De bästa TV serierna och filmerna på Netflix: Juli

Aldrig har vi någonsin varit så glada att stanna hemma i Juli…på Netflix.

Netflix Juli
Bildkredit: Netflix

Netflix har så mycket innehåll att de inte har några problem att lägga till program i mitten av månaden. Så är fallet med dokumentserierna Naomi Osaka, som tar en intim titt på en av sportens mest omhuldade (och privata) figurer. Det ansluter sig till en hektisk månad för Netflix, som också premiärerar de andra säsongerna av Mindy Kalings high school-komedi Never Have I Ever och Tim Robinsons skiss-serie I Think You Should Leave, liksom den sista säsongen av den hjärtvärmande kommande- of-age comedy Atypical och säsong 3 av det romantiska dramaet Virgin River.

På filmsidan kan skräckfans fixa sig med Fear Street, en filmtrilogi baserad på R.L. Stines böcker. Det finns också actionfilmen Gunpowder Milkshake och en ny dokumentärfilm om Maryland School for the Deaf’s football team.

Vår lista med förslag på de bästa showen och rörelserna på Netflix i juli är nedan, men här är den fullständiga listan över vad som är nytt på Netflix i juli. Om du vill ha ännu fler handplockade förslag, klicka över till vår fullständiga lista med rekommendationer:

  1. De bästa Netflix programmen endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Frankrike och mer
  2. Bästa familjefilmer på Netflix 2021
  3. Bästa VPN free trial 2021

De bästa TV-programmen och filmerna på Netflix i juli

Audible

Bildkredit: Netflix

Tillgänglig 1 juli
Klia din Friday Night Lights-klåda med den här dokumentären om fotbollsspelare på Maryland School for the Deaf. Audible följer gymnasieutövaren Amaree Mckenstry-Hall genom sin högsäsong när han och hans lagkamrater balanserar personliga kämpar med sina mål på planen. Med en lista över verkställande producenter som inkluderar Friday Night Lights EP Peter Berg och dövaktivisten Nyle DiMarco får du dig att titta på galleriet i ett nytt ljus.

Fear Street

Bildkredit: Netflix

Del 1 tillgänglig 2 juli, del 2 tillgänglig 9 juli, del 3 tillgänglig 16 juli
Njut av att vara rädd och nostalgisk samtidigt med Fear Street, en trilogi av skräckfilmer inspirerad av R.L. Stines bokserie. Filmerna gräver sig in i den fiktiva staden Shadyside, som har fått rykte som USA: s mördarehuvudstad. Den första är 1994, medan den andra är en sommarlägeråtergång 1978, och den slutliga filmen hoppar ända tillbaka till 1666, VVitch-stil. Lektionen? Den här staden är allvarligt förbannad.

We the People

We the People: Netflix
Bildkredit: Netflix

Tillgänglig 4 juli
Precis som en modern Schoolhouse Rock, We the People är en cool remix som serverar pedagogiska låtar inställda på färgstark animation. Och ja, den produceras av Obamas. De animerade shortsen har Janelle Monáe, Lin-Manuel Miranda, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile och fler som sjunger om amerikanska rättigheter, medborgarskap och regering. Du har inte levt förrän du har hört Daveed Diggs rap om kontroller och saldon.

Se också:

I Think You Should Leave

Säsong 2 tillgänglig 6 juli
Meme-bristen är över. Över två år efter premiären av kult-hiten är Tim Robinsons I Think You Should Leave äntligen tillbaka för en ny omgång. Den absurdistiska skisskomedieserien har redan gjort mer för internet i sex avsnitt än vad vissa program gör på sex år. Vad kommer säsong 2 att göra med all den kraften? Bli ännu mer konstig, förhoppningsvis.

Atypical

Säsong 4 tillgänglig 9 juli
Om det finns en sak som Netflix älskar lika mycket som en tredje och sista säsong, är en fjärde och sista säsong. Den söta åldrande dramadramen Atypical håller på att avslutas med säsong 4, där Sam (Kier Gilchrist) och Casey (Brigette Lundy-Paine) båda förbereder sig för att lämna boet. Det är början på slutet för familjen Gardner.

Virgin River

Säsong 3 tillgänglig 9 juli
Who shot Jack?” är den nya ”Who shot J.R.?” för fans av Virgin River. Förhoppningsvis kommer det tvåliga Netflix-dramaet att rensa ut några svar i säsong 3, där Jack (Martin Henderson) är skitig om att begå Mel (Alexandra Breckenridge) medan det finns ett mål på ryggen. När kommer dessa två galna barn att ordna det redan? Gå hit för allt vi vet om Virgin River säsong 3.

Gunpowder Milkshake – Netflix Juli

Tillgänglig 14 juli
Som Saoirse Ronan sa i Little Women, ”Women!” Actionthriller Gunpowder Milkshake spelar Lena Headey och Karen Gillan som främmande dotterkvinnor som samarbetar för att rädda en ung tjej, hämnas på människorna som har gjort orätt på dem och gör coola stunts med sina vänner. Angela Bassett, Michelle Yeoh och Carla Gugino spelar också en roll. Kvinnor!

Never have I ever – Netflix Juli

Säsong 2 tillgänglig 15 juli
Devi (Maitreyi Ramakrishnan) och vänner är tillbaka för fler gymnasieskapningar. Säsong 2 tycker att Devi känner sig osäker för en ny klasskamrat när hon försöker välja mellan Ben (Jaren Lewison) och Paxton (Darren Barnet) …om hon inte kan hitta ett sätt att träffa båda på en gång. Never have I ever missat John McEnroes berättelse så mycket.

Naomi Osaka – Netflix Juli

Tillgänglig 16 juli
Tidigare nr 1 tennisspelare i världen Naomi Osaka har inte dolt sina problem med kändis och kraven på att vara professionell idrottsman i dagens mediatunga värld. En av idrottens mest spännande figurer, Osaka får berätta sin historia på sina villkor i detta dokumentär som profilerar sitt liv som en biracial idrottsman från Japan som dominerar hennes sport och gör rubriker utanför banan.

Se också: Hur man får japansk Netflix – de bästa filmerna och serierna du endast kan se på Netflix Japan & Så här byter du region på Netflix: åtkomst till blockerat Netflix-innehåll var som helst


7 svar på ”De bästa TV serierna och filmerna på Netflix: Juli”

Lämna en kommentar