5 saker du behöver för att handla som ett proffs i Binance Futures

Handel med kryptovalutor kan vara ganska lönsamt. För att lyckas måste du dock förstå några saker. Flera tjänster och varor gör det möjligt för användare att byta kryptovalutor och kanske tjäna pengar. Med Binance Futures kan handlare använda flera metoder, såsom Grid Trading och TWAP, för att dra nytta av alla prisfluktuationer genom att välja att sälja högt och köpa lågt eller köpa lågt och sälja högt.

5 saker du behöver för att handla som ett proffs i Binance Futures

Binance uppnådde en 24-timmars topp på 76 miljarder dollar samt var ansvarig för 7,7 biljoner dollars handelsvolym för kryptovaluta, totalt under 2021. Det är häpnadsväckande mycket.

Det hjälper också att ha tillgång till banbrytande finansiella verktyg som kan hålla dig före kurvan. Låt oss titta på några av Binance nya funktioner, som Grid Trading, Time-Weighted Average Price, Advanced TP/SL och Multi-Symbol Trading Page, för att hjälpa dig att börja handla som ett proffs.

En av marknadens mest likvida derivatmarknadsplatser är nu Binance Futures. Användare kan handla allt från DeFi-tokens till meme-mynt som Dogecoin och Shiba Inu, tack vare de mer än 600 handelspar som finns tillgängliga.

Användare behöver bara hålla BUSD eller BNB för att behålla sina förvärvade vinster.

En av världens säkraste handelsplattformar skapades av Binance. Olika säkerhetsåtgärder, inklusive KYC, 2FA och Anti-Phishing Code, är tillgängliga för användare. Nästan 300 miljoner dollar finns kvar i dess försäkringsfond för att skydda insolventa traders från ogynnsamma förluster.

Sist men inte minst ger Binance support på 17 olika språk (finns självklart på svenska) och har ett mycket användarvänligt gränssnitt för att göra det möjligt för handlare från hela världen att ta del av kryptovärlden.

Föreställ dig att kunna följa positionerna för de mest framgångsrika kryptovalutahandlarna i världen och se de häpnadsväckande vinsterna de gjorde varje dag. Med sina innovativa nya funktioner gör Binance Futures det möjligt för dig att uppnå det och höja din handel till en helt ny nivå.

Grid Trading

I Binance Futures automatiserar näthandel effektivt köp och försäljning av kryptoderivatkontrakt. Den skapar ett handelsnät genom att utföra limitordrar med förutbestämda intervall inom ett förutbestämt prisintervall. Den faktiska potentialen för näthandel är svår att inse ju längre ett mynt är statiskt.

Du kan dramatiskt förbättra dina odds att köpa lågt och sälja högt för att dra nytta av hackiga marknadsförhållanden genom att använda en rutnätshandelsteknik.

Det finns två förkonfigurerade lägen tillgängliga: geometriska och aritmetiska. Medan den senare bygger varje rutnät med en lika prisskillnad, utvecklar den förra varje rutnät med samma prisskillnad.

Se också Binance guide till Grid Trading!

En inköpsorder utförs när kostnaden för en viss kryptovaluta minskar, och en säljorder läggs då till en högre kostnad. Däremot, när värdet på flera kryptovalutor ändras, kan en köpare omedelbart förvärva dem till ett billigare pris och vice versa.

Grid-handel möjliggör systematisk handel utan att behöva förutsäga en trends bana. Priserna under den kortare perioden konsolideras vanligtvis, även på trendiga marknader. När du väljer de marknadsförhållanden som fungerar bäst för ditt tillvägagångssätt måste du vara mycket kräsen. Därför måste du använda lämpliga riskhanteringstekniker och vara medveten om din tillgängliga hävstångseffekt.

TWAP Algoritmisk handel

En handelsalgoritm som kallas Time-weighted Average Price (TWAP) handel använder ett vägt genomsnittspris och en tidsbegränsning. TWAP Algorithmic Trading delar upp transaktionen under den angivna perioden och säkerställer konsekvent distribution av handeln, hanterar marknadens likviditetsparametrar.

Du kan använda TWAP Algorithmic Trading för att:

  • Utföra en bastant order som annars hade påverkat kursen för mycket
  • Dela upp en stor order i flera små
  • När det finns en sannolikhet för betydande prisvolatilitet utan en tydlig uppåt- eller nedåtgående trend

Viktigt att tänka på:

  1. För kvartalsvisa kontrakt måste TWAP-order löpa ut en timme före kontraktets avräkningstid. Om du till exempel skapar en TWAP-order kl. 07.00 med en löptid på fyra timmar, avslutas TWAP-ordern kl. 11.00. Observera att TWAP-strategier kommer att pausa under systemunderhåll och återupptas därefter.
  2. Med TWAP kan du göra upp till 10 körningar samtidigt per konto. Du kan lägga flera TWAP-order för samma symbol.
  3. Transaktionsinformationen kommer inte att visas förrän alla TWAP-order är fyllda. Endast delvis slutförda order kommer att visas och de visar transaktionsmängd, genomsnittligt transaktionspris och handelsavgift.
  4. Det finns ingen garanti att TWAP-order genomförs. Order kommer att fyllas så långt det är möjligt, beroende på marknadens likviditet och volatilitet.

För att börja med TWAP: Gå till Binance Terminskontrakt och klicka på [Strategihandel] – [TWAP].

Se också denna: TWAP FAQ från Binance

TP/SL och Advanced TP/SL

Handelsorder med ett fördefinierat slutpris eller markpris kan nu inkludera take-profit och stop-loss klausuler. Den beräknade vinsten och förlusten för varje transaktion visas av avancerad TP/SL. Se Binance TP/SL FAQ

När priserna når en fördefinierad nivå, utförs order automatiskt, vilket stänger din position vid den förväntade vinsten eller förlusten. När du bestämmer dig för något, gör avancerad TP/SL det möjligt för dig att göra take-profit- och stop-loss-order samtidigt.

Handelssida med flera symboler

Binance Futures Multi-Symbol Trading-sida låter användare granska och handla flera tillgångar från en enda skärm. Användare kan hålla koll på varje objekt på sin radar för att vidta lämpliga åtgärder vid rätt tillfälle. Gränssnittet ändrar dramatiskt handelsgränssnittet, såväl som handelsupplevelsen.

Du kan handla upp till sex symboler samtidigt på handelssidan med flera symboler. Du kan göra köp/långa eller sälj/korta order för varje tillgång och hålla reda på flera kryptovalutor genom ett enda gränssnitt. Det här verktyget används av erfarna handlare för att bedöma många tillgångar samtidigt och välja det idealiska ingångspriset.

Se också denna:

Multi-Asset Mode

Användare kan handla USDS-M Futures med flera marginaltillgångar genom att använda Multi-Asset Mode. Binance Futures tillhandahåller nu BUSD-marginal och USDT-marginal futures. Användare kommer att kunna dela sin marginal mellan de två marknadsplatserna med denna teknik. Detta kan avsevärt minska mängden marginal som behövs för säkrade affärer.

Se också: Fördelar med att handla på Binance Futures med Multi-Asset Mode

BUSD är ett stabilt mynt som är helt backat och helt kopplat till den amerikanska dollarn. Det ger snabbare sätt att finansiera dina transaktioner och är erkänt genom hela det globala kryptoekosystemet som ett utbytesmedel, ett förråd av rikedom och ett betalningsalternativ. Av bekvämlighets-, mångfalds- och övergripande handelsstrategiskäl kan en separation mellan BUSD och USDT vara en bra idé.

Lär dig mer från: Binance Multi-Asset FAQ

Slutsats

En mängd olika fördelaktiga varor och tjänster gör Binance Futures till en heltäckande plattform för dig som vill använda dig utav alla verktyg som finns tillgängliga. Handlare kan få en fördel på marknaden för kryptovalutaderivat genom att använda Grid Trading, Time-Weighted Average Price (TWAP), Advanced TP/SL och Multi-Symbol Trading Page. Det tar bara några minuter att skapa ett konto på Binance Futures om du är ny på kryptovalutahandel.


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden skall icke bli hållen ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


När du har läst 5 saker du behöver för att handla som ett proffs i Binance Futures, så kanske du även är intresserat utav:

1 svar på ”5 saker du behöver för att handla som ett proffs i Binance Futures”

Lämna en kommentar