De bästa Netflix programmen endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Frankrike och mer

Bästa Netflix programmen: Vilka Netflix-program är exklusiva för din region?

Netflix har förändrat vårt sätt att titta på TV och film, och den stora mängden innehåll Netflix har är häpnadsväckande. Det kan dock vara frustrerande när en show eller film inte kan nås på grund av din plats. Tack och lov är en Netflix VPN en praktisk lösning som gör att du kan se ut att vara var som helst i världen när du är online. Och därmed ge dig tillgång till ett mycket större bibliotek.

Nedan beskriver vi några av de bästa Netflix programmen i USA. Och vi kommer också att berätta om de bästa titlarna som finns tillgängliga i andra länder. När du har hittat något fantastiskt att strömma, gå till vår bästa VPN-guide för nästa steg.

Observera dock att Netflix ständigt både uppdaterar sina bibliotek och uppgraderar sin VPN-blockeringsteknik. Och även om vi aldrig har hört talas om att det händer. Går användning av en VPN mot Netflixs villkor och riskerar att ditt konto avslutas.

Vi rankar ExpressVPN som den bästa Netflix VPN på marknaden.
Om du bara vill få tillgång till massor av Netflix-bibliotek och öka din integritet online är ExpressVPN ditt bästa alternativ – och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Klicka här för att komma direkt till deras hemsida eller här för vår fulla recension.

Vad kan du titta på Netflix i USA?

Om du är utanför USA finns det ett stort urval av kända program och filmer som kan nås med en amerikansk VPN. Komediutbudet är imponerande: den klassiska Arrested Development finns tillsammans med filmer som Superbad och Scott Pilgrim vs. the World, och de är bara toppen av isberget.

Hyllade shower The Twilight Zone och The Great British Bake Off ingår också på amerikanska Netflix.

Några av dessa shower kan vara tillgängliga i andra regioner, men USA-bara Netflix-titlar inkluderar skakiga cam spooktacular The Blair Witch Project, David Lynchs Twin Peaks, Radium Girls, den utmärkta What’s Eating Gilbert Grape och den något glömda Julia Roberts klassiker Mystic Pizza.

Du kan också bara få Stargate SG-1, A Clockwork Orange och den ständigt underhållande Ink Master om du är i USA. Så det kan mycket väl vara värt att använda en av våra bästa VPN för att ändra din plats för att titta på dem. Eller testa en av gratis VPN versionerna.

Vad kan du titta på Netflix UK?

Netflix UK har några komedieshower som du vill tänka på om du strömmar utanför Storbritannien. Only Fools and Horses är en brittisk sitcom-klassiker, medan gameshowen QI tillhandahåller något som testar din hjärna i överflöd. Mer komedi-guld finns i I’m Alan Partridge, It’s Always Sunny i Philadelphia (exklusivt för Hulu i USA), Fawlty Towers, Spaced, både den brittiska och den amerikanska versionen av The Office, och roliga lokala regerings mockumentary Parks and Recreation.

För mer seriös visning, prova Pride and Prejudice (både 1995- och 2005-versionerna). Och det roliga men rörliga Back to Life och den klassiska American Graffiti är båda UK-exklusiva på Netflix.

Vad kan du titta på Netflix Japan?

Netflix Japan erbjuder modern whodunit-klassiker Knives Out tillsammans med Oscar-vinnaren Cinema Paradiso, en förförisk berättelse i en provinsiell italiensk biograf. Homegrown japansk klassiker Rashomon och många anime-serier och filmer. Som Gin Tama och The Promised Neverland är lika värda att titta på. Vi har en full artikel om japanska netflix här.

Vad kan du titta på nederländska Netflix?

Holländska Netflix är inte dåliga heller de erbjuder sina tittare den Charles Sobhraj-baserade thrillern The Serpent. Och det italienska brottsdraman Gomorrah. Nederländerna är också värd för Morgan Freemans spännande utforskning av religion, The Story of God, och Sickos, en komedi med fokus på tonårscancerpatienter som lyfter helvetet i onkologiavdelningen.

Vad kan du titta på Netflix Kanada?

Clint Eastwood-klassikern The Good, the Bad and the Ugly är en Kanada-exklusiv, tillsammans med Silence of the Lambs, Tarantinos breakout-kultklassiker Pulp Fiction, Good Will Hunting och F1 biopic Senna. Ganska filmisk spridning, då – och enligt vår erfarenhet har Kanada ett av de bästa biblioteken för filmer globalt.

Vad kan du titta på Netflix Australien?

Deadpan comedy Detectorists och den högt ansedda brittiska komedin Black Books från 2000-talet finns på Netflix Australien. Ridley Scotts 2007-kriminalthriller American Gangster, Ishiguro-anpassningen Remains of the Day och övernaturlig skräck Doctor Sleep är också tillgängliga, tillsammans med chucklebusters The Big Lebowski och Airplane.

Vad kan du titta på Netflix Frankrike?

Använd din VPN för att verka som i Frankrike. Och så får du får tillgång till Merci Pour Le Chocolat och A Judgment in Stone. Franska Netflix är också värd för en av de mest ansedda filmerna genom tiderna, The 400 Blows, liksom den serbiska romantiska svarta komedin Black Cat White Cat.

Vad kan du titta på Netflix Sydkorea?

Sydkoreanska Netflix har ett imponerande urval av filmer. Inklusive fyra bidrag från actionfranchisen Die Hard och lovordat historiskt drama Lincoln – med den okränkbara Daniel Day-Lewis i huvudrollen. Skräck-satiren The Hunt finns också, tillsammans med Sam Mendes ’Road to Perdition och brittiska zombie giggleflick gorefest Shaun of the Dead.

För barnen finns det ett imponerande urval av animerade filmer som inkluderar Wreck-It Ralph, Brave, Ice Age, Frozen, The Little Mermaid, The Lion King, Snow White, Dumbo och The Jungle Book. Tim Burtons gotiska barnfilm The Nightmare Before Christmas kompletterar denna familjevänliga sydkoreanska lineup. Kolla även in denna lista av bästa familjefilmerna på Netflix.

Hur får jag tillgång till utomeuropeiska Netflix?

Det enda sättet att få tillgång till alla dessa regionala bibliotek och mer är att använda en VPN. Genom att dirigera din trafik genom krypterade servrar som finns över hela världen. Kan en bra streaming-VPN göra att du verkar vara nästan var som helst och få tillgång till nästan allt du vill titta på.

Vi rankar ExpressVPN som den bästa Netflix VPN på marknaden.
Om du bara vill få tillgång till massor av Netflix-bibliotek och öka din integritet online är ExpressVPN ditt bästa alternativ – och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Klicka här för att komma direkt till deras hemsida eller här för vår fulla recension.

Nu när du läst om De bästa Netflix programmen endast tillgängliga i specifika regioner. Kanske du också vill läsa om:

14 svar på ”De bästa Netflix programmen endast tillgängliga i USA, Storbritannien, Frankrike och mer”

Lämna en kommentar