Doctor Strange in the Multiverse of Madness release datum, cast och allt vi vet hittills

Vad kommer hända i Doctor Strange in the Multiverse of Madness?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness all info vi vet

Vi är mer än redo för Doctor Strange in the Multiverse of Madness, tack vare Loki och WandaVision -sessionsavslutningarn. Ja, folk, vi är på väg att djupare ner i Marvel-hålet. Naturligtvis, betrakta detta som en stor SPOILER – VARNING för händelserna i dessa två shower.

Ja, det är inte bara på grund av den Doctor Strange som vi är glada över den här kommande filmen. Det är allt i den senare halvan av titeln: Multiverse of Madness. När slutet av Loki avslöjade finns det ett stort multikrig krig på gång i MCU,och jag vill definitift se mer om detta. För att inte tala om Maximoffs jakt på sina försvunna barn.

Doctor Strange filmen är inte något som kommer hända snart, men det har vansinnigt stora konsekvenser för Marvel Cinematic Universe. Och så ser vi fram emot Doctor Strange in the Multiverse of Madness, för att se hur det kommer att förändra MCU som vi känner det idag.

Senaste Doctor Strange in the Multiverse of Madness -nyheter (uppdaterad 21 juli)

  • Tom Hiddleston förväntas dyka upp i Doctor Strange 2 som Loki.
  • I en intervju hypade Elizabeth Olsen på Doctor Strange in the Multiverse of Madness som en ”väldigt skrämmande film”.

Utgivningsdatum för Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange 2 är planerad att komma på bio den 25 mars 2022.

Den kommer att följa dessa MCU-fas 4-filmer: Black Widow (7 maj 2021), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (9 juli 2021), Eternals (5 november 2021), Spider-Man: No Way Home (17 december 2021). Av dem har vi bara hört att Spider-Man 3 kommer att knyta till Doctor Strange i Multiverse of Madness.

Alla dessa datum kan bli förändrade på grund av Covid-19-pandemin.

Skådespelare och rykten

För grundrollen är det bekräftat att Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams och också Chiwetel Ejiofor kommer att återuppta sina roller från Doctor Strange.

Saker och ting blev mer intressanta vid evenemanget Investors Day i december 2020. Där meddelade Marvel Studios president Kevin Feige att Doctor Strange In The Multiverse of Madness kommer att knyta an till två andra Marvel -projekt, vilket ger oss ganska stora ledtrådar om vem som kommer att vara med.

Detta innebar att Elizabeth Olsen (som Wanda Maximoff/Scarlet Witch) kommer att vara med i filmen, och vi skulle inte bli förvånade om Tom Holland (som Peter Parker/Spider-Man) också dyker upp. Olsen bekräftades av Marvel, Holland är ännu inte bekräftad.

Sedan, den 14 juli 2021, kom nyheten om att Tom Hiddleston (Loki) förväntas dyka upp i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Med tanke på hur Sophia Di Martinos Sylvie krossade den heliga tidslinjen är vi inte direkt förvånade. Men ungefär som Mr. Holland har inte Hiddlestons engagemang bekräftats av Marvel.

Här är skådespelarna såvitt vi vet:

  • Benedict Cumberbatch som Doctor Strange
  • Benedict Wong som Wong
  • Rachel McAdams som Christine Palmer
  • Chiwetel Ejiofor som Mordo
  • Elizabeth Olsen som Wanda Maximoff
  • Xochitl Gomez som America Chavez

Trailer spekulation

Det finns ingen trailer för Doctor Strange 2. Inte i detta universum eller något annat multiversum. Eftersom vi är mer än ett år borta från lanseringsdatumet förväntar vi oss inte att det kommer att komma en snart.

Med tanke på hur den ansluter till Spider-Man: No Way Home, skulle vi satsa på att trailern för Multiverse of Madness kommer i slutet av december 2021 eller början av januari 2022. En efterkrediterande scen där Spider-Man verkar vara en självklarhet.

Handlingen

Den officiella, men läckta, sammanfattningen av filmen (enligt Backstage) lyder ”Efter händelserna i Avengers: Endgame fortsätter Dr Stephen Strange sin forskning om Time Stone. Men en gammal vän som nu är fienden sätter stopp för hans planer och orsakar Strange att släppa loss en hemsk ondska. ”

Den gamla vännen är dock troligen Mordo (Chiwetel Eijofor). I Doctor Strange credits såg vi att Mordo också förlamade Jonathan Pangborn (Benjamin Bratt). Mordo anklagade honom sedan för att han ville stjäla deras makt och sa att det var för många trollkarlar i världen.

Som sagt, det här kan bara vara något för att lura oss för att skapa en överraskande riktig bov, som fans dessutom teoretiserar är Mephisto. Fans trodde dock att Mephisto, Marvel -världens version av djävulen, skulle dyka upp i WandaVision och nu finns det ledtrådar. De viktigaste de pekar dock på är ett möjligt easteregg i WandaVision avsnitt 9, där en ”M & B” -logotyp dök upp på en skylt bakom Agatha Harkness. M&B kan också stå för Mephisto och Blackheart, den senare är djävulens son.

Spoilervarning för slutet av WandaVision: det såg ut som att Wanda försöker spåra sina barn och hon använder The Darkhold för att spåra Billy och Tommy, vars röster hördes i den sista scenen. Olsen, som pratade om filmen, sa: ”Det är en väldigt skrämmande film. Det är som gamla Sam Raimi. De försöker skapa den läskigaste Marvelfilmen. ”

Artikel i del baserad på artikel från Toms Guide


2 svar på ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness release datum, cast och allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar