Spider-Man: No Way Home: Release, cast och allt vi vet hittills

Spider-Man: No Way Home förväntas packa in alla Spider-Men i en film

Bildkredit: Disney/Sony

Spider-Man 3-aka Spider-Man: No Way Home är nu officiell, men vilka skådespelare som kommer i den är en helt annan situation. Filmens möjliga gäststjärnor har fått fler rubriker än nästan allt annat under de senaste Marvel-filmnyheterna, eftersom möjligheterna att många tidigare Spider-Man-stjärnor som kommer att återvända satte internet i brand.

Och även om det bara kunde ses som spekulationer, bröt Alfred Molina tystnaden på egen hand i en intervju, där han berättade att han skulle återvända. Vi kan inte föreställa oss att det var Marvels plan. Och senast såg Loki-finalen en enorm händelse som i stort sett ger Marvel alla verktyg de behöver för att göra en fantastisk Spider-Man: No Way Home.

Allt vi behöver är Spider-Man: Far From Home-trailern för att bekräfta alla eller alla dessa spekulationer. Kommer detta att fortsätta övergången från Marvel Cinematic Universe (MCU) till Marvel Cinematic Multiverse (MCM)? Låt oss bryta ner rykten om den kommande Marvel filmen.

Spider-Man: No Way Home senaste nyheterna (uppdaterad 4 September)

 1. Den officiella teaser-trailern för Spider-Man: No Way Home har släppts, vilket bekräftar flera fanteorier och visar oss vad den här filmen handlar om.
 2. En läckt version av No Way Home – trailern har dykt upp online

Spider-Man: No Way Home Skådespelare

Medan det tillkännagavs att Benedict Cumberbatch skulle återuppta rollen som Stephen Strange/Doctor Strange för Spider-Man: No Way Home, har vi börjat undra över hur? De tidiga pressbilderna föreslog att Peter, MJ och Ned kommer att vara i hans Sanctum Sanctorum (men Strange var frånvarande i rummet. Därefter avslöjade leksaker att Spider-Mans nya svart och gulddräkt kan skjuta blått material, vilket misstänks vara magiskt, eller i alla fall relaterat till magi, och detta kan vara ett annat tecken på att han arbetar med Strange i filmen.

Den stora historien i Spider-Man 3 är dock hur gamla Spider-men kommer tillbaka till MCU. Hollywood Reporter delade nyheten om att Alfred Molina och Jamie Foxx kommer att göra vara i sina roller som Doctor Octopus och Electro. Molina berättade för Variety (om hans prestation) att ”När vi filmar den fick vi alla order att inte prata om det, för det skulle vara en stor stor hemlighet … Men du vet, det är det finns redan överallt på internet. Jag beskrev mig själv som den värst bevarade hemligheten i Hollywood! ”

Detta har lett till spekulationer om att Thomas Haden Church och Willem Dafoe kommer tillbaka som Sandman och Norman Osborn/Green Goblin – och att Jared Letos Morbius kan komma att göra ett framträdande. De som vet hur man räknar kan se att vi bara saknar en Sinister Six nu.

Senaste nyhetrna

Vårt Spider-Sense gick dock igång för fullt när vi fick veta att Tobey Maguire och Andrew Garfield skulle komma tillbaka, som deras versioner av Peter Parker. Senare dök rykten om att Kristin Dunst kommer tillbaka som Mary Jane Watson och Emma Stone som Gwen Stacy. Vi fick också lite bevis på Garfields återkomst, eftersom ett nu raderat inlägg på sociala medier placerade honom i samma rum som Tom Hollands stuntdubbel.

I en ny intervju från Andrew Garfield innehöll ett förnekande av all inblandning med Spider-Man: No Way Home. Och medan han säger ”Jag fick inget samtal”, titta på den här videon själv och se om du tror honom. Folk på nätet gör det inte.

Det senaste ryktet talar dock om att J.K. Simmons kommer att spela två versioner av mediemogulen J. Jonah Jameson i No Way Home. En kommer att köra Bugle, den andra leder en online-nyhetskanal (som i Spider-Man videospel).

Det hela blev lite mer meningsfullt när MCU-chef Kevin Feige avslöjade att den nya Doctor Strange-filmen kommer att ansluta till den kommande Spider-Man-uppföljaren vid Disney Investors Day-evenemanget i december 2020. En ny rapport hävdar att Spider-Man 3 filmas in på en provisorisk version av Strange’s Sanctum Sanctorum, vilket ger mer anledning att förvänta sig att Docktorn dyker upp. Allt detta tipsar Sonys hand om hur vi får dessa olika Spider-Men samtidigt. Vilket är vettigt för alla som har sett Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Mer förutsägbart är Jon Favreau tillbaka som lycklig, enligt Murphys Multiverse.

Rollistan är följande

 • Tom Holland som Peter Parker aka Spider-Man
 • Zendaya som MJ
 • Marisa Tomei som May Parker
 • Jacob Batalon som Ned Leeds
 • Tony Revolori som Flash Thompson
 • Benedict Cumberbatch som Doctor Strange
 • Benedict Wong som Wong
 • Jon Favreau som Happy Hogan
 • JK Simmons som J Jonah Jameson
 • Alfred Molina som Doctor Octopus

Se nu Spider-Man: No Way Home Recension – Tom Holland svävar in i multiversum

Utgivningsdatum för Spider-Man: No Way Home

Den nya Spider-Man-filmen väntas på bio den 17 december 2021. Med detta sagt kan vi se detta datum flyttas tillbaka. Om teatrarna inte är redo att öppna igen på grund av COVID-19-pandemin.

Det är osannolikt att den här filmen kommer att debutera på Disney Plus heller. Det kan ha fungerat för Black Widow, men Disney har förbundit sig att släppa resten av sin 2021 på bio först. Att detta är en samproduktion med Sony komplicerar också saker, eftersom det är ett beslut som båda studiorna måste komma överens om

Spider spekulationer i Spider-Man: No Way Home

Fans har velat ha en Spider-Man: No Way Home – trailer i flera månader, men med liten framgång. Men efter en läckt version som kom ut på internet har Sony och Marvel officellt släppt en trailer nu.

Trailern verkar bekräfta ett antal viktiga detaljer om filmen, inklusive det faktum att avslöjandet av Peters hemliga identitet kommer att spela en avgörande roll i handlingen. Så de rykten om att en Skrull som ser ut som Peter Parker kommer inte att hända.

Som i serietidningarna, verkar det som att Doctor Strange kommer att radera världens kollektiva minne av vem Spider-Man egentligen är. Men eftersom Peter håller på att fiffla med trollformeln och den extrema faran som trollformeln utgör, orsakar några problem med rymdtiden. Problem som till synes leder till att multiversen inkräktar på mainline MCU.

Vi undrar också såklart om händelserna i Loki kommer att spela någon roll i detta också.

Det ser i alla fall ut som om MCU kommer att drabba oss alla lite. Vilket kan leda till att Strange och Spidey går ihop för att försöka lösa problemet. På grund av detta verkar det som om denna verklighetsböjning leder till att minst två Marvel-supervillains dyker upp i filmen. De är Alfred Molinas Doctor Octopus och Green Goblin.

Vi ser inte vem som spelar Goblin i trailern, även om det har ryktats om att Willem Dafoe skulle återvända för att återuppta sin roll från den allra första Spider-Man-filmen. På samma sätt har det spekulerats om att andra skurkar skulle kunna dyka upp, inklusive Jamie Foxx Electro, Thomas Haden Church Sandman och Jared Leto’s Morbius.

Hittills är det bara Molinas återkomst som har bekräftats.

Spider-Man: No Way Home Tobey Maguire leaks

När Spider-Man: No Way Home-stuntkoordinator George Cottle skrev om produktionen av No Way Home. Han kan han ha planterat ett easter egg i det nämnda inlägget. Hans märkte Chris Daniels, som var stunt-man för Tobey Maguire i de tidigare Spider-Man-filmerna på sin lista. Detta får folk att tro att Maguire definitivt kommer att dyka upp i filmen. Inget av detta har blivit bekräftat dock.

Sedan bekräftade Roger Pera (som ofta gör den spanska språksynkroniseringen för Maguire) praktiskt taget det också.

Samtidigt har Andrew Garfield helt förnekat inblandning i filmen och hävdat att han ”inte fick något samtal”. Vilket antingen är en lögn, en försummelse från Marvel’s sida eller ett stort hål i denna ”Spider-Men” – teori som fansen har kokat upp.

Läs vår Spider-Man: No Way Home Recension nu!


2 svar på ”Spider-Man: No Way Home: Release, cast och allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar