Hur man tittar på The Kardashians nu!

Hur tittar man på The Kardashians i Sverige? 

Det är äntligen dags att hålla jämna steg med The Kardashians i deras nya hem, när de går in i streaming-eran. För The Kardashians har nämligen har flyttat in till ett nytt hem, Disney+.

Toppfamiljen inom reality-TV från anländer till Disney+ med mycket drama på gång. Tillräckligt för att få dig att köpa chips eller popcorn till TV-soffan.

Och vi tänker redan på nästa säsong, eftersom Kanyes enligt uppgift har köpt ett hus bredvid Kim. Det verkar som ett enkelt sätt att röra om i grytan, eller hur?

Några av de bästa nyheterna för den här nya serien är dock att det känns som ett helt nytt liv för Kourtney. Scott Disick är i det förflutna, och hon ska gå på husjakt med Travis Barker.

Intressant nog är dock Scott inte borta. Han kommer faktiskt att dyka upp i den nya serien.

Den officiella avsnittsbeskrivningen för The Kardashians avsnitt 1 placerar oss i välbekant territorium och läser ”Kamerorna är tillbaka och rullar med allas favoritfamilj. De navigerar genom sin nya normala; moderskap, relationer och karriärmål. När familjen firar nya satsningar, en video från det förflutna dyker upp igen och hotar att öppna gamla sår.”

Se också:

Hur man tittar på The Kardashians i Sverige

The Kardashians hade premiär 14 april på Disney+! Serien finns tekniskt sett på Hulu, men då den strömmingstjänsten inte är lanserad i Sverige så kan man bara se på det genom Disney+!

Så gå till Disney+ för att ta del av denna nya etapp av Kardashian familjen!


Kategorier TV

Lämna en kommentar