JBL LSR310S 10” Subwoofer snabb genomgång

10 ”Powered Studio Subwoofer med XLF Förläng ditt system LF hela vägen ner! LSR310S-subwoofern innehåller JBL: s patenterade Slip Stream ™ port som fungerar tillsammans med en anpassad 10-tums nedskjutande driver. Och en 200 Watt förstärkare för att ge djup, kraftfull bas till alla studiomonitorsystem. En JBL först, XLF Extended Low Frequency-inställningen låter dig höra din musik med den förstärkta basstämningen som är använd i dagens dansklubbar.’

Funktioner

  • JBL-patenterad Slip Stream™-port: Denna patenterade JBL portdesign fungerar tillsammans med LSR310S lågfrekvensdriver för djup, dynamisk basrespons på alla uppspelningsnivåer. Portens dubbla form är exakt beräknad för att optimera lågfrekvent förlängning.
  • XLF-inställning: för utökad lågfrekvens en JBL först, XLF inställningen aktiverar en specialkonstruerad stämning som efterliknar den rikliga basstämningen som används i dagens dansklubbar. När du lyssnar på dansmusik kommer XLF inställningen att inspirera dig och ta lite av klubben till din lägenhet. För maximal upplevelse, placera LSR310S i det närmaste hörnet av ditt rum och aktivera XLF inställningen.
  • Anpassad 10-tums nedskjutande högutflykt lågfrekvent driver: JBL är legendariska för sin prestanda. Den specialdesignade drivrutinen i LSR310S exemplifierar JBL:s tekniska förmåga. Den levererar djup lågfrekvensrespons i 20 Hz-regionen och 113 dB toppeffekt under långa perioder vid full nominell effekt utan risk för fel.
  • Professionella balanserade ingångar och utgångar med balanserade XLR- och 1/4 ”-ingångar och XLR-utgångar: du kan lägga till LSR310S till alla studiomonitorsystem för att öka dess lågfrekventa prestanda eller använda den som” .1 ”LFE -kanalen i ett surroundljudsystem.
  • Valbar ingångskänslighet: Känslighetsomkopplaren -10dBV/+4 dBu garanterar kompatibilitet med ett brett spektrum av signalkällor, så att du kan ansluta LSR310S till professionell utrustning med hög effekt utan risk för överbelastning av ingången.
  • Tre crossover-inställningar: Inställningen 80 Hz rekommenderas för användning med LSR305, LSR308 eller andra studiomonitorer. Extern inställning tillåter användning av en utombordare crossover. Volymkontroll enkel och effektiv, LSR310S volymkontroll har spärrar som gör det enkelt att balansera LSR310S i ditt studiomonitorsystem.

1 svar på ”JBL LSR310S 10” Subwoofer snabb genomgång”

Lämna en kommentar