Hur man kan Köpa Altcoins med Kreditkort – Fem enkla steg!

Köpa Altcoins med kredit- eller bankkort via Binance är ett snabbt sätt att handla dina kryptos!

köpa altcoins med bankkort

Det finns flera sätt att köpa kryptovalutor. Man kan använda sig utav fiatvalutor, e-plånböcker men också banköverföring och kredit- eller bankkort som vi ska fokusera på i denna artikel.

Transaktionsavgifter – Köpa Altcoins med Kreditkort

Fördelar med att köpa Altcoins med kreditkort

Nu när vi har gått igenom vilka transaktionsavgifter som finns kopplade till att använda ditt kreditkort så ska vi gå igenom för- och nackdelar med att använda kreditkortet istället! Dessa fördelar väger ofta upp nackdelarna.

Med kreditkort kan du investera utan att ha kontanter till hands.

Varje kryptoanvändare vet att marknaden rör sig snabbt. Några dagar kan vara skillnaden mellan att köpa krypto på botten eller, ännu värre, på toppen. Kanske kommer din lön in först nästa vecka. Med ett kreditkort behöver du inte oroa dig för om du har tillräckligt med kontanter till hands. Betala bara dina räkningar i slutet av månaden för att undvika ränta från din kreditkortsleverantör.

Snabbt och omedelbart

Kreditkortshastigheten gör det enkelt för förstagångsköpare eller investerare att köpa krypto med fiatvaluta. Kreditkortstransaktioner slutförs på några sekunder.

I en jämförelse tar bank- och banköverföringar ofta tre till åtta dagar. Som ett resultat av detta kan kryptovalutan inte flyttas från börsen förrän transaktionen är genomförd. För investerare som letar efter att snabbt köpa på djupet på en björnmarknad är ett kreditkort ett idealiskt val med den omedelbara hastighet köpet görs.

Nybörjarvänligt

Kreditkort är en idealisk betalningsmetod för nybörjare som inte vill brottas med de förvirrande metoderna på mer avancerade kryptobörser. Speciellt för kryptonybörjare känns det bekant att checka ut med ett kreditkort. Ange bara kortnummer, utgångsdatum och CVV så är allt klart. Dessutom är kryptobörser och plattformar som tillåter kreditkort ofta väldigt intuitiva och användarvänliga. Se även Binance egen guide.

Tjäna passiv inkomst genom ”staking”

Många finansiella kryptoprodukter erbjuder möjligheten med staking idag. Det innebär att man kan tjäna avkastning på att man låser ett visst kapital och därmed skapa passiv inkomst genom kryptovalutor.

För vissa är dessa produkter ett kraftfullt verktyg med höga ränteintäkter. Du kan till exempel enkelt köpa krypto med ditt kreditkort, sedan ”stake:a” på Binance Earn och tjäna upp till 20 procent avkastning per år.

Binance har även en Dollar Cost Averaging Strategi, där du kan handla krypto med ditt kredit- eller bankkort återkommande varje månad till exempel för att få ett inköpspris som är utspridd. Detta medför lägre risk i praktiken än att bara köpa en stor summa vid en punkt, för att det kan gå ned väldigt mycket. Om man istället köper lite åt gången så är man i praktiken i en bättre sits.

För att bli mer bekant med Recurring Buy och hur du månatligen kan köpa kryptos med ditt bankkort, se Binance Recurring Buy.


Se också:


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


4 svar på ”Hur man kan Köpa Altcoins med Kreditkort – Fem enkla steg!”

Lämna en kommentar