Lunar Bank Recension

I denna artikel går vi igenom Lunar Bank och vad de erbjuder.

Lunar bank

Vad är Lunar?

Har du också fått upp ögonen för Lunar? Du kanske har sett deras reklam någonstans och undrar vad det är?

Lunar är ett danskt företag som specialiserar sig på att vara en allsidig digital bank med fokus på sparande och att ha fördelar som inte storbankerna tycks erbjuda. Lunar hette tidigare Lunar Way, men har sedan dess bytt namn. Banken nås genom deras app och självfallet finns appen både på iOS och Android.

lunar bank recension
Bildkredit: Lunar/CompareSweden

Generell information om Lunar Bank

Dina pengar omfattas av den statliga insättningsgarantin upp till 100.000 EUR. De kan erbjuda dig ett gratis konto och kort eftersom att de är en helt digital bank och har lägre kostnader än de traditionella bankerna. Betalningsmetoderna som de erbjuder är VISA-kort, Apple Pay & Google Pay.

lunar bank
Lunar/CompareSweden

Dessutom kan man koppla ihop din nuvarande bank med Lunar-appen för att se alla dina konton direkt i appen.

På appens förstasida har du möjlighet att få en överblick över dina konton, dina senaste transaktioner, dina kommande utgifter och dina utgifter denna månad. Det ger en bra överblick över hur din ekonomi ser ut just nu.

Under ”Förbrukning” har du möjlighet att mer detaljerat hur dina utgifter fördelar sig. Den registrerar automatiskt vilken kategori dina utgifter passar i. Här har du även möjlighet att sätta en budget som du ska försöka hålla. Det fungerar ganska bra att kunna hålla ett öga på om du spenderar för mycket pengar i en kategori.

Lunar Pris och Konton

De har tre olika prisplaner. Standard, Premium och Pro.

StandardGratis
Premium79 kr /månad
Pro149 kr /månad

För att ladda ner appen gratis se mer på Appstore eller Google Playstore.

Innan du bestämmer dig för vilken version du ska gå med bör du överväga om funktionerna i betalningsmodellerna är nödvändiga just för dig. Som du säkert kan se av ovanstående finns det klart mest att hämta på Lunar Standard om du kan nöja dig med ett enda konto. Dock kommer du inte att kunna ha det tjusiga metallkortet.

En finurlig sak man kan göra i appen är att skapa sparmål till exempel. Man sätter enkelt upp vad man vill uppnå med och man kan välja en bild till målet också. Det ger en bra känsla att vara målmedveten med sitt sparande när man kan följa upp målet enkelt och tydligt.

Lunar Block

Lunar Block tillåter kunden att kringgå extra plånböcker och nycklar för att skapa en enkel och smidigt användarupplevelse. Dessutom är det enkelt att få dina pengar utbetalt genom Lunar Bank. Till skillnad för flera storbanker som inte tillåter transaktioner som går till eller kommer i från kryptohemsidor.

Se mer om Lunar Appstore eller Google Playstore!


Se också:

Lämna en kommentar