Allt om Binance Mystery Box – NFT Marketplace

Vi kommer att gå igenom vad en Mystery Box är samt hur man köper, säljer och öppnar en på Binance NFT Marketplace

Binance Mystery Box
Bildkredit: Binance

Vad är en Mystery Box?

En Mystery Box innehåller en helt slumpmässig NFT som bara avslöjas när du väl öppnar lådan. De bygger på att köpare är villiga att betala ett fast pris utan att känna till innehållet.

Det finns fyra typer av NFT du kan hitta:

  1. Normal (N)
  2. Rare (R)
  3. Super (SR)
  4. Super Super Rare (SSR)

Du kanske undrar varför någon skulle köpa en sådan produkt när de inte vet vad de kommer att få. Det är ungefär som att öppna en present, man hoppas på att få sällsynta produkter för ett relativt lågt pris. Förväntningarna och nyfikenheten lockar många att köpa dessa Mystery Boxes.

Exempel på Mystery Boxes, Bildkredit: Binance

NFT Mystery Boxes rymmer mer än bara konstverk. Vissa blockchain-spel, som Axie Infinity, DeHero och Metamon ger spelare sällsynta items för spelet i Mystery Boxes. Dessa NFTs kan vara karaktärer, virtuella saker, skinns eller andra samlarföremål.

Du kan naturligtvis välja att vänta med att öppna den

När du har köpt Mystery Box behöver du inte att öppna den direkt. Du kan öppna den när du vill eller till och med sälja den igen utan att öppna. (Du kan sälja Mystery Boxes vidare i Marketplace eller öppna den och sälja NFT som finns inuti.)

Här kan du sälja dina Mystery Boxes, på Binance NFT Market.

Hur man öppnar en Mystery Box på Binance?

  1. Gå till [User Centre] – [Asset] – [Mystery Boxes] – [Collections]. Välj den Mystery Box som du vill öppna.
  2. Du kommer till produktsidan för den Mystery Boxen. Välj [Click to Reveal] och sedan välj [Open box]
  3. Nu kommer du att se vilken NFT du fick från din Mystery Box.

Hur man säljer en Mystery Box (eller NFT:en som du fick av att öppna Mystery Boxen) på Binance NFT

Du kan välja att sälja NFT Mystery Boxes oöppnade, eller NFT:erna du fick från dem på Binance NFT Marketplace.

  1. Klicka [List NFT]
  2. Du kommer att bli omdirigerad till listing page. Om du vill lägga upp den för auktion så välj [Highest Bid]. Sedan skriv in utropspriset i [Minimum Bid] fältet, du kan även inkludera ett accepterat pris så att köparen kan köpa den direkt för ett fast pris. Det fyller du i vid [Buy-out Price]. Om du vill ha en omedelbar försäljning utan budgivning, välj [Set Price].
  3. Du kommer sedan att se ett [Price] fält för att sätta ett pris. Du kan välja att ta emot ETH, BNB eller BUSD som betalning.

Välj sedan ett slutdatum för din försäljning. Detta datum kan vara från 12 timmar till 7 dagar från tidpunkten för noteringen. När du är nöjd med allt så slutför du genom att klicka på [Submit].

Se mer på Binance NFT!


Hur man köper en Mystery Box på Binance NFT

NFT Mystery Box Auction Sale

Om NFT Mystery Boxen som du vill köpa är på auktion, så behöver du lägga ett bud. Den som lägger högst bud innan auktionen tar slut får Mystery Boxen. Inga konstigheter. Du kan se sluttiden för auktionen bredvid buden.

För att lägga ett bud, klicka på [Place a Bid]. I vissa fall finns det också ett accepterat pris där man kan köpa [Buyout price], vilket betyder att du kan köpa NFT direkt till ett fast pris.

Därefter kan du placera ditt bud. Ditt bud måste vara högre än det tidigare budet. När du är nöjd med priset, klicka på [Place a bid] för att bekräfta.

Fixed Price

Här ser du ett fast pris för varje låda, tillsammans med en mängd lådor som finns. En mystery box säljs för ett fast pris, så allt du behöver göra är att välja vilken mängd lådor som du vill köpa.

Under objektets beskrivning hittar du också sannolikheten för de olika
NFTS du kan ta emot. Du får se information om antalet NFTS tillgängliga och deras procentuella chans komma ur din Mystery Box.

Välj antal Mystery Boxes du vill köpa och klicka på [Buy].

En popup-post kommer att visas och be dig att bekräfta ditt köps detaljer.
Klicka på [Confirm] när du är nöjd med dina val.

Efter att du har köpt din Mystery Box kan du antingen välja att öppna den direkt eller lägga den i din samling. Observera att Mystery Boxes inte är återbetalningsbara.

För att köpa en Mystery Box, gå till Binance Mystery Box sidan för mer information.


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Lämna en kommentar