Sverige Fotboll OS live stream: Hur man ser på det!

Så här tittar du på Sverige Fotboll OS live stream, var du än är i världen.

Efter Brasilien mot Argentina och England mot Skottland de senaste veckorna är det dags för ännu ett fotbollsderby: så gör dig redo för USA vs Kanada Gold Cup live stream.

Ja, Nordamerikas nordliga grannar möts i ett Gold Cup-grupp B-spel på söndagen (18 juli) – och det finns mer än bara lokal stolthet på spel. Båda lagen vann sina två första matcher bekvämt och har redan kvalificerat sig till nästa omgång, men vinnaren här kommer säkert att toppa gruppen och möta en gynnsam kvartsfinal.

Sverige Fotboll OS

Hur man ser Sverige Fotboll OS live stream utanför Sverige

Det är naturligt att du kanske vill se Sverige Fotboll OS live stream från ditt hemland, men vad händer om du inte är där när spelet är igång?

Leta inte längre än ett VPN eller virtuellt privat nätverk. En VPN får det att se ut som om du surfar på nätet från ditt hemland, snarare än det du befinner dig i. Det betyder att du också kan komma åt de streamingtjänster du redan betalar för, var som helst på jorden. Eller åtminstone någonstans som har en internetanslutning.

De är lagliga, billiga och lätta att använda. Vi har testat många av de bästa VPN-tjänsterna och vår favorit just nu är ExpressVPN. Det är snabbt, fungerar på massor av enheter och till och med erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Läs hela recensionen om: ExpressVPN Recension

Att använda en VPN är otroligt enkelt.

  1. Installera den VPN du väljer. Som vi har sagt är ExpressVPN vår favorit.
  2. Välj platsen du vill ansluta till i VPN-appen. Om du till exempel är i Storbritannien och vill se en amerikansk tjänst, väljer du USA från listan.
  3. Luta dig tillbaka och njut av handlingen. Gå till SVT play eller en annan tjänst för att exempelvis titta på OS.

När börjar OS i Tokyo?

OS börjar 23 juli och avslutas 8 augusti 2021. Vi kommer att ha möjligheten att se svenska damlandslaget spela följande datum:

Onsdag 21 juli
10.30: Sverige–USA

Lördag 24 juli
10.30: Sverige–Australien

Tisdag 27 juli
10.00: Nya Zeeland–Sverige

Ifall de går till kvartsfinal:

Fredag 30 juli:
Från 10.00: Damernas kvartsfinaler


Se också:


Lämna en kommentar