Audio Pro Addon C10 Recension

Audio Pro Addon C10, bäst i test. En annan klassledare produkt från ett av de mest stabila företagen där ute

VÅR SLUTSATS
Addon C10 är ännu en klassledande trådlös högtalare från Audio Pro som producer underbara högtalare

FÖRDELAR

  • Rik, kraftfull prestanda
  • Expert timing och dynamik
  • Fantastisk funktionsuppsättning

NACKDELAR

  • Inga till det här priset

Du kan förmodligen spara lite tid genom att hoppa över den här recensionen för Addon C10 och helt enkelt läsa vår slutsats igen.

Visserligen är detta kanske inte det mest lämpliga sättet att berätta om C10:s högre prestanda i nästan alla avseenden, men när vi pratar om en högtalare så perfekt som denna kan det ursäktas.

Priser och tillgänglighet

Design

Förutom att de bakre ingångarna har ändrats något, är Addon C10 rent fysiskt bara en uppskalad version av sitt mindre syskon.

Audio Pro Addon C10 baksida recension

Den välbekanta driver kunfigurationen, med koala-designen som har blivit dessa högtalares kännetecken, är återigen närvarande. Bara den här gången har mitten/basen vuxit till 13 cm från 10 cm.

Tillsammans med en större reflexport på baksidan och en 80 W digital klass D -förstärkare, dubbelt så stor som Addon C5, betyder det att Addon C10 kan nå ytterligare 5 Hz till dessa basfrekvenser – och med mycket mer auktoritet också.

Funktioner

C10: s anslutningsar är desamma resten av Audio Pros familj med multiroom. Du kan koppla upp den via wi-fi, Bluetooth 4.0 och AirPlay, samt via dess fysiska ingångar för aux och RCA.

Det finns också fördelen med Spotify Connect, men vi skulle vara mer benägna att använda Audio Pro-kontrollappen, där du kommer att kunna installera flerrumsfaciliteter för alla C-serieprodukter.

Det är dock lika intuitivt för en enda högtalare som erbjuder enkel åtkomst till ett antal stora streamingtjänster, inklusive Spotify , Tidal och Qobuz.

Audio Pro Addon C10 recension
Audio Pro Addon C10 review

PÅ toppen är där du kommer att kunna kontrollera bas- och diskantfrekvenser. Det är en grundläggande, tvåvägskontroll, snarare än att erbjuda fullständiga EQ-inställningar, men kan vara användbart om Addon C10s generösa low-end blir överväldigande eller för finjustering om man använder sin subwoofer-out-anslutning.

Det fina med dessa Audio Pro-högtalare är att de motstår frestelsen att överkomplicera saker. Detta anser vi är en del av anledningen till att så många av dem har tagit hem så många utmärkelser genom åren.

Även om de är relativt funktionella, är deras design inriktad på obegränsad sonisk prestanda, och det är där var och en utan problem stiger till toppen av sin klass.

Ljud

Innan Drumfire anlände var Addon C10 både det högst låtande och direkt bästa av Audio Pros högtalaare. Även nu är det prestanda-per-krona-valet av dessa två produkter även om Audio Pro A10 nu börjar tävla om denna titel.

Ljudets skala är omedelbart imponerande, Addon C5 avslöjar alla detaljer från instrument. Trots sin storlek och muskler är Addon C10 också lika skicklig på att fånga de subtilare, mer nyanserade prestationerna av din favoritlåt.

Mer mjuka, piano ledda stycken hanteras inte med den tunga handen som ibland kan förväntas av en så kraftfull trådlös högtalare. Istället använder den det extra rummet och värmen i den nedre änden för att måla breda men känsliga drag fokuserade på dynamik och insikt.

Även om majoriteten av C10’s prestanda är fokuserat på att få sångare låtar att låta som bäst, är det tur att Addon C10s talanger lätt lämpar sig musikaliska stycken med.

C10 knyter samman harmonier utan att ignorera detaljerna i de olika rösterna som utgör uppsättningen.

Slutsats

Vid något tillfälle kommer Audio Pro:s överlägsenhet på marknaden för trådlösa högtalare att minska. Men för varje ny produkt verkar det datumet vara längre bort i framtiden.

Att lägga till flerrumsfunktioner i sortimentet var en no-brainer! Eftersom du aldrig kan få nog av dessa högtalare i ditt hus. Om du redan äger några av Audio Pro-produkterna är Addon C10 definitivt ett värdigt tillägg.

MER:


Lämna en kommentar