fbpx

Var kan man köpa PS5? – Köp Playstation 5 i Sverige

Köpa PS5: Playstation 5 har gått åt väldigt fort på grund av hög efterfrågan och lågt utbud. Hittills har verkar de som har störst chans att få lagerpåfyllning att vara Elgiganten, Kjell & Company, Amazon, Inet och Komplett. Om du inte lyckades skaffa PS5 så finns det en chans att det kanske kommer komma en ny lagerpåfyllning inom kort.

Köpa PS5 i sverige
Bildkredit CompareSweden/Elgiganten

Hur man köper PS5

PS5 återförsäljartips att följa inkluderar:

  1. Gör dig redo: Se till att du har rätt betalningsuppgifter och tvåfaktorsautentisering tillgänglig när du hittar en PS5 redo att köpa. PS5:or kan gå åt så fort att du inte kommer hinna att hitta ditt betalkort innan de har sålt ut.
  2. Välj en återförsäljare: Som du kan se från vår lista nedan finns det gott om återförsäljare att välja mellan. Vilket faktiskt kan göra hela processen med att köpa en PS5 lite komplicerad. Vi föreslår att du väljer ett par tre stora återförsäljare som Elgiganten, Kjell & Co, och Komplett och håll koll på deras PS5 sidor.
  3. Registrera dig för lagerbevakning: Massor av återförsäljare erbjuder tjänsten att meddela dig när de får in fler Playstation 5:or. Vi föreslår att du registrerar dig för dessa tjänster för de återförsäljare som erbjuder dem.
  4. Hitta rätt produktsida: Det kan låta självklart, men se till att du är på själva köpsidan för PS5 eller PS5 Digital Edition.

Kolla även in vår utförliga PS5 recension här!

Köp playstation 5 i sverige. Slut överallt
Bildkredit: Sony

Se också:

Logga in hos återförsäljarna för bästa chans att köpa en Playstation 5

Se till att du loggar in på alla återförsäljare som du kanske redan har ett konto hos. Detta kommer att göra saker mycket snabbare när du köper en PS5 om du upptäcker en i lager. Och snabbhet är avgörande. Fortsätt att försöka och ge inte upp.

Det kan vara lite demoraliserande att försöka hitta PS5 lagerpåfyllning när det ser utsålt ut överallt. Men uppdatera produktsidor regelbundet för att se vad som dyker upp; du kan ha tur. Och fortsätt också att kolla här för eventuella lager uppdateringar.

Men när vi närmar oss jul är det mycket troligt att det kommer att finnas ytterligare PS5 -enheter att köpa någon gång när Sony kommer ikapp dem som vill köpa PS5.

Var kan man köpa PS5?

Köp PS5 på Kjell & Company

Köpa PS5 på Komplett

Köpa PS5 på Elgiganten

Köpa PS5 på Media Markt

Köpa PS5 på Inet

Köpa PS5 på Amazon.com

Playstation 5 finns inte på Amazon.se men det finns tillgängligt på Amazon.com, dock blir frakten hög, hela 350 dollar när vi kontrollerade det! Ingen vet när Amazon släpper sina PS5 konsoler. Faktum är att Amazon brukar släppa PS5 väldigt oförutsägbart. En annan sak att tänka på är att de brukar säljas ut på några sekunder så det gäller att vara beredd på köp-knappen.


Related Posts