Varför du borde köpa och sälja BUSD-Margined Futures

Om du letar efter en ny kryptoprodukt för att tjäna pengar med så ska du överväga BUSD-Margined Futures.

Vad är Stablecoins?

Stablecoins är digitala tillgångar vars värde är knutet i ett 1:1 förhållande till traditionella tillgångar som till exempel dollar, guld eller euro.

Detta gör det mycket enklare att överföra pengar in och ut ur kryptoekosystemet utan att behöva oroa sig för betydande kortsiktiga prissvängningar i tillgångar som Bitcoin och Ethereum.

Vad är BUSD?

BUSD står för Binance USD som är en stablecoin som är låst till dollarn och ges ut av Binance.

Vad är BUSD-Margined kontrakt?

BUSD-marginerade kontrakt är en typ av linjär terminsprodukt som noteras, säkras och avvecklas i BUSD, vilket gör hela transaktionen lätt att beräkna i USD (eller andra fiatvalutor). Detta gör att BUSD-marginerade kontrakt är lika intuitiva och lätta att använda som USDT-marginerade kontrakt. Faktum är att användare som är bekanta med USDT-marginerade kontrakt inte behöver lägga ytterligare tid på att lära sig använda BUSD-marginerade kontrakt.

Läs mer hos: Binance

Varför borde du välja BUSD som din säkerhet?

BUSD är en universell avvecklingsvaluta som gör det möjligt för konsumenter att handla med flera kontrakt (BTC, ETH, BNB, etc.) vid varje given tidpunkt.

Detta innebär att alla kontrakt kan öppnas i den krypto som man väljer och avvecklas i stablecoin, vilket eliminerar behovet att köpa de underliggande kryptovalutorna för att finansiera eventuella terminspositioner.

Som sådan minimerar detta de avgifter som en näringsidkare kommer att ådra sig eftersom inga växelkonverteringar kommer att ske vid avveckling i stablecoin.

Att handla med BUSD på Binance Futures har också visat sig vara ett kostnadseffektivt val då de har en rabattperiod igång nu.

Fördelar att äga BUSD?

Det finns framförallt tre viktiga fördelar med BUSD.

  1. Strikt reglerad: BUSD är en reglerad stablecoin som är knuten till den amerikanska dollarn med förhållandet 1:1. Denna stablecoin är utfärdat av Paxos och godkänt av New York State Department of Financial Services (NYDFS).
  2. Garanteras till 100 % med kontanter och likvida medel: BUSD:s reservtillgångar är föremål för månatliga revisioner av oberoende tredje part för att säkerställa att BUSD-försörjningen backas upp av amerikanska dollar. Dessa reserver hålls på FDIC-försäkrade bankkonton och i amerikanska statsskuldväxlar.
  3. Köp och lös in med noll avgifter: Under en begränsad tid kan man dra nytta av Zero Maker Fee-kampanjen för alla BUSD-par och vår Zero Transaction Fee-kampanj för 4 BUSD stablecoin-par. Användare kan köpa och handla BUSD med en låg avgift och njuta av branschledande likviditet på spot- och marginalmarknaden.

Hur man börjar handla BUSD-Margined Futures?

Handeln med Binance Futures har blivit mer mångsidig, särskilt sedan tillägget av Multi-Assets-läget. Denna nya funktion ger fler användningsområden för USDⓈ-M Futures-kontrakt, vilket gör att handlare kan vara mer smidiga och anpassningsbara i olika marknadsförhållanden.

Hur man använder Multi-Assets läget för att handla BUSD-Margined Futures?

Allt du behöver är ett konto för handel med terminer. Följ denna enkla femstegsprocess för att köpa eller sälja BUSD-M-futureskontrakt på Binance.

  • Öppna ett konto för handel med terminer på Binance. Observera att du måste aktivera en 2FA-verifiering för att finansiera ditt futureskonto innan du börjar handla på Binance Futures.
  • Sätt in BUSD. Binance Futures stöder ett brett utbud av kryptotillgångar som säkerhet.
  • Välj det BUSD-M futures kontrakt du vill ha och välj sedan BUSD Perpetual under fliken USDⓈ-M Futures.
  • Välj lämplig hävstång för ditt BUSD-M futureskontrakt. Standardvärdet är 20x, men användarna kan justera sin hävstångseffekt. Mer information finns på våra supportsidor.
  • Placera order enligt de olika ordertyper som finns tillgängliga på Binance Futures. Till att börja med kan du välja en buy-limit- eller buy-market-order för att köpa ditt första BUSD-M-futurekontrakt.

Du kan nu gå till Binance Futures för att se mer:Lämna en kommentar