Bästa TV hos Elgiganten

Dagens bästa Elgiganten erbjudanden på 4K-TV, 8K-TV, QLED och OLED.

Elgigantens erbjudanden är verkligen massiva just nu under påskhelgen. Semestern börjar imorgon , så förvänta dig massor av utmärkta erbjudanden från Elgiganten de närmaste dagarna.

Faktum är att erbjudan sidan på Elgigantens hemsida listar en enorm mängd produkter som återförsäljaren erbjuder. Det är många produkter att sortera igenom. Så vi har sammanställt de bästa erbjudandena just nu här! Så att du inte behöver gå igenom allt på deras sida för att hitta de bästa erbjudandena.

Alla dessa priser var live den 28:e mars 2024.

Elgigantens Påskrea – TV

TV och Ljud

Samsung 65″ Q70C 4K QLED Smart TV

Samsung 65 Q70C 4K QLED Smart TV

Upplev magnifik bildkvalitet med Samsung 65 ”Q70C 4K QLED Smart TV. Quantum Dot Technology med AI Quantum-processor och 100% färgvolym säkerställer fantastisk bild, och gamingfunktionerna ger dig ett övertag gentemot dina fiender.

Pris: 9990 kr just nu, spara 5000 kr. Ord. pris 14990.-
  • 65″ med 120Hz, 6ms, 4x HDMI
  • Neural Quantum Processor 4k
  • Tizen operativsystem, FreeSync Premium Pro

Klicka här för att komma till denna produkt

Så här fungerar öppet köp hos Elgiganten

Ibland är det svårt att veta om en produkt är helt rätt för dig – därför erbjuder Elgiganten 30 dagars Öppet Köp. För klubbmedlemmar gäller hela 50 dagar. Under denna period får du testa produkten, så att du kan känna dig trygg med att du gjort rätt val. Om produkten du köpt inte motsvarar dina förväntningar är du välkommen att lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Om du vill nyttja öppet köp och returnera en produkt är det viktigt att förstå hur denna kundgaranti fungerar. De allra flesta av våra produkter kan testas och returneras, med några specifika undantag som listas här. Vi ställer också vissa krav på i vilket skick en produkt ska vara vid retur.

Frågor och svar om Elgigantens öppet köp-garanti

Måste det vara något speciellt skäl till att jag lämnar tillbaka produkten?

Nej, du behöver inte förklara varför du inte vill ha produkten. Vi kan dock be dig att göra det, då vi vill registrera skälen och använda dem i vår utbildning, eller ge dig råd om en lösning som kan vara bättre lämpad.

Hur lämnar jag tillbaka en produkt?

Även om du har öppnat kartongen och börjat använda produkten kan du lämna tillbaka den om du inte är nöjd (med vissa undantag). Ta med dig produkten till en av deras butiker så får du byta produkt eller pengarna tillbaka på en gång! Det ska vara enkelt att använda sig av tjänsten med öppet köp hos Elgiganten. Därför kan du lämna in produkten på vilken Elgiganten butik som helst – oavsett var du har köpt den (Elgiganten Phonehouse kan dock endast ta emot produkter som finns i det säljande sortimentet) Du kan returnera en produkt även om du öppnat lådan och testat den. De uppskattar dock om du tar hand om förpackningen och returnerar din produkt i originalförpackning.

Du kan också lämna tillbaka produkten med post om det passar dig bättre. Om du vill skicka tillbaka produkten till dem måste försändelsen skickas som företagspaket (ej REK) med BRING, och om möjligt vara i originalemballaget, tillsammans med ångerrättsblanketten (som bifogades orderbekräftelsen du fick via e-post). 

Produkten skickas till deras returcenter:

Elgiganten AB C/O Bring
Bordsvägen 3
558 10 Jönköping

Har du frågor kan du alltid vända dig direkt till deras kundtjänst.

Finns det några krav gällande produkten som lämnas tillbaka?

Ja, produkten måste vara i samma skick som när du köpte den. Det innebär att den också måste rengöras och vara utan repor eller andra märken från användning. Det är också viktigt att alla tillbehör som medföljer också returneras med produkten. Det finns inget krav på att produkten returneras i originalförpackningen, men vi uppskattar om du har tagit hand om den. Elgiganten Phonehouse tar endast emot produkter som också finns i det säljande sortimentet.

Måste jag ha med kvitto?

För att få tillbaka dina pengar måste du dock kunna visa kvittot. Om du har fått en gåva med byteslapp kan du också returnera produkten och få ett presentkort eller tillgodokvitto som kan användas i alla Elgiganten-butiker.

Hur får jag tillbaka pengarna?

Som allmän regel överför de pengarna till det kort som varan betalades med. Du kan även få pengarna utbetalda till ett annat kort eller bankkonto.

Finns det några begränsningar på hur många produkter jag kan lämna tillbaka?

I utgångspunkt är det inga begränsningar på hur ofta du kan använda dig av öppet köp, men returrätten kan tas bort vid upprepat missbruk.

Begränsningar och undantag

Om du vill nyttja ”Öppet Köp” är det viktigt att du bekantar dig med följande:

  • Ta också med dig kvittot vid ett återköp.
  • En returnerad produkt måste vara i samma skick som då den köptes. De tar dock inte emot returer av produkter som har spår av omfattande användning eller med synliga skador eller repor.
  • Produkten måste också vara noggrant rengjord.
  • De uppmuntrar också sina kunder att behålla originalförpackningen.

Undantag:

  • Tjänster, kök, presentkort, på-köpet-produkter samt produkter med abonnemang,
  • Dessa produkter kan dock endast lämnas tillbaka i obruten förpackning: mobiltelefoner, programvara, spel, film och hygienartiklar (tandvård-, hårvård-, kroppsvård- och hårborttagningsprodukter, in-ear hörlurar och bluetooth headset). För produkter som laddas ner digitalt är ångerrätten förbrukad när du har fått åtkomst till licensnyckeln.
  • Produkter sålda av partners på Elgiganten Marketplace omfattas dock av partnerns returrätt. Du måste då kontakta återförsäljaren vi säljer föremålet för direkt för avtal om retur.

Undantag för återköp hos Elgiganten Phonehouse. Phonehouse har ett begränsat sortiment och kan därför endast göra återköp på produkter ur det egna sortimentet, som omfattar följande produktgrupper: mobiltelefoner, tillbehör till mobiltelefoner, mobila trådlösa högtalare, surfplattor, aktivitetsarmband, tränings-, smart- och barnklockor.


Nu när du läst om bästa TV Elgiganten kanske du också vill läsa om:

Kategorier TV

33 svar på ”Bästa TV hos Elgiganten”

Lämna en kommentar