WandaVision säsong 2 kommer förmodligen inte hända – här är vad vi vet

Vänta inte på WandaVision säsong 2.

Är WandaVision säsong 2 på gång? Svaret verkar tyvärr vara nej. Marvels första Disney Plus-serie var en stor hit och genererade massor av samtal på sociala medier. Men laget bakom WandaVision har inte gett fansen mycket hopp för en andra säsong. Läs vår fulla Disney Plus recension här.

Från början har MCU -chefen Kevin Feige varit tydlig med att händelserna i WandaVision skulle leda till filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Feige har varit tyst on chenserna för WandaVision säsong 2. Han sa till reportrar i februari, ”Jag har varit på Marvel för länge för att säga ett definitivt ”nej” till någonting som till en andra säsong av WandaVision.” Det är ii alla fall något!

Men sedan i juni sa stjärnan Elizabeth Olsen direkt att WandaVision är en begränsad serie i en EW.com-rundabordsintervju. ”Nej. Nej”, svarade hon när skådespelerskan Kaley Cuoco frågade om WandaVision säsong 2. ”Det är definitivt en begränsad serie.”

Showens status som en begränsad serie verkar ha cementerats av dess flera Emmy-nomineringar i de relevanta kategorierna. Den nominerades i Outstanding Limited or Anthology Series, huvudskådespelerska för Olsen, huvudskådespelare för Paul Bettany och biroll för Kathryn Hahn.

Så det ser inte bra ut för WandaVision säsong 2. Men även Feige själv sa att han aldrig skulle säga ”definitivt nej.” Olsen backade också hennes uttalande lite och tillade: ”Jag vet inte. Jag menar, med Marvel kan du aldrig säga nej.”

Vad kan vi förvänta oss om WandaVision säsong 2 händer? WandaVision avsnitt 9 lämnade några trådar olösta, som kanske inte tas upp i Doctor Strange 2.

Utgivningsdatum spekulation

Om WandaVision säsong 2 på något sätt får grönt ljus skulle det troligen inte ha premiär på flera år. Marvel har en full uppsättning kommande Disney Plus -program. Bara i år har vi redan sett Falcon och Winter Soldier och Loki. Nu kommer What If …?, Mrs. Marvel och Hawkeye.

Därefter är det Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars och en namnlös Wakanda-serie. Åh, och Loki säsong 2 tillkännagavs just.

Och som blev nämnt ovan knyter WandaVision in på Doctor Strange in the Multiverse of Madness, som inte ens öppnar på teatrar förrän den 25 mars 2022. Om Marvel bestämmer sig för att göra WandaVision säsong 2, ser vi inte att det händer förrän i slutet av 2022 tidigast – mer sannolikt 2023 eller 2024.

Skådespelare möjligheter

Skådespelarna i WandaVision ble ledda av Elizabeth Olsen som Wanda Maximoff aka Scarlet Witch och Paul Bettany som Vision.

De fick sällskap av Kathryn Hahn som Agnes/Agatha Harkness; Teyonah Parris som Monica Rambeau; Randall Park som FBI-agent Jimmy Woo; och Kat Dennings som fysiker Darcy Lewis.

Om WandaVision säsong 2 händer, verkar det högst osannolikt att gå vidare utan sina två ledande stjärnor. Hahn blev hyllad universellt för sin prestation, så hon verkar också vara ett måste. Parris ser ut som att hon går med i Captain Marvel -besättningen under överskådlig framtid. Vi skulle gärna se Park och Dennings återge sina skämt. Men vem vet vad Marvel har planerat för alla dessa karaktärer?

Med det sagt, om det finns en WandaVision säsong 2, verkar det mycket osannolikt att vi skulle se någon av invånarna i Westview, som Emma Caulfield eller Evan Peters.

WandaVision säsong 2 Teorier: Var är White Vision?

En av de största olösta berättelserna från WandaVision säsong 1 involverar White Vision. I slutavsnittet vittnar White Vision (gjord av Visions vibraniumkropp) mot Vision (den som blev skapad av Wandas kraft).

Wanda’s Vision använder framgångsrikt filosofi för att neutralisera White Vision och ger honom sedan alla sina minnen. White Vision flyger sedan iväg och hans vistelseort är okänt i slutet av avsnittet.

Det är omöjligt att detta är slutet på White Visions berättelse. Här är en kraftfull vibranium android, med alla Visions minnen, som flyger runt någonstans.

Om vi ​​får en WandaVision säsong 2 kanske Wanda och White Vision möts igen. Kan de bli kära, även om White Vision inte har Mind Stone? Det skulle definitivt vara ett intressant test av tankeexperimentet Ship of Theseus.


2 svar på ”WandaVision säsong 2 kommer förmodligen inte hända – här är vad vi vet”

Lämna en kommentar