How I Met Your Father kommer till Disney Plus 11 maj!

How I Met Your Father kommer till Disney Plus 11 maj!

Bildkredit: IMDB

How I Met Your Father, ja du läste rätt. How I met your mother har faktiskt en spin-off! Fram tills nu har den bara varit tillgänglig på Hulu (som då inte har lanserats i Sverige). Men nu kommer How I Met Your Father till Disney Plus 11 maj! Serien kommer att komma till Star kategorin och alla 10 avsnitt kommer ut på en gång.

Nästan åtta år har gått sedan den älskade CBS-komedin med Josh Radnor avslutade sin nionde säsong och äntligen har nu fansen fått spinoff-serien de har väntat på.

Serien How I Met Your Father, vänder på handlingen i originalserien och den handlar om en kvinna som heter Sophie (spelad av Hilary Duff i 2022 tidslinjen, och Kim Cattrall i framtiden) berättar för sin son om hur hon träffade hans pappa.

Rolllistan

  • Hilary Duff som Sophie, en hopplöst romantisk fotograf som letar efter sin själsfrände.
  • Chris Lowell som Jesse, en blivande musiker som arbetar som Uber-förare och musiklärare. Han bor med Sid i Ted, Marshall och Lilys gamla lägenhet.
  • Francia Raisa som Valentina, en impulsiv assistent-stylist som också är Sophies bästa vän och rumskamrat och Charlies kärleksintresse.
  • Suraj Sharma som Sid, Jesse:s bästa vän och rumskamrat som äger en bar.
  • Tom Ainsley som Charlie, en brittisk aristokrat som dock överger sitt arv för att följa sitt kärleksintresse Valentina till New York efter att ha träffat henne på London Fashion Week.
  • Tien Tran som Ellen, Jesses adoptivsyster som flyttar till New York City för att hitta kärleken efter sin skilsmässa. Hon äger även en jordbruksgård.
  • Kim Cattrall som framtida Sophie.

How I Met Your Father Disney Plus – Trailer

Säsong 2 är redan på gång!

Hulu som är producenten har redan gett klartecken för en säsong 2 av TV-serien som kommer att innehålla dubbelt så många avsnitt, det vill säga hela 20 stycken avsnitt!

Se också:


Lämna en kommentar