Loki säsong 2 är bekräftad: Här är allt vi vet hittills

Ja, vi kommer att få en Loki säsong 2.

Japp. Det är officiellt. Loki säsong 2 händer faktiskt. För första gången i Marvel Disney Plus-showen har folket på Disney gått ut ur deras sätt att inte bara antyda till en andra säsong, men låt oss veta att det kommer.

Akta dig dig för SPOILERS NEDAN! Som du kanske gissar kommer den här artikeln att gå igenom händelserna i Loki säsong 1-finalen, och hur de sannolikt kommer att leda till vad som kommer. Det är säkert att säga att vi är mycket glada över potentialen för Loki säsong 2, särskilt med tanke på vad vi fortfarande vill ha från showen.

Men ja, i slutet av Loki avsnitt 6 blev det avslöjat, via en gigantisk officiell stämpel att ”Loki kommer att återvända med en säsong 2.” Ingen slutkreditscen dök upp. Detta var ett mycket mer officiellt tillkännagivande än vad vi fick i slutet av Falcon och Winter Soldier, där ett titelkort precis ändrade showens titel till Captain America och Winter Soldier – utan att säga om en ny säsong skulle komma eller inte.

På grund av sådan vaghet väntar vi fortfarande på någon bekräftelse av en Falcon and Winter Soldier säsong 2 eller en WandaVision säsong 2 (vilket verkar ännu mindre troligt).

Loki säsong 2 plot

Loki säsong 1 slutade med att Sylvie kysser Loki-varianten och sedan sparkar honom tillbaka till TVA innan han knivhakar den som återstår. Han blev lämnad deprimerad och bedrövad och sprang i panik runt TVA.

Nu när Sylvie har ”frigjort tidslinjen” råder det mycket kaos i MCU. He who remains (Kang the Conqueror) stannade kvar i tidslinjen för Loki-serien. Som sannolikt kommer att uppleva något multiversalt krig, som han uttryckte det.

Loki säsong 2 kommer sannolikt att se vår Loki-variant försöka fixa saker och arbeta med Mobius och Hunter B-15 som inte kommer ihåg honom.

När kommer nästa säsong?

Eftersom Disney Plus inte har meddelat när Loki säsong 2 kommer. Låt oss titta på det faktum att Loki säsong 1 tog ungefär ett och ett halvt år att filma och producera – med filmning som började i januari 2020 och dess slutproduktion avslutades i juni 2021 (veckor efter avsnitt 1 air date).

Rykten om att serien förnyades bubblade i november 2020, så vi kan anleda att den nya säsongen har skrivits i tiden sedan läckan, och dessa rykten inkluderade ett startdatum för produktion 2022 i januari.

Så vi tror att Loki säsong 2 sannolikt kommer att komma ut redan i juni 2023.

Loki säsong 2

Alla bodde, det verkar som att se Loki säsong 2. Ja, även om Sylvie knivhackade den som återstår såg vi Jonathan Majors ansikte på en jätte staty vid TVA, som ersatte ett av Time-Keepers-huvuden.

Därför kan vi inte satsa på att någon kommer tillbaka nästa säsong. Nedan hittar du den troliga / potentiella rolllistan, även om ingenting verkligen bekräftas.

 • Tom Hiddleston som Loki-varianten
 • Sophia Di Martino som Sylvie
 • Owen Wilson som Mobius
 • Gugu Mbatha-Raw som Judge Ravonna Renslayer
 • Wunmi Mosaku som Hunter B-15
 • Jonathan Majors som He who remains
 • Eugene Cordero som Casey
 • Tara Strong röstar Miss Minutes
 • Richard E. Grant som Classic Loki
 • DeObia Oparei som Boastful Loki
 • Jack Veal som Kid Loki

7 svar på ”Loki säsong 2 är bekräftad: Här är allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar