Binance P2P 2022 – Den ultimata mobilguiden för nybörjare

Binance P2P 2022 ultimata mobilguide

Med P2P Binance kan du köpa och sälja kryptovalutor genom att göra affärer direkt med andra användare, vilket gör att du slipper tredje part. De största fördelarna med tjänsten är överlägsen säkerhet som tillhandahålls av en depositionsleverantör och ingen avgift behöver betalas.

Användare kan köpa och sälja Bitcoin på Binance P2P:s världsomspännande marknadsplats på ett par sekunder till de bästa priserna. Ändå, även om funktionerna är enkla att använda, måste du fortfarande veta hur du använder tjänsten för att dra nytta av det. Det beror mest på att det bara är köparen och säljaren som har kontroll över transaktionen.

I peer-to-peer-handel (P2P) vet du oftast inte vem det är som köper eller säljer till dig. Detta är den konceptuella skillnaden mellan P2P och P2C som handelsteknik. Transaktionerna genomförs sinsemellan utan någon centraliserad kontroll.

Både likviditeten och handelshastigheten är långsammare än på börsen, men för nya handlare är detta en fördel. På grund av deras extrema volatilitet kan kryptovalutor köpas och säljas via P2P-tjänster till billigare priser. Endast ett litet antal plattformar tillhandahåller också krypto-fiat-handel. Ännu färre handelsplatser erbjuder provisionsfri handel.

Hur man går med vinst på P2P Binance

Om priset på din kryptovaluta avviker för mycket från marknadspriset kan du få ett högre pris för det eftersom P2P annonser (som är de facto ordrar) inte är bundna till offertdiagram. Kryptovaluta kan ofta köpas på P2P-plattformar till ett bättre pris än på börser och sedan säljas med vinst.

Genom att köpa och sälja peer-to-peer-tjänster som Bitcoin, Ether och Litecoin kan du tjäna pengar. Även om kunskap om marknaden utan tvekan är till hjälp, är detta det enda sättet att förutsäga när priserna oundvikligen kommer att gå upp eller ner.

Skäl till varför Binance P2P har den bästa metoden för nybörjare att köpa BTC med lokala valutor

Kunder kan köpa och sälja P2P-kryptovalutor för andra kryptovalutor eller för vanliga kontanter på P2P Binance marknadsplats. Du kan gå igenom den tillgängliga annonseringen, välja en som tilltalar dig och acceptera den genom att delta i en transaktion. Alternativt kan du göra din egen annons och vänta på svar.

Majoriteten av utmaningarna med handel på börsen elimineras med denna enkla transaktionsmetod. Du behöver inte ständigt bevaka orderdjup och nyheter. Det är som om du såg en tweet som sa att någon ville köpa Bitcoin för x antal, och vips hade en affär kunna slutas. Twitter är dock inte en marknad eftersom den saknar de grundläggande funktionerna och erbjuder inga garantier. P2P Binance är det ultimata för detta ändamål.

Låga provision på affärer!

Du kan tjäna på att köpa och handla Bitcoins mer effektivt tack vare Binance exklusiva P2P-tjänst. Vanligtvis debiteras en provision för att skapa en annons eller för en transaktion när annonsen godkänns när man använder detta sätt att handla. Köpare betalar ingenting och säljare har en ytterst låg avgift för att skapa en annons. Mer om provisionen kommer i ett annan stycke i denna artikel!

Flera köpare och säljare

Eftersom Binance är en av de bästa kryptovalutabörserna i världen, lockade den tiotusentals handlare från mer än 180 länder när den introducerade sin P2P-tjänst. Stora handelsvolymer är resultatet, och som ett resultat kan du alltid upptäcka en lönsam annons, och inte behöva vänta länge på att någon ska godkänna din.

Spärrtjänster och offentliga betyg

På plattformen finns data om de transaktioner som varje användare har genomfört. Pengarna för din betalning hålls i deposition som en del av depositionstjänsten och släpps först ut till användare när de har uppfyllt villkoren i avtalet och verifierat transaktionen. De reserverade pengarna kommer att återbetalas till dig om den andra parten av någon anledning inte uppfyller villkoren.

Olika betalningsalternativ

En annan konceptuell fördel som gör handel mycket enklare är denna. Många peer-to-peer-börser har nackdelen att endast stödja ett begränsat antal betalningsmetoder. Mer än 150 finansierings- och uttagsmetoder, inklusive direkta överföringar från MC/Visa-bankkort och välkända digitala plattformar som YooMani, är tillgängliga vid handel på P2P Binance.

Det är enklare att sälja och köpa kryptovalutor med en peer-to-peer-tjänst när det finns minimal likviditet. På börsen behöver du inte vänta på att den andra sidan ska bekräfta transaktionen; På P2P Binance kan andra användare dock försena bekräftelsen på deras sida av olika anledningar. Likviditeten ökar i takt med att systemet växer och fler registrerar sig.

Hur man börjar använda Binance P2P

Tekniskt sett är handel med Binance P2P betydligt enklare än att använda börsinstrument och speciellt derivat handel. Du måste dock vara medveten om vissa subtiliteter och vara fullt medveten om processen. För att handla på Binances peer-to-peer-plattform se hur du gör nedan.

1. Registrering

Gå till Binance startsida. Verifiera din plats och välj typ av konto du vill skapa. Ange din e-postadress och ett lösenord. Din angivna e-postadress kommer sedan att få en bekräftelsekod och efter det kommer din mobil också att få en bekräftelsekod, och du kommer sedan att tas till användarens konto på kryptovalutabörsen.

Ibland krävs också att man klarar en snabb anti-bot-kontroll. Beroende på din plats behöver du kanske bara slutföra ett steg i registreringsprocessen: e-post eller telefonbekräftelse.

2. Verifiering

Efter att du har registrerat dig kommer du att skickas till ditt Binance-användarkonto, där du måste slutföra verifieringen för att få tillgång till hela utbudet av kryptovalutabörsens funktioner. De obligatoriska fälten är förnamn, efternamn och födelsedatum. Du kan välja ”Detaljer” från detta meddelande eller ”Verifiering” från kontosymbolen i det övre högra hörnet.

KÖP OCH SÄLJ KRYPTOVALUTA PÅ BINANCE P2P (APP)

Hur man säljer: En steg-för-steg guide

  1. För att överföra kryptovalutan du vill sälja till din finansieringsplånbok, öppna din plånbok, tryck på ”finansiering” och sedan på ”Överför”. Gå till webbplatsen och tryck på ”P2P Trading” för att komma åt handelssidan när du har lagt till kryptovalutan i din finansieringsplånbok.
  2. Välj ”P2P Trading” på appens startskärm. Öppna fliken ”Sälj” efter att ha gått in på P2P-handelswebbplatsen, välj sedan ett mynt, reklam och ”sälj”-knappen.
  3. För att göra din beställning, ange den kvantitet du tänker sälja, välj önskad betalningsmetod och tryck på ”sälj USDT”.
  4. Tills kunden gör betalningen kommer statusen att vara ”Väntar på betalning”. När en beställning är betald ändras dess status till ”Bekräfta mottagande”. Släpp kryptot till köparen genom att trycka på ”Betalning mottagen” och sedan ”Bekräfta” efter att ha bekräftat eller dubbelkollat ​​betalningskvittot från köparen.

Hur man köper: En steg-för-steg guide

  1. Aktivera Binance-appen. För att gå till steg 4 om du redan har ett Binance-konto klickar du bara på ”Logga in”. Klicka dock på ”Registrera” i det övre vänstra hörnet om du ännu inte har skapat ett Binance-konto.
  2. På registreringsskärmen anger du din e-postadress och väljer ett lösenord för inloggning. Efter att ha läst Binance användarvillkor, markera rutan för att bekräfta ditt samtycke. tryck sedan på pilknappen.
  3. När du har angett din e-postadress och ditt lösenord klickar du på inloggningspilen.
  4. Klicka på ”P2P Trading” på startsidan och välj den kryptovaluta du vill köpa. Tryck på ”Köp” efter att du har valt en annons och ange det belopp du vill köpa, bekräfta säljarens accepterade betalningssätt och klicka sedan på ”Köp USDT”. När du har slutfört SMS-autentisering väljer du ”Betalningsmetoder” för att konfigurera dina betalningsalternativ. Om du inte redan har gjort det måste du slutföra identitetsverifieringen efter att ha loggat in. Tryck bara på användarsymbolen i det övre vänstra hörnet, välj verifiera och gå sedan enligt anvisningarna för att avsluta proceduren.
  5. Innan betalningsfristen går ut, skicka betalningen direkt till säljaren med hjälp av betalningsuppgifterna som de har angett. När du har slutfört detta väljer du ”Överför pengarna”. Välj sedan den betalningstyp som överföringen gjordes till och välj sedan ”Överförd, nästa”.
  6. Tills säljaren levererar kryptovalutan för att beställningen ska slutföras, kommer statusen att vara ”Releaser”. Sedan kan du välja ”Överför till Spot Wallet” för att överföra kryptovalutan du just köpte till din Spot Wallet.

Är P2P Binance-handel värt besväret?

Om du är ny på kryptovalutor, så se till att kolla in Binance P2P eftersom det är ett fantastiskt alternativ för nya handlare. Som har nämnts kräver detta tillvägagångssätt för handel inte specialiserad expertis eller djupgående marknadsanalys. Du kan enkelt hålla koll på lyckade beställningar.

Å andra sidan, att vara medveten om det globala ekonomiska klimatet och aktuella citat kan hjälpa dig att förutsäga framtida trender såväl som användarbeteende. Förutom att ha en massiv användarbas har Binances peer-to-peer-handelstjänst gratis kostnader för mottagare och mycket billiga avgifter för producenter. Det är enkelt, praktiskt och lönsamt. Alla fördelar gäller, även för erfarna handlare som kan tycka att Binance P2P är en extra inkomstkälla.

P2P-provision på Binance

Du måste vara fullt medveten om företagets avgiftsstruktur för att tjäna med Binance P2P. Tjänsten har inga provisioner, som vi tidigare antytt i föregående stycke. Men endast för den som tar det är detta sant. I en befintlig annons betalar inte mottagare som gör beställningar för att förvärva eller sälja kryptovalutor. De behöver bara betala avgifter när de tar ut pengar från sidan.

Tillverkare som lägger upp handelsmeddelanden debiteras en avgift som varierar från 0 % till 0,350 %. Tillgångarna som ingår i transaktionen avgör hur mycket av en provision som tas ut. Till exempel är avgiften 0,10 procent om du köper BNB för RUB. Det blir 0,35 procent om du köper BNB för USD. Området ”Provisioner” på webbplatsen har alltid en uppdaterad lista över avgifter.

Finns det något att oroa sig för?

Vid handel med kryptovalutor finns det alltid en fara, men P2P Binance arbetar för att minska den. Dess depositionstjänst garanterar till exempel transaktionens fullständiga säkerhet. Dessutom kommer ett offentligt betyg att hjälpa dig att arbeta enbart med pålitliga leverantörer och köpare.

Det är dock viktigt att inse att kryptovalutor är ganska flyktiga. Detta innebär att dina förväntningar kanske inte alltid realiseras om du köper något idag, som Ethereum, till ett billigt pris för att sälja det till ett bättre pris vid ett senare tillfälle. Alla mynt kan ha oregelbundna nedgångar. Eftersom det inte är kopplat till interbanksystemet kan många, till och med triviala omständigheter, ändra dess värde.

Även om volatiliteten hos kryptovalutor gör det möjligt att dra nytta av dem, finns det också en betydande risk. Alla handelstekniker, inklusive P2P och börser, faller under detta. Så håll dig ständigt till pengahanteringsprinciper och diversifiera dina investeringar (särskilt fördela dem mellan flera kryptovalutor).

Slutsats

Du förstår nu hur du tjänar med P2P Binance. Detta är en enkel tjänst som erbjuder praktiska handelsvillkor. När det gäller antalet användare och betalningsalternativ finns det inga jämförbara produkter på den globala marknaden. Provisionerna för denna tjänst är också de lägsta (noll för en mottagare).

I ett peer-to-peer-system är det enklare för nybörjare att generera pengar än att börja arbeta med en börs just nu. Men de grundläggande riskerna med att investera i kryptovalutor kvarstår, så du måste fortsätta att hantera dina pengar noggrant och planera de bästa tiderna för att köpa och sälja tillgångar.


Se också:


Summary
Binance P2P 2022 - Den ultimata mobilguiden för nybörjare
Article Name
Binance P2P 2022 - Den ultimata mobilguiden för nybörjare

5 svar på ”Binance P2P 2022 – Den ultimata mobilguiden för nybörjare”

Lämna en kommentar