Hur många kan titta på netflix samtidigt?

Här är hur många som kan titta på Netflix samtidigt på ett konto, beroende på vilken Netflix-prenumerationsplan du har.

titta på Netflix samtidigt
Bildkredit: Netflix

Eftersom Netflix gör det enkelt att titta på alla dina enheter – inklusive telefoner, surfplattor, spelkonsoler och streaming enheter, är det naturligt att undra hur många människor som kan titta på Netflix på samma gång. Du vill inte överskrida antalet tillgängliga skärmar på ditt konto.

Låt oss titta på hur många som kan använda ett Netflix-konto samtidigt, så du kan vara säker.

Hur många människor kan titta på Netflix samtidigt?

Netflix erbjuder tre olika prissättningsplaner med några skillnader. En av dessa är hur många enheter du kan strömma Netflix på en och samma gång.

Här är en sammanfattning av hur många som kan se på ditt Netflix-konto:

 1. Grundplanen låter dig bara titta på Netflix på en skärm.
 2. Med ett standardabonnemang kan du titta på Netflix på två skärmar samtidigt.
 3. De med en Premium Netflix kan man titta på Netflix på fyra skärmar samtidigt.
titta på Netflix samtidigt

Medan du kan vara inloggad på Netflix på flera enheter kan du bara aktivt titta på en ström på antalet skärmar som ingår i din plan. Om du ser ett meddelande som för många använder ditt konto just nu, har du andra som tittar på ditt konto.

Be dem att sluta, eller gå till din Netflix-visningsaktivitetssida för att granska vem som har använt den om du inte är säker.

Se också: Netflix fungerar inte? 9 sätt att åtgärda dina Netflix problem

Hur många Netflix profiler kan du ha?

Separat från antalet skärmar som du kan titta på Netflix åt gången, kan du också skapa flera profiler på ditt Netflix-konto. Detta gör det möjligt för varje person som använder kontot att ha sina egna personliga rekommendationer, sparade alternativ och liknande.

Varje Netflix-konto kan ha upp till fem profiler. Detta betyder inte att du kan titta på alla dessa profiler samtidigt. Profiler är ett praktiskt sätt att hålla varje användares preferenser olika, men du är fortfarande bunden av Netflix skärmgräns.

Njut av Netflix överallt – Titta på Netflix samtidigt

Nu vet du hur många enheter du kan titta på Netflix på en och samma gång. Förutom att titta på fler skärmar erbjuder ett konto med högre nivå streaming med högre upplösning. Överväg att uppgradera om du väljer att dela ditt konto med andra.

Om du är överväldigad av alternativen på Netflix finns det tack och lov enkla sätt att hantera det du tittar på.

Se också:

Felmeddelanden såsom E123

Netflix-konto används av för många eller på andra enheter, står inför ett vanligt hinder: de har nått gränsen för simultan användning som tillåts av deras prenumeration. Dessa felmeddelanden kan inkludera:

 • ”För många personer använder ditt konto just nu.”
 • ”Ditt Netflix-konto används på en annan enhet.”
 • ”Ditt Netflix-konto används på för många enheter.”

Dessa meddelanden indikerar att det maximala antalet tillåtna samtidiga strömningar enligt användarens abonnemang har överskridits.

Lösningar för felet E123 Netflix

Om du möter något av dessa problem finns det ett par åtgärder du kan vidta för att lösa situationen:

Avsluta Strömning på Andra Enheter: Det första och enklaste steget är att avbryta alla pågående strömningar från ditt konto eller stänga Netflix-appen på enheter som för närvarande använder ditt konto. Detta kan vara utmanande om du inte är säker på vilka enheter som använder ditt konto, men du kan kontrollera aktiviteten för nyligen använda enheter för att få en bättre överblick.

Väntetid: Efter att ha avslutat strömningar på andra enheter kan det dröja mellan 5 till 10 minuter innan du kan börja titta på din egen enhet igen. Detta är en nödvändig paus för systemet att erkänna ändringarna i aktiv användning.

Uppgradera Ditt Abonnemang: En annan lösning är att överväga en uppgradering av ditt Netflix-abonnemang. Genom att välja en högre prenumeration kan du öka antalet enheter som kan strömma innehåll samtidigt. Till exempel tillåter Premium-abonnemanget upp till 4 simultana strömningar, vilket kan vara en effektiv lösning för hushåll med flera tittare.

Uppdatering 2022 April

Netflix har börjat med en typ av begränsning av kontodelning mellan olika hushåll i Sydamerika. De förklarar att man får betala extra ifall man ska dela lösenord till andra å människor utanför ditt hushåll, det skriver Netflix själva. De planerar också att vid ett senare tillfälle införa samma typ av kostnad för folk i övriga delar av världen också.

Uppdatering 2024

Netflix har uppdaterat sina regler för kontodelning, där ett konto är avsett för personer som bor i samma hushåll. För dem som vill dela Netflix med någon utanför sitt hushåll finns möjligheten att lägga till en extra medlem på sitt Standard- eller Premium-abonnemang, men detta kräver att en extra medlemsplats köps.

4 svar på ”Hur många kan titta på netflix samtidigt?”

 1. hej. fick meddelande som lyder;
  Please Update Your Payment Method
  Last Reminder: Netflix
  ironnback@hotmail.com
  Dear Customer
  Some information about your account appears to be missing or incorrect.
  Please update your account information immediately.
  so that you can continue to enjoy all the benefits of your account.
  If you do not update your information within 72 hours. we limit what you can do with your account.
  I dont no what is the problem for my Account? Please Help me to now

  Svara
  • Hej Inger!

   Det låter inte som att det är Netflix som ligger bakom det där, såvida du inte har registrerat ett betalkort som har gått ut.

   Hoppas att det löser sig!

   Svara

Lämna en kommentar