjälper dig att koordinera din pågående applikation för tokenutbyte.

Denna plattform föreslår ett brett spektrum av instrument för onlinehandel med NFT och digitala pengar. Dessutom får du support dygnet runt och kan komma åt din plånbok via iOS, webben, PC och Android-enheter.

Användare får en upplevelse av grundläggande såväl som avancerade handelsgränssnitt. Dess genomsnittliga dagliga handelsvolym når 1,2 miljarder, med nära 1 400 000 börser varje sekund.

Se mer hos: Binance

Coinbase NFT Wallet

NFT wallet bra
Bildkredit: Coinbase

Fördelar

 •  Lätt att använda
 •  Enkel inställning
 •  Tillgänglighet på flera plattformar

Nackdelar

 • Vissa användare kan ha farhågor angående integritet, på grund av användarnamnsmodellen på plats.

Coinbase NFT-plånboken har blivit populär bland både entusiaster, utvecklare och nybörjare som den föredragna plånboken för sina transaktioner.

Vad vi har räknat med är att det finns ett antal faktorer som gör den till den bästa plånboken i den här listan. Coinbase-plånboken låter dig behålla total kontroll över dina NFT:er, eftersom du inte håller dem på börsen, utan i din Coinbase-plånbok. Detta gör att dina tokens är relativt säkra. Coinbase kan vara en föredragen plånbok för nybörjare på grund av dess extremt förenklade användargränssnitt.

Förutom att det är lätt att använda, gör enkelheten att överföra tokens det att det sticker ut. Istället för en offentlig plånboksadress överförs tokens från ett användarnamn till ett annat. Detta gör att transaktionerna verkar mer mänskliga och personliga, vilket minskar risken för fel. Den flerplattformsanvändning som är tillgänglig för plånboken bidrar till användarupplevelsen.

Coinbase-plånboken erbjuder dig också en molnbackup med ett klick för dina privata nycklar, så att du kan lagra dina privata nycklar i ditt personliga moln.

Metamask

De bästa NFT plånböckerna
Bildkredit: Metamask

Fördelar

 • Lätt att ställa in
 • Synkroniserade transaktioner över webben och mobilen
 • Inbyggt tillägg för åtkomst till dApp
 • Inbyggd växlingsfunktion

Nackdelar

 • Främst kompatibel med Ethereum-baserade tokens
 • Användare har ibland klagat på långa laddningsperioder
 • Falska Metamask-appar är en anledning till oro för många användare

Nästa på vår lista kommer Metamask. Plånboken har kunnat cementera sin plats som en av de bästa NFT-plånböckerna de senaste åren på grund av ett antal faktorer. Plånboken underhålls och drivs av Ethereum-stiftelsen stödd organisation, ConsenSys. Metamask kan hjälpa användare att skapa en Ethereum-plånbok och ansluta direkt till alla Ethereum-stödda och stödda plattformar.

Det enkla gränssnittet hjälper användare att samla in tokens medan de interagerar med andra decentraliserade applikationer.

Det som började som en webbläsartillägg, har kunnat omvandla sin närvaro genom att tillhandahålla åtkomst på flera plattformar till sina användare via en mobilapplikation. MetaMask lanserade sin mobilapplikation år 2020. Mobilapplikationen låter dig sömlöst synka alla dina innehav.

Man kan även komma åt dApp och andra NFT-marknadsplatser genom appens inbyggda webbläsare.

Det mest intressanta med Metamask är dess inbyggda swap-funktion som låter dig byta valutor för att köpa en NFT. Dessutom får användaren också ett alternativ att begränsa hur mycket de betalar i gasavgifter under transaktioner.

Medan applikationen främst är Ethereum-baserad, finns det alternativ att använda alternativa plattformar.

AlphaWallet

De bästa NFT wallet
Bildkredit: AlphaWallet

Fördelar

 •  Inbyggt stöd för ETH-baserade NFT
 •  Lätt att använda
 •  Under utveckling. Utrymme för förbättringar inom en snar framtid
 •  Web3-webbläsare för att utforska dApps och DeFi-applikationer.

Nackdelar

 •  Endast mobil
 •  Inga andra kryptobaserade NFT:er
 •  Endast tillgänglig på mobilen

Alpha Wallet kan vara den bästa NFT-plånboken för dig, om du är någon som vill investera i Ethereum-stödda tokens. Det ger dig möjlighet att prägla och samla NFT:er och stöder en handfull NFT-marknader och spel som ChainZ Arena, OpenSea, CryptoKitties och mer. Dess UX verkar vara ganska minimalt och användarvänligt på samma gång, vilket ger det ett fräscht utseende.

Även om det enkla gränssnittet kan göra det till en populär plånbok bland nybörjare, gör dess tillgänglighet endast för mobil det att det irriterar några av användarna. Men vad som kompenserar för det är det faktum att AlphaWallet-webbplatsen erbjuder en lista med open source-verktyg för en stor uppsättning människor, inklusive företag, utvecklare och investerare. Man kan komma direkt åt dApp, marknadsplatser, spel och allt annat direkt från den i-byggda webbläsaren Web3.

För att förbättra användarupplevelsen och ge säkerhet, tillhandahåller AlphaWallet en 12-ords säker säkerhetskopiering, hantering och återställning av nyckel. Den använder Secure Enclave för att hålla transaktionerna säkra. Utöver listan över stora USP:er är det faktum att AlphaWallet listar TokenScript-aktiverade tokens på sin plattform, vilket möjliggör en rik inbyggd upplevelse för användarna.

Trust Wallet

Fördelar

 •  Användarvänligt gränssnitt
 •  Inbyggd integration för Binance smarta kedjor
 •  Inbyggd funktion för utbyte av kryptovaluta
 •  Kompatibilitet med många blockchain-nätverk

Nackdelar

 • Enbart mobilapplikation
 • Kan kännas lite Binance benägen för vissa användare

Trust Wallet är en populär mobilplånbok som ägs av Binance och är några av NFT-plånböckerna som kan skryta om sin användarbas. Med över 5 miljoner användare är det definitivt en av de mest populära NFT plånböckerna där ute.

Även om plånboken kan vara ett bra alternativ för att lagra och hantera dina tokens, kan du inte handla via Trust Wallet. Detta kanske inte gör det till det bästa alternativet för någon som vill byta eller överföra sina tillgångar. Eftersom den ägs av Binance kan den vara något benägen till smarta kedjetokens.

Användare kan upptäcka en lista med decentraliserade appar för konstmarknadsplatser för att säkerställa åtkomst med ett klick till webbplatser som Axie Infinity, OpenSea och andra.

Men man får också inbyggd integration för kedjor som Ethereum Classic och Binance Smart Chain. Dessutom tillåter dess inbyggda utbyte användare att enkelt byta valutor för att köpa sina önskade konstverk genom själva plånboken.

Liksom de få andra bästa kryptoplånböckerna för NFT som anges ovan, tillhandahåller den här också en dApp-webbläsare, vilket ger enklare åtkomst till NFT-applikationer med några få klick.


Se också:


Summary

Lämna en kommentar