De bästa gratis streamingtjänsten 2022

”Binge-watch:a” med de bästa gratis streamingtjänsten: Roku, Tubi, Pluto TV och mer.

bästa gratis streamingtjänsten
Bildkredit: Pluto TV

De bästa gratis streamingtjänsterna låter dig se fantastiska filmer och TV-program – utan att betala en enda krona. Dessa gratis streamingtjänster erbjuder både live-TV och on-demand-innehåll, mestadels äldre och klassiska titlar men även några nyare hits.

De bästa streamingtjänsterna har mer än bevisat sin användbarhet för att underhålla alla hemma. Men att registrera sig för dem alla är helt enkelt inte ekonomiskt försvarbar för de allra flesta. Det är där de bästa gratis streamingtjänsterna kommer in.

De kan ge timmar av nöje, fast du måste titta på annonser, men det är inte annorlunda än vad du får genom ett dyrt kanalpaket. Men, återigen de är gratis! 

Se också:

Vilken är den bästa gratis streamingtjänsten?

De bästa gratis streamingtjänsterna är inte avsedda att konkurrera med Netflix och Disney Plus. De har inte de senaste TV-serierna, storfilmerna eller högkvalitativa original. Och det är bra eftersom, ja, de är gratis!

Alla de bästa gratis streamingtjänsterna stöds av annonser. De spelar 30-sekunders till 60-sekunders reklam, vanligtvis i samma takt som ett TV-kanaler.

Vissa gratis streamingtjänster erbjuder livekanaler, andra erbjuder on-demand-innehåll.

Pluto TV – Den bästa gratis streamingtjänsten

Den Viacom-ägda Pluto-TV har ett bra utbud av on-demand-filmer och program, men där det verkligen lyser är i live-TV-streaming. Tittarna kan bläddra i livekanaler i ett rutnät, som liknar kabel-TV-guiden.

Uppställningen hämtar mycket från Viacoms andra fastigheter, så du kan ställa in TV Land Drama, BET Her, MTV:s Jersey Shore och VH1:s I Love Reality. De erbjuder också andra igenkännbara märken, som CNN och Fox Sports. Även om de kör utvalda klipp, inte den faktiska livesändningen du skulle se om du såg dem via kanalpaket.

Plutos gränssnitt är rent och enkelt; bara växla mellan live och on-demand. Båda är organiserade i kategorier, vilket gör det enkelt att hitta den typ av innehåll du vill titta på. Ja, det finns annonser, men inte mer än vad du skulle få när du tittar på kabel. Och Pluto TV kräver inte ens registrering, även om användare kan specialfunktioner om de registrerar sig för ett konto, till exempel möjligheten att ange favoritkanaler och fortsätta titta på ett program på en annan enhet.

Se mer hos Pluto TV

Roku

Roku Channel-appen kommer automatiskt med vilken Roku-TV eller enhet som helst, men den är också tillgänglig för nedladdning på mobiltelefoner och surfplattor. Du kan också komma åt den på webben. Roku Channel tvingar dig inte att registrera dig för ett konto (du kan titta som gäst) men genom att registrera dig kan du fortsätta titta på innehåll på en annan enhet.

Liksom de andra tjänsterna erbjuder den on-demand-filmer och TV-program. Roku Channel lanserade också en Roku Live TV-guide , så att tittarna kan kanalsurfa. Den bästa delen av Roku Channel är att den ofta streamar de första avsnitten av premiumkabelprogram, som Game of Thrones, Billions, Outlander och Watchmen.

Roku Channel har stigit i vår rankning för gratis streamingtjänster efter att ha lagt till alla original från det nu nedlagda Quibi. Det inkluderar några riktigt bra serier, som #FreeRayshawn och #Reno911. Dessutom får de vårt tack för att de räddade den NBC-inställda serien Zoey’s Extraordinary Playlist med en julspecial.

Se mer hos Roku

Tubi

Tänk på Tubi som en gratisversion av Netflix, med ett on-demand-bibliotek med över 20 000 filmer och TV-program. Naturligtvis har Tubi inte de nyare, högprofilerade titlarna som en prenumerationsplattform har, inte heller original. Men deras katalog är fortfarande imponerande för en gratis streamingtjänst. Tubi (nu ägs av Fox Corporation) kunde bygga den genom att samarbeta med över 250 leverantörer, inklusive Hollywoods tungviktare Paramount, Lionsgate och MGM. De senaste tillgängliga titlarna inkluderar The Terminator, Foxcatcher, Kill Bill, The Craft och Fruitvale Station.

Tubi har en ren, strömlinjeformad upplevelse. Hemsidan är organiserad i sektioner som Nyligen tillagda, Familjefilmer, Action och Black Cinema. Klicka på menyn för ännu fler genrer och kurerade samlingar, inklusive det smarta och fräcka området Not on Netflix. Även om du inte behöver registrera dig för att använda Tubi, ger registrering av ett konto dig tillgång till föräldrakontroll, en kö och visningshistorik.

Se mer hos Tubi

Xumo

Xumo är en annan gratis streamingtjänst med live- och on-demand-innehåll. Appen kommer på flera stora smart-tv-märken och kan även laddas ner på Roku , iOS och Android. Ingen registrering krävs. Xumo erbjuder mer än 190 kanaler, inklusive toppmärken som NBC News, Fox Sports, Funny or Die och TMZ.

Xumos huvudsakliga erfarenhet är en guide av rutnätstyp, precis som du skulle få med kabel-TV. Du kan titta live när du kanal surfar. On-demand-området listar alla kanaler, uppdelade efter genre. Gränssnittet gör det dock inte så lätt att se vilka TV-program som finns tillgängliga. Det ser ut som att Xumo har det vanliga gratispriset: 21 Jump Street, Forensic Files, Family Feud och Unsolved Mysteries. Mobilappen har åtminstone en filmflik som du kan bläddra i.

Se mer hos Xumo

Hur man väljer den bästa gratis streamingtjänsten för dig 

Lyckligtvis, eftersom de alla är gratis, behöver du inte välja bara en av de bästa gratis streamingtjänsterna. Däremot kan du ha svårt att balansera ett gäng olika appar och vill fokusera på bara en eller två.


Se också:

Lämna en kommentar