Alla hjärtans dag present gamer

Här är några av de bästa spelpresenterna för alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag present gamer
(Bildkredit: Pexels)

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet, och om du har panik över att inte ha en fantastisk spelpresent till din partner, har vi dig täckt. Även om du använder tillfället för att unna dig lite spelgodis, är det inte vår plats att bedöma.

Efter att ha grävt i några av de tillgängliga produkterna har vi förberett en ultimat spelpresentguide. Och det är alla hjärtans dag-tema! Här hittar du några av de sötaste prylarna som finns, samt några favoriter genom tiderna.

Razer Quartz set

Vi kan inte prata om alla hjärtans dag och inte nämna Razer Quartz-kollektionen. Denna uppsättning av rosa kringutrustning ursprungligen lanserades strax före Alla hjärtans dag tillbaka i 2018 som en del av Razer kampanj för att stödja Breast Cancer Foundation. Sedan dess har Razer fortsatt att lägga till produkter i den nu ikoniska nyansen av rosa, inklusive den begränsade upplagan av Razer Blade 15 Quartz laptop.

Tyvärr är Razer fortfarande ett av få företag som har introducerat rosa spelutrustning. Ändå är samlingen omfattande, med Razer-favoriter som BlackWidow V3 tangentbordet. Just det rosa BlackWidow V3 tangentbordet är svårt att få tag på i en svensk butik. Därför finns det ett DELTACO GAMING PK95R Trådlöst som skulle vara ett perfekt substitut.

HyperX Cloud MIX Gaming Headset – Alla hjärtans dag present gamer

Om vi ​​kunde beskriva HyperX Cloud MIX med bara ett ord, skulle det vara mångsidigt. Med ett val mellan trådbunden och Bluetooth-anslutning är det ett utmärkt val för spelare som letar efter en flexibel ljudupplevelse. Headsetets mikrofon är också helt löstagbar, vilket gör att den fungerar som ett par vanliga hörlurar!

HyperX Cloud MIX finns för närvarande billigast hos Komplett.se. Headsetet har bekväma öronkuddar av memory foam. Den har en batteritid på upp till 20 timmar och är trådlöst kompatibel med Bluetooth-förberedda enheter som PC, Mac och mobiltelefoner. Men om du funderar på att använda HyperX Cloud MIX med konsoler som PS4, Xbox One, PS5 och Xbox Series X, måste du hålla dig till att använda headsetet i trådbundet läge.

Se också:

Nintendo Switch Lite – Alla hjärtans dag present gamer

På tal om spelkonsoler, du kommer inte att hitta en bättre present till någon du älskar än Nintendo Switch Lite. Som vi diskuterade i vår Nintendo Switch Lite-recension, trots att den marknadsförs som en mer ”budget” version av Switch, är Nintendo Switch Lite azon) förmodligen den bästa dedikerade handhållna konsolen som någonsin gjorts.

Till skillnad från basmodellen för Nintendo Switch kan Lite-versionen inte ansluta till TV-apparater. Men tack vare Switch Lites förbättrade D-pad och kompakta 5,5-tums 1280×720 skärm, är chansen stor att du inte kommer att missa mycket. Nintendo Switch Lite kommer i ett urval av bedårande färger, inklusive gul, korall och turkos (det finns ett neutralt grått alternativ också).

Det som gör Nintendo Switch till det perfekta valet för alla hjärtans dag är dess unika spelbibliotek. Med titlar som Animal Crossing: New Horizons har Nintendo ett överflöd av spel som du och din älskade kan spendera oändliga timmar på att spela tillsammans.

Xbox Series X/S handkontroll Pulse Red – Alla hjärtans dag present gamer

Efter att du har läst om alla hjärtans dag present gamer, se också:

Lämna en kommentar