Ladda ner Youtube videor – Bästa Youtube nedladdningsprogram

Bästa Youtube nedladdningsprogram. Vår lista över de bästa gratis YouTube-verktygen på PC!

Ladda ner Youtube videor - Bästa Youtube nedladdningsprogram
4K Video Downloader

Om du någonsin har velat titta på dina favoritvideor online när du är offline, då är de bästa YouTube-nedladdningarna för Mac och Windows något för dig. Faktum är att det är ganska svårt att spara en video från en video-värdsida utan att använda något av dessa program. Tack och lov kan du använda en av dessa nedladdare till din fördel oavsett vilken plattform du använder, oavsett om det är en smartphone , Mac eller Windows PC.

Se också:

Det finns några olika anledningar till varför du kan behöva ladda ner en video. Det är möjligt att du behöver det för en presentation. Eller så kanske det är något du har laddat upp tidigare och inte längre har tillgång till originalfilen. Oavsett anledningen kommer det att göra ditt liv mycket enklare att använda en YouTube-nedladdare. Allt du behöver göra är att skaffa videons webbadress som du vill ha, koppla in den till en av dessa nedladdare och låt dem göra resten. Det är en mycket enklare process än att försöka fånga en video med en skärminspelningsapp.

Vårt nuvarande bästa val är 4K Video Downloader, ett program som tar bort vattenstämplar när du laddar ner videor och sparar dem i ett annonsfritt format. Du kan till och med ladda ner en hel spellista åt gången om du vill. Den erbjuder några betalalternativ som också kommer med några extra funktioner.

Det finns dock några olika appar som du kan kolla in. Så oavsett dina behov finns det något här som hjälper dig. Läs vidare för att se våra toppval.

4K Video Downloader – Bästa Youtube nedladdningsprogrammet

Bildkredit: 4K Video Downloader

Snabbt, gratis och flexibelt – Är bästa Youtube nedladdningsprogram 2022

Operativsystem som stöds

Windows, macOS, Linux

Fördelar

  • Stort urval av format (YouTube, Vimeo, DailyMotion och mer)
  • Laddar ner spellistor
  • Stöder 3D och 360-graders videor
  • Ingen medföljande extra programvara

Nackdelar

  • Begränsningar för nedladdningar av spellistor

Besök deras hemsida

4K Video Downloader är den bästa gratis YouTube-nedladdaren som finns för snabba, krångliga YouTube-nedladdningar. Den är enkel att använda, mycket anpassningsbar, annonsfri och inkluderar ingen medföljande extra programvara.

För att ta en video (eller en hel spellista, förutsatt att den inte är längre än 24 videor), kopiera helt enkelt dess URL från din webbläsare, klicka på ”Klistra in URL” och välj utdataformat, kvalitet och plats.

Det finns ett stort urval av format – både video och ljud – inklusive MP4 och MP3. Du kan ladda ner bildtexter för enskilda videor, och det finns stöd för 3D- och 360-gradersvideor också.

Genom att fördjupa dig i egenskaperna kan du justera alternativ som flerströmsnedladdningar (att öka antalet streams kommer att påskynda nedladdningarna, men ökar risken att YouTube blockerar din IP-adress) och konfigurera en proxyanslutning.

4K Download-projektet ägs av Open Media OOO, som också är medlem i Apples macOS Developer Program.

Genom att köpa en nyckel kan du ladda ner längre spellistor och spellistor med bildtexter, och €15 för en livstidslicens för tre datorer är det ett riktigt fynd, men gratisutgåvan har allt annat du kan önska dig.

Användarupplevelse

Det finns mer än ett sätt att ladda ner videor du vill spara. Men det enklaste är att klistra in länkar i 4K Video Downloader. Du kan sedan ange vilken kvalitet du vill spara videor med – eller välja att bara behålla ljudet – och filformatet du vill använda.

För att snabba på saker och ting kan du aktivera Smart Mode så att alla videor laddas ner automatiskt med samma inställningar. Du kan också importera länkar sparade i CSV-filer för att spara tid på att ladda ner ett stort antal filer.

Extra inställningar inkluderar möjligheten att begränsa nedladdningshastigheten vid behov, och en grundläggande nedladdningsaccelerator för att maximera prestandan.

Se också:

Lämna en kommentar