Hur man skickar pengar med Binance P2P över hela världen – Gratis!

Binance P2P, en ny peer-to-peer (P2P) kryptovalutabörs, låter användare skicka pengar med Binance P2P gratis till andra Binance-användare. Användare kan skicka Bitcoin till varandra genom att ange e-postadressen de använde när de skapade ett Binance-konto eller skanna en QR-kod från Binance-appen.

Enkelt sagt, plattformar som Binance underlättar direkta transaktioner mellan köpare och säljare utan behov av mellanhänder.

Hur man skickar pengar via P2P

Med hjälp av Binance P2P-tjänsten kan du köpa eller sälja Bitcoin direkt från en person till en annan utan att betala några avgifter.

Om du aldrig har använt en P2P-handelsplattform tidigare, kanske du vill lära dig hur den fungerar på kryptovalutabörser innan du fortsätter, läs Hur man säljer Bitcoin för Svenska Kronor SEK genom P2P trading. Mer än 150 betalningsmetoder stöds nu internationellt, tillsammans med handel i 55 olika lokala valutor (SEK inkluderat). Sedan 2019 har antalet Binance P2P-användare ökat med cirka 700% som ett resultat av nya funktioner.

För att köpa eller sälja Bitcoin kan du publicera annonsinlägg och andra kommer att se din annons. Beroende på din erfarenhet av handel med en viss medlem kan du också lämna en kommentar och en recension. Du kan betala eller ta emot kontanter för en affär som slutförts på Binance P2P personligen förutom att ta emot betalning online i lokala valutor.

Fördelar med P2P Exchange

Eftersom P2P-utbyte är en enkel plattform är omkostnadskostnaderna försumbara för köpare och säljare.

På Binance P2P debiteras mottagare noll handelsavgifter, medan tillverkare debiteras en liten mängd transaktionsavgifter för varje slutförd beställning. Vi lovar att tillämpa de lägsta P2P-transaktionsavgifterna på alla marknader.

Peer-to-peer-utbyten ger säljare frihet att definiera hur de vill få betalt.

På Binance P2P kan du köpa och sälja krypto med över 150 betalningsmetoder, inklusive banköverföring, kontanter, PayPal, M-Pesa och flera e-plånböcker.

Peer-to-peer-utbyten ger användarna frihet att handla krypto till föredragna priser.

På Binance P2P kan du inte bara köpa eller sälja krypto från de befintliga erbjudandena, utan också skapa dina handelsannonser för att sätta dina egna priser.

Till skillnad från kreditkort eller banköverföringar samlar inte peer-to-peer-utbyten information om köpare och säljare.

Så du kan köpa Bitcoin med kontanter på Binance P2P och behöver inte använda något bankkonto eller onlineplånbok för att göra en krypto-fiat-transaktion.

Skicka krypto med Binance P2P kontra banköverföringar: Vad är skillnaden?

  1. För det första, till skillnad från fiat-valutor, är krypto tillgänglig i de flesta regioner över hela världen, så du kan göra gränslösa överföringar med krypto till vänner och familj.
  2. För det andra är det enkelt att skicka krypto – inga kontonummer, routingnummer eller SWIFT-koder krävs. Allt du behöver är en giltig e-postadress eller QR-kod.
  3. Säkerhet och integritet är ett annat skäl till att skicka krypto med Binance P2P. Det finns inget behov av att dela personlig information när du gör en transaktion.
  4. Slutligen kan du skicka och ta emot krypto gratis, oavsett var avsändaren eller mottagaren befinner sig.

Tidigare, om du ville skicka krypto till en annan person, behövde du deras plånboksadress, som består av en lång rad bokstäver och siffror. Idag är allt du behöver en e-postadress eller QR-kod, vilket gör det enklare än någonsin att skicka och ta emot kryptovalutor med Binance P2P.

Vi visar dig hur du kan komma igång:

Hur man skickar kryptovalutor med e-post

Steg 1: Öppna din P2P-plånbok, välj ”Överför mellan konton” och ”Skicka”.

Steg 2: Ange mottagarens e-postadress. Använd e-postadressen som är kopplad till mottagarens Binance-konto.

Steg 3: Välj det belopp och den kryptovaluta du vill skicka (inget minimibelopp krävs. Det maximala du kan skicka i en transaktion är 10 BTC). Du kan välja mellan USDT, BTC, BUSD, BNB, ETH och DAI. Du kan också lägga till en valfri notering för att beskriva varför du skickar kryptomedlen.

Steg 4: Ange din verifieringskod för att slutföra transaktionen. Grattis, du är nu redo!

Hur man tar emot kryptovalutor med en QR-kod

Steg 1: Öppna din P2P-plånbok, välj ”Överför mellan konton” och ”Skicka”.

Steg 2: Välj ”Ta emot” och dela din QR-kod med din familj och vänner. Du kan också spara QR-koden på din enhet. Visa din QR-kod för avsändaren för att initiera transaktionen. Medlen bör visas på ditt konto inom några sekunder.

Så här kontrollerar du din transaktionshistorik

Öppna din P2P-plånbok och välj historikfönstret och skicka sedan historik. Nu bör du kunna se din transaktionshistorik.

*OBS: Var försiktig och dubbelkolla när du anger e-postadressen för att säkerställa att dina pengar kommer att gå till rätt mottagare. Du måste ange e-postadressen som är kopplad till mottagarens Binance konto.


Relaterade artiklar:


FAQ om Binance P2P

P2P står för peer-to-peer, och P2P-börser är plattformar som tillåter användare att köpa och sälja krypto för fiat-valuta direkt med andra användare

Bläddra först i Köp annonser för krypton du önskar och säljer, och hitta de bästa erbjudandena med din föredragna betalningsmetod. Du kan läsa recensionerna och kontrollera kraven från köparen. Om de är behagliga för dig, starta handeln och släpp inte krypton förrän du har fått pengarna i den betalningsmetod du angav.

När du har slutfört identitetsverifiering och lagt till dina betalningsmetoder är du redo att köpa krypto på Binance P2P-plattformen. Välj först bland alla tillgängliga erbjudanden på marknaden. För det andra, gör en beställning för att köpa din krypto och betala säljaren baserat på de föredragna betalningsmetoderna. Slutligen, få din krypto från säljaren efter att du har slutfört fiat-transaktionen och bekräftar din betalning på Binance P2P.

Det finns många kryptovalutor som du kan använda i P2P-handelszonen. Du kan välja mellan digitala tillgångar som Bitcoin och Ethereum och stablecoins.

Binance P2P är den största peer-to-peer-börsen med mer än 300+ betalningsmetoder och 70+ fiat-valutor. Vi tillhandahåller en depositionstjänst som garanterar säker och rättvis handel. På Binance P2P kan du också köpa och sälja krypto till noll avgifter.

Som en av flera skyddsåtgärder på plattformen har Binance P2P en lagringsmekanism för kryptofonder som är involverade i alla pågående transaktioner. Denna mekanism förhindrar incidenter av stöld eller bedrägeri genom att lägga till ytterligare ett lager av förtroende, vilket förhindrar illvilliga aktörer från att stjäla dina pengar eller krypto utan att slutföra sin del av handeln.


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden skall icke bli hållen ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Nu när du läst om man skickar pengar med Binance P2P över hela världen gratis kanske du också är intresserad av:

4 svar på ”Hur man skickar pengar med Binance P2P över hela världen – Gratis!”

Lämna en kommentar