Bästa Bröllopspresenterna 2022

Vi har letat fram all inspiration du behöver för nästa bröllop du ska gå till. Se vilka presenter som skulle passa för bröllopsparet du tänker på!

Bästa Bröllopspresenterna 2022

Att leta upp de allra bästa bröllopspresenterna kan vara en nervkittlande uppgift. Allt som allt kan du fortfarande behöva hitta en klänning att bära och – i vissa fall – boka in en resa att ta dig till själva bröllopet!

Vi är dock här för att hjälpa dig genom att lätta på bördan som ofta kommer med att ta emot en bröllopsinbjudan, med en guide till våra favorit presenter till nygifta.

Presentkort

Vi startar med den simpla frågan: Vem älskar inte att resa?

Du skulle kunna slå till med en upplevelse, i form av ett Airbnb-presentkort till det belopp du väljer. Oavsett om de kommer att använda den för en vistelse eller internationellt äventyr, vet du att detta är en gåva som paret faktiskt kommer att älska och använda.

Dejt Kväll – Kokbok och aktiviteter för par

Denna present, tillsammans med en snygg skärbräda, är ett utmärkt val för de nygifta som vill utforska gastronomin hemma på ett roligt och romantiskt sätt.

Date Night Cookbook & Activities for Couples: Recipes and Games for a Romantic Night In : Schwanke, Crystal: Amazon.es: Libros

Nespresso Vertuo Next Espresso Machine

Det blir inte lyxigare än en bra Nespressomaskin för kaffesnobbar, och den helt nya Vertuo gör allt från espresso till lattes, cappuccino med mera. Denna speciella uppsättning kommer till och med med en Aero mjölkskummare – låt oss kalla det det näst bästa att faktiskt skicka dem till Italien.

en av de Bästa Bröllopspresenterna

Mixology Bartender Kit

Bara för att mottagningen måste avslutas betyder det inte att de inte kan hålla igång festen. Hjälp dem att piska upp martinis med detta lysande cocktailkit i silver.

Dyson V11 Torque Drive trådlös dammsugare

Dysons teknologi hjälper till att skapa ett rent och hälsosamt hem för de nygifta. Denna dammsugare är bland de bästa du kan hitta. Den har också bevisat i tester att den kan fånga upp partiklar så små som allergener och bakterier. Vilket är mycket användbart om de har ett husdjur eller väntar barn.

Se produkten hos:

400 Thread Count Sateen Påslakan & Shams Set – perfekt som bröllopspresent

För en visuell lyxfinish och inbjudande mjukhet är detta påslakan och skenset vävt av bomull till en silkeslen satängväv. Perfekt för att klä sängen till det nygifta paret. Kombinera den med en mysig täcke som är perfekt för att komplettera inredningen.

Nordstrom 400 Thread Count Sateen Duvet Cover & Shams Set | Nordstrom

Barefoot Dreams® CozyChic™ Honeycomb Throw Blanket | Nordstrom

Oxo Good Grips 5-Piece Set

För att hålla skafferiet perfekt organiserat är detta set med 5 OXO Pop-arrangörer idealiskt för nybörjare, speciellt för de nya paren. Den lufttäta förseglingen aktiveras med en knapptryckning för att hålla torrvarorna fräscha längre. 

Bestick set

När paret flyttar ihop kort efter deras förlovning, skulle de förmodligen inte investera i dyra hemprodukter, eftersom de visste att de skulle registrera sig för grundläggande saker som disk och bestick. Så därför är en av de bästa bröllopspresenterna att ge bort ett elegant bestickset.

För uppgraderingen är det alltid trevligt att hålla en bit som är märkbart tyngre och som ger en elegant touch för middagar med vänner och familj i deras nya hem.

Bästa Bröllopspresenterna

Resväske-set

Det finns en anledning till att folk älskar att ta emot bagage som en gåva – det är en av de där dyra lyxen som du inte vill slösa med själv. Att packa upp hela detta bagageset kommer definitivt att få ett leende på ditt favoritpars ansikte.

Amazon Kindle Paperwhite (8 GB)

Om deras idé om en fantastisk fredagskväll är att mysa i soffan med en fantastisk bok snarare än att dansa loss på en klubb, är den här litterära godbiten perfekt för den bokaktiga bröllopsparet. De kan njuta av tusentals böcker på bara en enhet med justerbara belysningsalternativ. Ge bort detta som bröllopspresent om du vet att de älskar att läsa böcker!


När du kan ögat igenom bästa bröllopspresenterna så kan vi såklart även hjälpa dig med att hitta presenter till andra högtider såsom:


Lämna en kommentar