Var köper man NFT? – Utforska och hitta den NFT du vill ha

Var köper man NFT? Se handelsplattformen för NTF du borde kika på nedan

Var köper man NFT
Bildkredit: Binance

Har du också blivit intresserad utav att ta dig in på NFT-marknaden? Handelsplattformarna för non-fungible tokens växer så det knakar. Det finns nu många olika alternativ att välja emellan och alla har olika för- och nackdelar.

Binance NFT

Upptäck nya och trendiga, NFT:er, kollektioner och NFT-artister på Binance NFT. Detta är den plattformen som vi rekommenderar baserat på dess fulltäckande ekosystem.

Binance NFT är en relativt ny marknadsplats som är skapad av Binance och är tillgänglig för alla som har ett verifierat konto hos de. Deras layout och UI är mycket simplare än exempelvis OpenSea och Nifty Gateway.

Binance gör det enkelt för de som är i sitt ekosystem att kunna handla NFT:s och ger användarna en strukturerad marknadsplats med olika inriktningar dessutom.

Vad är Binance NFT Marketplace?

Binance NFT Marketplace samlar artister, kreatörer och kryptoentusiaster på en enda plattform för att skapa och handla NFT:er. Plattformen har 3 olika inriktningar:

  • Events: Köp premium och exklusiva NFT:s skapade av globalt ledande artister (NFT-släpp)
  • Marknadsplats: Skapa, köp och bjud på NFT från kreatörer runt om i världen
  • Mystery Box: Ta chansen att vinna sällsynta NFT:s i en låda full av överraskningar

För att se alla NFT:er som finns på deras plattform så kan du klicka dig direkt in på Binance NFT Market. Här finner du Top Sales, Top Collections, Top Creators och du kan självklart filtrera på ett smidigt sätt för att hitta det du söker. Till exempel kan man filtrera efter Gaming, E-sports, Image, Video, Audio etc. Priserna varierar i vilken kryptovaluta de är listade i.

NFT Avatar Collection

Eftersom virtuella världar som Metaverse möjliggör nya former av social och ekonomisk interaktion online, kommer vikten av digitala identiteter och statussymboler med hög sannolikhet att utvecklas, och det är här att ha en NFT-avatar kan vara praktiskt.

Marknaden för NFT-avatarer upplevde en explosiv tillväxt under 2021, och den visar inga tecken på att avta. Dessutom har många NFT-samlare och entusiaster ändrat sina profilbilder på sociala medier till en NFT-avatar, vilket ger ytterligare uppmärksamhet till NFT-sfären.

Det finns olika sätt att skaffa NFT-avatarer, allt från att skapa dina egna med avatargeneratorer till att köpa befintliga avatarer från NFT-marknadsplatser. Nedan utforskar vi några av de mer populära sätten.

NFT Avatar Generatorer

För dem som gillar att göra, men inte vill gå igenom hela den kreativa processen, erbjuder online NFT Generators ett krångelfritt och enkelt sätt att snabbt skapa ett brett utbud av nya avatarer med olika stilar.

NFT-marknadsplatser

Du kan hitta en rad NFT-marknadsplatser där du kan köpa befintliga NFT:er eller lista dina egna NFT:s till försäljning.

Skapa och sälj dina egna Avatarer

Det mest praktiska tillvägagångssättet. Att skapa och sedan sälja din egen NFT-avatar liknar att lista och sälja föremål på en konventionell marknadsplats som eBay. Först sätter du upp en digital plånbok och finansierar den med den kryptovaluta du väljer, och skapar sedan ett konto på en NFT-marknadsplats som Binance NFT. Därefter ansöker du om att bli en kreatör för att skapa och skapa en NFT på plattformen. Tänk dock på att du måste betala en ”Gas fee” för att slutföra präglingsprocessen.

Klick här för att se mer om NFT Avatar Collection!

Missa inte events på Binance NFT

Bildkredit: Binance

Events eller evenemang på svenska, samlar digitala samlarobjekt från ledande konstnärer globalt under en avdelning. Konstnärer och entusiaster kan vara med i dessa exklusiva evenemang och köpa/sälja premium kryptokonst.

Marknadsplatsen är en mycket mer öppen del av Binance Marketplace. Godkända konstnärer kan ”mint” sin konst och lägga ut den till försäljning (till ett fast pris) eller auktion (för att fastställa det högsta priset).

För mer om detta se: NFT Event Collection!


Se också våra andra artiklar om:


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Lämna en kommentar