Hur man får japansk Netflix – de bästa filmerna och serierna du endast kan se på Netflix Japan

Japansk Netflix: Så här får du all anime du någonsin drömt om

Om du gillar anime, japanskt drama eller bara försöker lära dig språket, är det troligt att du undrar hur du får japansk Netflix för att få tillgång till allt dess exklusiva innehåll som inte finns någon annanstans.

Tack vare språkbarriären och det faktum att Japan förbrukar en hel del inhemskt innehåll, lämnar inte mycket någonsin landets stränder för USA eller Europa. Men om du har ett Netflix-konto och en av de bästa VPN-tjänsterna till hands, kan du se absolut vad du vill.

Det är inte ens att nämna japanska medborgare som är utomlands för affärer eller nöjen – om du är på en resa utanför ditt hemland kommer du märka att det knappt finns några japanskspråkiga program och filmer tillgängliga alls.

Så här kommer vi att köra ner exakt hur vi kan se japanska Netflix var som helst, och vi kommer också att dela några program och filmer som – enligt vår ödmjuka åsikt – är otillåtna.

Obs! Mycket av innehållet på japanska Netflix saknar engelska undertexter eller dubbning!

Hur man tittar på japansk Netflix var som helst

Om du inte är i Japan märker du kanske att du inte kan se alla dina favoritanime- och japanska filmer. Men med den här snabba lösningen kan du komma åt allt du vill.

Först och främst behöver du ett Netflix-konto – även om du läser det här har du förmodligen redan ett.

Nästa steg är att skaffa dig en VPN av hög kvalitet. Vår bästa rekommendation för att titta på japanska Netflix är ExpressVPN, tack vare dess höga hastigheter, användarvänlighet och det faktum att det kan undvika Netflix VPN-block och få dig att titta på nolltid.

Först måste du använda din VPN för att ansluta till en server i Japan. VPN väljer den bästa servern för dig, så det är super enkelt.

Öppna sedan Netflix och bläddra i det japanska biblioteket efter något du vill titta på.

Japanska Netflix verkar vara ett av de svårare biblioteken att knäcka – många fler VPN:s kan till exempel få tillgång till amerikanska Netflix. Om du upptäcker att du inte kan komma åt den program du vill ha och den definitivt finns på japanska Netflix, försök att stänga webbläsarfönstret, koppla bort och återansluta till den japanska servern och försök igen.

Om problemet kvarstår har ExpressVPN också en utmärkt livechatttjänst dygnet runt, och om det värsta blir värst kan du också använda 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och få full återbetalning.

ExpressVPN är vår främsta rekommendation för åtkomst till japanska Netflix. Med utmärkta hastigheter, oöverträffad platsförfalskningskraft och lättanvända appar är det det perfekta valet att titta på Japan-exklusiva program. Klicka här för att komma till vår ExpressVPN recension eller här för att komma direkt till deras hemsida här.

Exempel på saker du kan komma åt via japanska Netflix

Gin Tama & Gintama: The Movie

Som både en av de mest populära mangaserierna och de mest populära anime-serierna i Japan, är Gin Tama ett bra ställe att börja om du vill titta på en klassiker.

baserad i Edo-perioden presenterar Gin Tama en alternativ verklighet där utomjordingar har invaderat och Samurai har förbjudits. Vi följer eskapaderna av en arbetslös samuraj, hans lärling och en främmande tonåring som de räddar.

Med hela den ursprungliga 367-avsnittsserien på japanska Netflix , tillsammans med långfilmerna Gintama: The Movie och Gintama: The Movie: The Final Chapter, finns det mycket Gintama att titta på om du har tillgång till japanska Netflix.

Det är värt att notera att du varken har subs eller dubs här – bara det ursprungliga japanska språket är tillgängligt. Det är dock bra för purister, de som pratar japanska och de som vill lära sig japanska.

Godzilla / Gojira (1954)

En absolut ikon för japansk film, Godzilla, är den film som tillsammans med King Kong som skapade vår kärlek till gigantiska – och det gjorde det samtidigt som det gav en kraftfull kommentar efter kriget.

Den version som finns tillgänglig på japanska Netflix är originalet, inte den omredigering som släpptes i USA 1956. Och roligt faktum att den här ursprungliga versionen inte fanns någonstans utom i Japan tills 2004!

Så om du vill se var den världsomspännande franchisen började måste du titta på den ursprungliga Godzilla så snart du kan. Åh, och nämnde vi att klassiker som Godzilla vs MechaGodzilla, Godzilla vs Mothra och Godzilla vs SpaceGodzilla också finns?

Les Misérables (1998)

Börja inte tänka att det bara är japanskt innehåll tillgängligt på japanska Netflix – det finns faktiskt en hel del västtillverkade filmer där som helt enkelt har snappats upp av andra distributörer i andra delar av världen.

1998-versionen av Les Mis, tillgänglig för uthyrning på Amazon Prime, Vudu, YouTube och andra tjänster i USA, är endast tillgänglig på Netflix i Japan.

Även om det kanske inte allmänt betraktas som den bästa anpassningen av Victor Hugos klassiker, tycker vi alltid om att se lite av Liam Neeson.

Parasite: Black-and-White Edition

Som den första icke-engelskspråkiga filmen som vann Oscar för bästa film. Är det troligt att många som läser detta redan har sett Parasite. Men vad du kanske inte visste är att det också finns en officiell svartvit version av den koreanska filmen.

Bara tillgängligt på Netflix i Japan. Saknad av färgen ger en helt annan känsla till Bong Joon-ho mästerverk, och även om det inte kommer att vara för alla, är det verkligen en intressant twist.

Basilisk

Ninjas, kollapsande Shogunates, blodkamper och en battle royal tävling. Var ärlig – kan man önska sig mer?

Även om det bara finns en säsong på japanska Netflix är Basilisk mer än värt att titta på. Och det faktum att det bara finns 24 avsnitt betyder att du inte behöver sitta i hundratals timmar för att komma till slutet av berättelsen (vi är tittar på dig, Gin Tama!).

Varför ska du använda en VPN för japanska Netflix?

Det finns dock mer än så. Om du har en bra internetanslutning men ändå tycker att Netflix buffrar eller spelar i låg kvalitet. Så kan det bero på att du utsätts för nätverksstrypning.

Detta händer när din ISP upptäcker hög bandbreddsanvändning av din anslutning och avsiktligt saktar ner dig för att se till att alla får samma hastighet. Användningar med hög bandbredd inkluderar torrenting, spel och naturligtvis streaming av HD-innehåll.

En VPN anonymiserar vad du använder din anslutning till, vilket innebär att din leverantör inte kan säga att du strömmar. Därefter kan det inte välja att sakta ner anslutningen.

Dessutom ger en VPN oöverträffad integritet och säkerhet för alla typer av surfning. Så om du vill titta på japanska Netflix och hålla din personliga information säker är en av de bästa VPN den perfekta lösningen.

Vilken är den bästa VPN för japanska Netflix?

#1 VPN FÖR JAPANSK NETFLIX
Om du vill streama japansk Netflix är ett VPN viktigt – och vårt #1-val är ExpressVPN. Med snabba hastigheter och lättanvända appar som fungerar på massor av enheter som Roku, Fire Stick och Apple TV, såväl som stationär dator och mobil, är det den perfekta lösningen för åtkomst till blockerat innehåll. Dessutom har du 30 dagar på dig att testa tjänsten innan du åtar dig.

Prova den bästa japanska Netflix VPN riskfritt i 30 dagar


Nu när du läst om VPN för japanska netflix kanske du också är intresserad av:

10 svar på ”Hur man får japansk Netflix – de bästa filmerna och serierna du endast kan se på Netflix Japan”

Lämna en kommentar