Doppresenter – Tips på de 5 bästa dop presenterna

Doppresenter: Att bli inbjuden på ett dop är kanske inte något som händer varje vecka, och det kan vara svårt att bestämma sig för vad du ska ta med dig för present till det lilla nya livet.

bästa doppresenter

Här har vi samlat några av de bästa dop presenterna som du kan skaffa som är garanterade att bli uppskattade!

När det kommer till presenter till ett dop tänker nog många på de mer traditionella doppresenterna som en tavla, graverade smycken eller något som en sparbössa i silver, och denna typ av preswenter kommer du se i många butiker både på webben och ute på stan.

Men det är viktigt att veta att doppresenter behöver inte alls vara traditionella och det finns egentligen inga håda regler för vad som man bör köpa eller inte köpa, utan du kan egentligen köpa vilken doppresent till en lite kille eller tjej som helst. Men gå inte helt crazy, dopet är ändå en speciell högtid för både bebisen men kanske ännu mer föräldrarna. Dopet är en namngivningscermoni så det kan vara en bra ide att köpa något som passar högtiden.

Vad du bör tänka på är att det ska vara något praktiskt, något personligt och något som kan vara ett minne. Det finns tusenrals presenter ute på marknaden för bäbisar och att hitta doppresenter som både är fina, praktiska och prisvärda kan vara väldigt svårt.

Men det är därför vi har skapat denna artikeln! När du fortsätter läsa nedan klommer du att se våra utvalda presenter till det lilla nya livet som passar perfekt till dop och namngivningskalas.

Vi kommer att gå igenom några av de mer traditionella presenterna men även några lite mer personliga och roliga!

Doppresenter relaterade till Pengar och sparande

Det mest klassiska och ofta mest uppskattade är någon form av pengar. Det kan vara allt från ett sparkonto eller aktier till en första sparbössa men några slantar i. Något som ökat i popularitet nu när lägenheter är svåra att få tag i är är att många önskar och uppskattar pengar i någon form. Det kan vara i form av ett sparkonto, aktier eller en första sparbössa med en slant i. Ett annat alternativ kan vara medlemskap i HSB eller annan form av bosparande.

Böcker funkar alltid som doppresenter

Något som nästan alla föräldrar kommer att uppskatta (och förhoppningsvis barnet med, om än lite senare). Du kan välja din egen favorit du kommer ihåg från din barndom, eller varför inte skaffa lite klassiska Astrid Lindgren böcker. Ett annat alternativ kan vara något om ett medlemskap i en bokklubb så att nya böcker kommer varje månad.

Något vi rekommenderar är att du skriver en liten personlig hälsning inne i boken, detta kan vara kul för barnet att se senare.

En rejäl leksak är en bra doppresent

Något som också alltid är en favorit är leksaker, ofta något litte större som en sparkbil eller gunghäst

Att ge bort leksaker är aldrig fel. Många tipsar om lite större och rejälare saker som en sparkbil eller en gunghäst. Andra påminner om att köpa en pedagogisk leksak, och den får gärna vara ekologisk.

En present för födelsedagen

Ett födelsedagståg är en rolig present. Det är ett fint tåg med siffror och ljus. Vid varje födelsedag tas tåget fram och man tänder ett nytt ljus. Det finns även födelsedagstårta med samma funktion.

Man kan också gå lite mer generellt och skaffa lite snygga nappflaskor och nappar, då skulle Herobility vara vårt främsta val.

Ryggsäck för egen packning

När dopet är förbi är inte förskolan låmgt borta, em bra ryggsäckj uppskattas alltid! Tänk på att skaffa en ryggsäck som är anpassad för barn så att den sitter bekvämt på alla utflykter. Det är bra om den har en bröstrem, Så att den sitter mer stabilt.

På bilden ser du Fjällrävens fina ryggsäck Kånken Mini, som är perfekt för små barn. 

Om du inte hittade va du letade efter i vårt urval ovan kan du se fina doppresenter från Amazon här.

Det finns mycket snygga babykläder på Ebbe Kids också för lite inspiration.


Senaste artiklarna:

Lämna en kommentar