Bästa fars dag presenter

Letar du efter en gåva till din pappa för att visa din uppskattning på Fars Dag? Fars Dag firas detta år söndagen den 13 november och vi har tagit fram några alternativ för att hjälpa dig på traven. Vi har sammanställt en lista på presenter med kvalitét som kommer att göra shoppingsplaneringen snäppet kortare. Låt oss dyka in i vilka de bästa fars dag presenterna är för i år!

Bästa fars dags presenterna

Fars dag är en tid att fira de fadersfigurer du älskar och att belöna dem. Om du handlar efter det sistnämnda denna fars dag, tänk på vad som gör dem lyckliga. Fokusera på en typ av gåva. Är din pappa en prylkille som älskar elektroniska leksaker att leka med? Eller en blivande hemkock som aldrig har träffat ett nytt recept som de inte var sugna på att testa? Eller en gör-det-självare som alltid leker i garaget? Kolla in vår presentguide och välj den perfekta detaljen för pappa.

Här kommer listan på Bästa fars dag presenter

Airpods Pro

För pappa som tycker om att lyssna på sina radioprogram, musik eller sport när du är på språng är AirPods Pro det perfekta kabelfria alternativet. Den har ett kvalificerat brusreduceringssystem, som är justerbart genom Transparency-läget. De IPX4-svett- och vattentåliga öronsnäckorna kommer med tre olika storlekar av silikon spetsar och ett trådlöst laddningsfodral med en batteritid på mer än 24 timmar, säger Apple.

Soft Cooler

Äventyrslystna föräldrar vet att när det kommer till att vistas i naturen så är inget viktigare än en bra kylare. Denna YETI Soft Cooler kommer att hålla drycker och mat kallt i flera timmar åt gången. Kombinera den med tumlaren i rostfritt stål, tillgänglig i olika storlekar och färger, för att ta med dig dina favoritdrycker vart du än går.

Projektor Halo True XGIMI

För den tekniska föräldern som har nästan allt, du kommer att älska denna ultraportabla projektor från XGIMI. Halo True har 1080P HD-upplösning, fantastiskt inbyggt ljud och är kompakt och lätt nog att röra sig inomhus eller utomhus.

Kodak Step Wireless Mobile Photo Mini Impresora

Den nyblivna föräldern som älskar att fotografera sin nyfödda kommer att uppskatta bekvämligheten med att kunna skriva ut sina egna foton så att de kan hänga var de än vill med en Kodak Step Mini Wireless Mobile Printer.

Skrivaren ansluts till din enhet via Bluetooth, dess batteri är uppladdningsbart och Kodak säger att den kan skriva ut upp till 25 foton på en laddning. En perfekt present för att kristallisera de mest speciella ögonblicken.

Regulus Expedition Digital Silicone Strap Chronograph

Nixon Expedition Regulus erbjuder allt du behöver: en kompass, barometer, höjdmätare och larm för den friluftsmänniska pappan som gillar sin teknik enkel, och inget du inte gör.

Smart köttermometer kan vara en annan present att tänka på till din Far

Grillningen har blivit mycket enklare med Yummlys trådlösa smarta köttermometer. Anslut helt enkelt den medföljande sonden till ditt kött, fågel, fisk eller grönsaker, så kommer den anslutna appen automatiskt att varna dig när maten når rätt temperatur. Perfekt för att utan bekymmer tillaga kött till önskad punkt!

Morgonrock kan vara en av dina bästa fars dag presenter detta år

morgonrock bästa fars dag present

Pappas morgonrock skulle också kunna behöva en uppdatering. Stilfull badrock från JBS. Badrocken är tillverkad i en riktigt behaglig bomullsfrotté som ligger mjukt mot huden. Framtill har morgonrocken praktiska fickor och i midjan sitter ett knytband. Det gör det perfekt för att slappa runt i huset på helgerna (och på fars dag).

Fiskknivset

Morfar kommer att älska att förbereda sin färska fångst med Made In Fishing Knife Set, gjord i samarbete med kocken Tom Colicchio. Setet innehåller en ”Flexibel filékniv” med rak kant för urbening och flåning, medan ”Utility Knife” har ett tandat blad för tuffare snitt som att ta bort huvudet från fisken eller skära igenom fryst fisk.

Båda knivarna är byggda med vad Made In kallar ett ”halksäkert handtag” som hjälper dig att hålla ett hårt grepp. Knivarna kommer även med kantskydd för att täcka bladet när de inte används.

Några sista ord gällande Fars dag presenter

Vi vet att det inte är lätt att bestämma sig vad man ska köpa för present. Men vi hoppas att du fick lite hjälp idag med denna lista. Du kan alltid returnera din present när du beställer hem den, så det kan göra det enklare att ta ett beslut iallafall. Lycka till med ditt letande efter de bästa Fars dag presenter.


Se också:


Lämna en kommentar