De bästa Apple TV VPN

En Apple TV VPN är vad du behöver för att få det mesta ur din Apple TV.

vilken är den bästa apple tv vpn
apple vpn
apple tv vpn

Apple är inte ny på marknaden för strömmande enheter, och Apple TV är ett av de smartaste, mest bärbara och mest attraktiva alternativen på marknaden. Kombinera det dock med en Apple TV VPN, så är du praktiskt taget ostoppbar.

Om du prenumererar på någon streamingtjänst vet du förmodligen att vad du kan titta på bestäms av var du befinner dig. Detta är på grund av licensrestriktioner, och det kan vara ett riktigt problem när du bara vill titta på dina favoritprogram och evenemang. En av de bästa VPN är svaret.

Vad gör en bra Apple TV VPN?

Apple TV har inte inbyggt stöd för VPN-anslutningar, så du har ett par alternativ när du konfigurerar din Apple TV VPN. Om du vill ha fullständigt VPN-skydd måste du installera en router-VPN. Det betyder att din internetanslutning kommer att krypteras och flyttas innan den kommer till din Apple TV. Men installationen kan vara komplex, och det är vanligtvis inte det bästa alternativet för att titta på till exempel Netflix.

Istället rekommenderar vi att du registrerar dig för en tjänst som vår favorit ExpressVPN som erbjuder en ”Smart DNS” -tjänst. Även om Smart DNS inte erbjuder sekretessfördelarna med en sann VPN, är det osannolikt att du kommer att göra mycket mer än att titta på TV på din Apple TV-enhet, så snabb och enkel installation tillsammans med superb streamingfunktion kommer sannolikt att vara dina högsta prioriteringar – och ExpressVPN är också den bästa streaming VPN som finns.

Vi kommer kort att beskriva hur du konfigurerar en Apple TV VPN i slutet av den här guiden, men innan dess berättar vi om de bästa Apple TV VPN -tjänsterna tillgängliga just nu – som alla antingen stöder både Smart DNS och routrar, eller minst ett alternativ.

Bästa alternativen för en Apple TV VPN

De bästa Apple TV VPN:erna idag

ExpressVPN

Den bästa Apple TV VPN du kan få

Smart DNS?: Ja Dedikerad router-app?: Ja Samtidiga anslutningar: 5 Strömmande webbplatser upplåsta: Netflix, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock

SKÄL ATT KÖPA
+Superenkel Smart DNS-inställning
+Utmärkt router-app
+Bästa säkerhets-och sekretessuppgifter
+Stöder massor av andra enheter

SKÄL ATT UNDVIKA
-BBC iPlayer är för närvarande besvärligt

Oavsett hur du vill komma åt extra innehåll på din Apple TV levererar ExpressVPN allt du behöver. Dess Smart DNS -funktion (känd som MediaStreamer) är snabb och enkel att använda, och det är en av få VPN:er på marknaden som har en dedikerad router-app.

Det kanske inte låter som så viktigt, men om du vill ha alla de bra saker som en Apple TV VPN kan erbjuda, inte bara friheten att strömma extra innehåll, måste du installera en VPN på din router.

För de flesta kommer MediaStreamer dock att vara tillräckligt. Och till och med att konfigurera Smart DNS på din Apple TV låter tillräckligt komplicerat. Tack och lov, även om det inte är så svårt som det låter, har ExpressVPN också en av de bästa kundsupporten i branschen. Det betyder att du också har omfattande skriftliga guider att följa, och om något inte går som planerat är supporten för livechatt oöverträffad.

Men bara för att din huvudsakliga användning för ditt VPN kan vara på din Apple TV betyder det inte att du inte kan skydda dina andra enheter. Med fem anslutningar tillåtna samtidigt kan du skydda din iPhone, PC och ännu fler enheter. Det är inte lika generöst som vissa, men det borde räcka.

OBS!

Det är värt att notera att VPN för några månader sedan har problem med att komma åt BBC iPlayer, men det har nu rättats till. Men om det är en deal-breaker för dig, erbjuder Express också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så om det inte fungerar som förväntat kommer du inte att bli ur fickan.

NordVPN

Stort namn ger en bra Apple TV VPN-upplevelse

Smart DNS?: Ja Dedikerad router-app?: Nej Samtidiga anslutningar: 6 Strömmande webbplatser upplåsta: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock

SKÄL ATT KÖPA
+Perfekt för streaming
+Bra hastigheter runt
+Utmärkta integritetsfunktioner

SKÄL ATT UNDVIKA
-Ingen dedikerad router-app

Som möjligen den mest kända VPN som finns är NordVPN sannolikt de flesta människors första val som VPN för Apple TV. Tack och lov, i vår NordVPN-recension levererade den också.

Om du vill konfigurera det direkt på din enhet erbjuder NordVPN en enkel och effektiv Smart DNS-guide för Apple TV, som gör att du kan utöka din visning. Återigen, även om det låter komplext, så är det inte det, så var inte rädd för att prova.

Men det som saknas är en dedikerad router-app som ExpressVPN har, och det är det som håller Nord tillbaka. Även om det är absolut möjligt att ställa in den på din router, är den utan mycket dedikerad programvara en mycket mer involverad process-så mycket att många användare väljer att köpa en förinstallerad router.

Om du tror att du klarar uppgiften har du dock extra skydd på alla dina enheter när den är installerad. Men om du bara är ute efter en Apple TV VPN rekommenderar vi att du håller dig till smart DNS.

NordVPN erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan testa det innan du bestämmer dig, och om du vill ha den fantastisk VPN till ett bra pris är NordVPN ett bra alternativ.

Gå till NordVPN-webbplatsen för att registrera dig

Vanliga frågor om Apple TV VPN

Hur använder du en Apple TV VPN?

Att konfigurera en Apple TV VPN är inte riktigt så enkelt som på andra enheter, och du måste antingen använda Smart DNS eller installera din valda VPN på din router.

När du valt leverantör bör de ha detaljerade instruktioner, men för att konfigurera Smart DNS är processen ganska enkel.

Allt du behöver göra är att skaffa DNS-adressen från din valda leverantör – vi rekommenderar ExpressVPN – och öppna nätverk från Inställningar på din Apple TV.

Gå till Wi-Fi och klicka sedan på Konfigurera. Ändra sedan din DNS-adress från Automatisk till Manuell och ange adressen som din VPN har gett dig.

Nu är du klar, starta om din Apple TV och börja titta!

Vad är Smart DNS?

Smart DNS är ett sätt att förfalska din plats när du antingen inte vill eller helt enkelt inte kan använda en VPN -anslutning. Den vanligaste anledningen till att göra det i detta är att avblockera streamingtjänster på Apple TV -apparater.

I stället för hur ett VPN leder all din trafik via en annan server, avleder Smart DNS bara din DNS-information (Domain Name Server). Även om detta inte skyddar din integritet eftersom din trafik inte är krypterad, räcker det med att lura streamingtjänster.

En annan bonus är det faktum att det bromsar din anslutning mycket mindre än en VPN. Medan vi skulle säga att de flesta av våra val här är snabba VPN -tjänster, är Smart DNS ännu snabbare.


3 svar på ”De bästa Apple TV VPN”

Lämna en kommentar