Denna utmärkta PS5 SSD finns billigast på Amazon.se

WD_Black SN850 1 TB är nu billigast på Amazon.se som också är en perfekt PS5 SSD.

PS5 SSD

PS5 har varit tillgänglig tillräckligt länge för att bygga upp ett bibliotek fullt av kvalitetstitlar. Några av de bästa PS5 spelen kan kräva mer än 70 GB lagringsutrymme. Därför är det inte förvånande att vissa användare redan tänjer på gränserna för konsolens lager på 825 GB. Tack och lov är det enkelt att lägga till mer lagringsutrymme till din PS5, och med det här erbjudandet är det nu ännu billigare också.

Under en begränsad tid dock kan du få en WD_Black 1TB SN850 NVMe SSD för 1490 kr på Amazon. Det är en enorm rabatt på cirka 800 kr på standardpriset. Denna SSD kommer med en förinstallerad kylfläns, vilket är viktigt. Sony rekommenderar att alla SSD-enheter bör ha ett kylsystem ifall man ska installera in den i sin PS5. Så genom att köpa den här modellen av SN850 sparar du dig besväret med att behöva köpa en kompatibel kylfläns från tredje part och installera den själv.

WD_Black SN850 SSD når alla Sonys nödvändiga riktmärken och har certifierats som PS5-kompatibel av Western Digital själv. Vi har också noggrant testat enheten i en PS5 själva och kan rapportera att den fungerar perfekt med nästa generations konsol. När vi körde spel från SN850 SSD upplevde vi faktiskt minskade laddningstider jämfört med att spela dem från PS5:s vanliga hårddisk.

En av de bästa sakerna med att uppgradera din PS5:s interna lagring är att lägga till en ny SSD inte ersätter konsolens ursprungliga lagerenhet. Istället får du det extra lagringsutrymmet ovanpå de 825 GB som kommer som standard med PS5. Det betyder att du inte kommer ha några problem med att lagra dussintals spel. Även titlar som kräver enorma mängder lagringsutrymme som Call of Duty Vanguard eller Far Cry 6.

Andra SSD:er som du kan hitta om du inte hittar din PS5 SSD i lager

Kjell och CompanySamsung 980 Pro M.2 NVMe SSD-disk
WebhallenCorsair Force MP510 SSD 1920GB M.2 NVMe
WebhallenSeagate FireCuda 520 SSD 1TB M.2 NVMe

Se också:

Lämna en kommentar