Nya sätt att köpa NFT:s

Nya sätt att köpa NFTs

Några grundläggande åtgärder för att uppskatta en NFT:s framtida värde bör beaktas när man beslutar om man ska köpa eller inte. Bottenpris, takpris, transaktionsvolym, utbud, försäljning, sällsynthetsnivå, och smarta kontrakt är några av dessa mått som du bör tänka på.

Nu kan man på Binance faktiskt studera distributionshistoriken: Airdrop, prenumerationsmekanism, samt också prenumerera för att få aviseringar innan en Mystery Box-försäljning. På fastprissatta NFT:er och Mystery Boxes kan köpare lämna bud, som säljare kan acceptera eller förkasta. För att göra det lättare för människor att upptäcka den NFT de letar efter uppdaterade Binance även sök- och filterfunktioner.

UppgraderingarBinance NFT Marknadsplats

Lägg bud på NFTs och Mystery Boxes

NFTs och Mystery Boxes med ett fast pris kan köpare nu lägga bud. Köpare kan bara lägga bud för en NFT eller en Mystery Box, och minimipriset för ett erbjudande är en BUSD. Summan kommer att blir ett reserverat belopp i köparens plånbok efter att ett bud har lagts och reservationen släpps om erbjudandet dras tillbaka eller om tidsfristen löper ut.

Under Köp- och försäljningshistorik i användarcentret kan köpare hitta erbjudanden som slutförts med erbjudanden.

Genom att välja Erbjudanden i menykolumnen kan köpare snabbt se de aktiva buden som de har lagt i användarcentret. Avsnittet Användarcentrets historik > Beställningar > Köphistorik i användarcentret tillåter kunder som använde verktyget Gör erbjudande att köpa NFTs eller Mystery Boxes för att hålla reda på alla accepterade erbjudanden.

Förbättrade NFT-betalningsfunktioner

 1. Binance introducerade funktionen Lösenordsfri köpgräns (per transaktion) för att ersätta den dagliga återstående köpgränsen för att förbättra köpupplevelsen för NFT:er. Minsta och maximala lösenordsfria köpgränser (per transaktion) är 500 BUSD respektive 100 000 BUSD. För att ändra beloppet, gå till Användarcenter > Inställningar > Kontogräns.
 2. När kostnaden för ditt köp överstiger gränsen för lösenordsfria köp, gör det nya alternativet Pay PIN dig att slutföra dina transaktioner säkert (per transaktion). Dessutom kan kunder som har ställt in sin betal-PIN avstå från tvåfaktorsautentisering (2FA) samtidigt som de verifierar sitt köp om Binance riskhanteringsinställningar är aktiverade under hela transaktionsprocessen.

Indikatorer för NFT-utvärdering

För att utvärdera förändringar i marknadens prestanda kan användare på Binance NFT:er också undersöka varje NFT-mått för föregående 1 dag, 7 dagar, 30 dagar eller alla. För att bedöma värdet av varje NFT-projekt kan du undersöka en översikt över reservpriset, transaktionsvolymen, projektet och det senaste priset på varje topplista.

Takpris

En NFT-handelsmetod med hög risk och hög belöning är att köpa NFTs med tak. Dessa digitala tillgångar säljs vanligtvis till de bästa priserna eftersom de är de sällsynta och mest eftertraktade. Investerare som försöker sälja kan drabbas av betydande förluster eftersom likviditeten försvinner om projektet förlorar sin attraktion.

Reserveringspris

NFTs lägsta pris i NFT-projekt är känt som reservpriset. Att golvpriset stiger i takt med att efterfrågan gör är en tillförlitlig indikator på hur omtyckt en NFT är. Du kan återförsälja den billigaste NFT i en samling till ett högre reservpris om du köper den med hopp om att den kommer att växa i popularitet.

Handelsvolym

Populariteten för NFT-samlarföremål kan bestämmas genom att titta på transaktionsvolymindikatorn. Någon måste vara villig att köpa och sälja samlarföremål för att det ska bli en betydande volym. Det är enkelt att se om ett NFT-projekt för närvarande efterfrågas genom att ta en titt på det totala antalet transaktioner.

Försäljning

Investerare kan fastställa tidigare och nuvarande marknadsintresse för att samla in samlarobjekt från National Fine Federation (NFT) genom att titta på NFT-försäljningen. Det är också viktigt att ta hänsyn till hur försäljningen har förändrats över tid när det gäller reservpriset. Det kan vara ett tecken på avtagande intresse eller kanske panikförsäljning om många NFT-innehavare säljer och golvpriset sjunker.

Utbud

På grund av sällsyntheten och bristen på varje NFT de innehåller, har samlarobjekt med liten tillgänglighet vanligtvis högre reservkostnader.

Ursprung

Härkomst är ägarhistoriken för en National Futures Trading Fund (NFT) som går tillbaka till NFT:s grundande. Detta är viktigt eftersom det gör att du kan använda blockkedjan för att bekräfta ändringar i ägarinformation. Eftersom källan till arbetet kan identifieras är dina pengar säkra.

Grad av sällsynthet

Investerare kan utvärdera värdet av NFTs i varje serie med hjälp av indikatorn för sällsynthetsbetyg. Denna statistik kan också ses som utmaningen att få en specifik NFT. Högre sällsynthetsnivåer kan också ha speciella NFT-tillägg som ökade intäkter från pay-as-you-go-spel.

Smarta kontrakt

Applikationer som fungerar på blockkedjan inkluderar smarta kontrakt. De fungerar som grunden för andra aktiviteter som att fastställa artistersättningar, underlätta användarinteraktion i metavärlden och sälja eller överföra digitala tillgångar. BNB-kedjan gör det enkelt att hitta specifika NFT:er, deras smarta kontrakt och plånboksadresserna som lagrar dem.

Hur man bygger en framgångsrik NFT-portfölj

En digital tillgångstyp med obegränsad potential är NFT. NFTs kan introducera dig till blockchain-världen samtidigt som du får tillgång till ytterligare möjligheter i metavärlden. Kom ihåg att inte allt som gnistrar är en diamant; gör din forskning och kom fram till ett klokt urval.

 1. Skapa en Diversifierad Portfölj

Lägg inte alla ägg i samma korg. Varje NFT kommer inte att bli en framgång. Sannolikheten för en lönsam investering kan ökas med en varierad portfölj.

 1. Begränsa därför dina utgifter till vad du har råd med.

Helst bör din enstaka investering inte stå för mer än 10–20 % av kostnaden för hela din portfölj. Detsamma gäller med NFT.

 1. Delta flitigt i NFT-gemenskapsaktiviteter

Oavsett vilket NFT-initiativ du är intresserad av ber vi dig att aktivt delta i grannskapsevenemang. Du kan undvika bedrägerier och välja en klok investering genom att göra din forskning.

Binance NFT Marketplace: NFTs

Utforska Binance NFT Marketplace för att hitta NFTs, eller slå upp specifika tillverkares profiler. Om en NFT eller Mystery Box annonseras kan du antingen betala den fasta summan för att köpa den direkt eller lägga ett bud i NFT-auktionen. Premier-kollektioner och icke-verifierade standardkollektioner är de två kategorierna av NFT-kollektioner.

 • Premier-kollektioner produceras med Binance NFT:s hjälp. De är icke-verifierade NFT:er eller standardsamlingar. Endast för standardinsamlingar är Binance NFT-policyn för uppskjutande av försäljningsavräkning i kraft. Du kan inte ansöka just nu för att få dina standardsamlingar validerade som Premier-samlingar.
 • Meddelandet om att detta objekt är en del av standardsamlingen visas i ett popup-fönster. Därför kommer en 10-dagars clearingtid att gälla för transaktionsvinsten från denna artikel. För ytterligare information, se policyn för uppskjutande av försäljningsavräkning. Första gången en nyskapad Standard NFT säljs av skaparen till en köpare, eller den första försäljningen av en Standard NFT, kommer skaparen att förbjudas att dra tillbaka intäkterna från transaktionen under 10 dagar.
 • 10-dagars clearance-tiden, som kan komma att ändras i framtiden, gäller för Standard NFT för alla misstänkta överträdelser av Binance NFT:s regler och servicevillkor. Du kommer att kunna använda eller ta ut pengarna från försäljningen av alla tillgångar du har på Binance-plattformen när 10-dagarsfönstret har gått ut.

Uppskjutande av Binance NFT-försäljningsavräkning för standard NFT-samlingar

Tio dagar efter att en Standard NFT myntats kan användare av Binance-plattformen inte använda eller ta ut pengarna från försäljningen av en. Framtida ändringar av denna längd kan övervägas av samhället. Användare har 90 dagar på sig att ta emot vinsten om de sålda tillgångarna inte tyder på ett möjligt brott mot Binance NFT Minting-reglerna och användarvillkoren.

Användare kan endast ta ut transaktionsintäkter från Binance för en enskild tillgång, samling eller skapare i högst 10 dagar. Vi har rätt att förlänga preskriptionstiden med 10 dagar om någon överträdelse har konstaterats. Utbyggnadsavgiften för smarta kontrakt och myntavgiften kommer inte att återbetalas.

 1. Användare kommer inte att kunna ta ut transaktionsvinsten från försäljningen av en specifik NFT-tillgång från Binance.
 2. Specifik NFT-samling: Användare kommer inte att kunna ta ut pengar från Binance från en transaktion som involverar försäljning av en viss NFT-samling.
 3. Användare kommer inte att kunna ta ut transaktionsvinsten från Binance från försäljningen av alla den specifika skaparens tillgångar.

Hur ska du investera i NFT?

Det finns några olika metoder att investera i NFT, oavsett om du är en kryptoinvesterare eller en NFT-samlare.

Köpa NFT med krypto

Du kan direkt köpa den NFT du är intresserad av på en NFT-marknadsplats om du redan har ETH eller BNB i din plånbok.
På deras marknadsplats erbjuder Binance NFT ett stort urval av NFT, inklusive konstsamlarföremål, NFT-avatarer, mysterieboxar och mycket mer.

Köpa NFT-mynt för att investera i NFT-projekt

NFT-mynt är digitala tillgångar som produceras av NFT-initiativ för användning i deras nätverk av GameFi och decentraliserade appar (DApps). Populära illustrationer består av MANA, AXS och SAND. NFT-mynt kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive pengar i spelet och röstning i regeringen. I vissa fall kan det vara mindre riskabelt att investera i ett projekts ursprungliga token snarare än NFT.
Handel med tokens har mycket billigare transaktionskostnader än handel med NFT, och tokenmarknadsplatser har ofta mer likviditet. Som ett resultat kan att köpa NFT-mynt vara ett bra val för personer som vill stödja ett specifikt NFT-projekt utan att köpa NFT.

Hur kan jag identifiera solida NFT-investeringar?

Du bör tänka på en mängd olika aspekter innan du gör en NFT-investering. Vi har gett tre förslag för att hitta efterfrågade NFT nedan.

 • Potential

Genom att analysera utbud och efterfrågan kan du bestämma en NFT:s tillväxtpotential. Eftersom projektet är mer benäget att hålla dragkraften över tid, kan NFT-satsningar med stora samhällen bli mer värdefulla. NFT tenderar att bli mer efterfrågad som ett resultat, vilket kanske ökar projektets sällsynthet och värde.

 • Verktyg

Användningen av NFT i både den verkliga och digitala världen bidrar till deras användbarhet. NFT:er är en mångsidig digital tillgång som också kan användas för en mängd olika uppgifter. En Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT, till exempel, erbjuder fördelar som exklusiv tillgång till ett område endast för medlemmar, airdrops och första tillgång till nya NFT-försäljningar.

 • Gemenskapens storlek

Ett NFT-projekt bör helst ha en betydande aktiv gemenskap av involverade investerare för att ha stark likviditet eller långsiktigt värde. Därför är en stor och aktiv gemenskap för ett NFT-projekt ofta ett positivt tecken. Följare på sociala medier manipuleras lätt av innehållsförfattare. För att avgöra styrkan i ett NFT-projekt är det därför bättre att bedöma projektets gemenskapsinteraktion på Discord.

Tips för att köpa din första NFT

Det är viktigt att övervaka gaspriserna genom att besöka webbplatser. Med tanke på att NFTs ständigt fungerar enligt utbud och efterfrågan, kanske det inte alltid är praktiskt att hålla ett öga på gaspriserna och köpa din NFT när gaspriserna är låga. Du kan vara intresserad av en auktion som avslutas inom de närmaste tio minuterna, men om bensinpriserna är höga kommer du att stå fast och betala merparten av notan.

Slutsats

Denna artikel borde ha lärt dig mer om vilka nya sätt det finns att köpa NFT:s på. Majoriteten av kommersiella hubbar i metaversen är designade för avancerad konst, även om många nya utrymmen redan tillhandahåller video, spelresurser och musik.

Det är viktigt att inse att värdet av NFT kommer att bero på priset som någon är villig att ge för det. Tanken att efterfrågan kommer att driva kostnaderna, stödjer marknaden för NFT. Med det sagt bör man göra adekvat research och verkligen läsa på, innan man överväger att köpa en NFT, precis som du skulle göra för alla andra typer av investeringar!


Se också:


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Summary
Article Name
Nya sätt att köpa NFT:s

2 svar på ”Nya sätt att köpa NFT:s”

Lämna en kommentar