Vad är Binance Pay?

Binance Pay är en kontaktlös, global betalningsapp som låter dig skicka och ta emot pengar globalt på mindre än 30 sekunder.

Binance pay

Du kan använda Binance Pay för att skicka pengar utan avgifter överallt i världen. Du kan skicka och ta emot pengar direkt med vem som helst – även om de inte har Binance Pay eller ett konto hos oss. Och du har alltid kontroll över dina pengar. Mottagaren behöver inte Binance Pay eller ett bankkonto. Så länge de har ett telefonnummer eller en e-postadress kan du skicka pengar till dem.

Vad är Binance?

Binance är en kryptovalutabörs som erbjuder en mängd olika mynt för handel. Det är också en marknadsplats där användare kan köpa och sälja sina coins och tokens som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH). Du kan också använda Binance för att handla mynt med andra handlare som har registrerat sig för tjänsten, detta kallar de för P2P.

Binance har blivit en av de mest populära börserna i världen tack vare sitt breda utbud av kryptovalutor, sina låga avgifter och sitt stöd för engelsktalande användare. Börsen erbjuder över 100 mynt – så du kommer att kunna hitta något som passar dina behov.

Vad är Binance Pay?

Binance Pay är en kontaktlös, global betalningsapp som låter dig skicka och ta emot pengar globalt på mindre än 30 sekunder. Du kan skicka och ta emot pengar direkt till vem som helst med Binance-plånboken, eller så kan du använda ditt betalkort för att spendera pengarna överallt där VISA accepteras. Det är snabbt, enkelt och säkert – det finns inga dolda avgifter när du använder Binance Pay! Du kan också skicka pengar gratis med hjälp av ditt betalkort eller banköverföring/bankkonto direkt i appen (med en introduktionsavgift på 1 % som slopas efter 6 månader).

Det finns tre huvudfunktioner i Binance Pay:

  • Spend-funktion – Skicka pengar omedelbart genom att betala på alla platser som accepterar VISA-kort över hela världen
  • Plånbok – lagra pengar säkert på din telefon
  • Utbyte – Handla kryptovalutor omedelbart och tjäna upp till 2x mer från hänvisningsbelöningar när någon som du hänvisat till tecknar ett utbyteskonto på Binance Exchange.

Du kan skicka och ta emot pengar direkt med vem som helst

Binance Pay är en blockkedjebaserad betalningslösning som gör att du kan skicka och ta emot pengar direkt till vem som helst – även om de inte har Binance Pay eller ett konto hos oss. Och du har alltid kontroll över dina pengar.

Du kan skicka pengar till vem som helst, även om de inte har Binance Pay. Det fungerar så här: När du använder appen för att göra en transaktion genererar den en unik QR-kod för varje betalningsbegäran (t.ex. ”Betala för lunch”). På så sätt behöver ingen av parterna vår app – det är bara att ladda ner den från Google Play eller App Store och skanna deras QR-kod! När alla transaktioner är genomförda i kedjan kan pengarna tas ut till fiatvaluta via traditionella bankkonton eller konverteras till kryptovaluta med hjälp av någon utbytesplattform som stöds, t.ex. Coinbase Pro eller Robinhood Crypto (tillgänglig snart).

Se också: 5 saker du behöver för att handla som ett proffs i Binance Futures

Skicka pengar gratis med ditt betalkort, banköverföring eller bankkonto och betala inga avgifter alls.

Skicka pengar gratis med ditt betalkort, banköverföring eller bankkonto och betala inga avgifter alls. Du kan skicka hur mycket pengar som helst till vem som helst i världen som har ett Binance-konto.

Att ta med sig från denna artikel

Binance är en kryptovalutabörs som erbjuder tjänster över hela världen. Med Binance Pay kan du göra kontaktlösa betalningar med över 200 kryptovalutor, inklusive Bitcoin och Ethereum, var som helst i världen. Du kan använda Binance Pay för transaktioner mellan 0 – 10 000 USD eller motsvarande i andra valutor som euro eller brittiska pund.

När du använder Binance Pay kan du skicka pengar från din plånbok i Binance-appen till en annan persons plånbok eller ta emot pengar från en annan persons plånbok direkt till din.

Du kan också byta en kryptovaluta mot en annan omedelbart, genom denna funktion om du handlar inom en av deras stödda marknader på plattformen samtidigt som du använder betalningsmetoden också.

Vanliga frågor om Binance Pay

Binance Pay är en ny, global betalningsapp som låter dig skicka och ta emot pengar globalt på mindre än 30 sekunder. Du kan använda Binance Pay för att skicka pengar utan avgifter överallt i världen. Du kan skicka och ta emot pengar direkt med vem som helst – även om de inte har Binance Pay eller ett Binance konto. Den har också en valfri säkerhetsåtgärd med tvåfaktorsautentisering (2FA), så att din information förblir säker från bedragare.

När du har läst om vad Binance Pay är för något så kanske du även är intresserad av:

Lämna en kommentar