Koppla AirPods till Apple TV: 6 lätta steg

Det är enkelt att ansluta AirPods till Apple TV

Jag älskar att använda mina AirPods med min Apple TV. Ja, även om detta kan låta konstigt för vissa, är AirPods ett enkelt sätt att trådlöst lyssna på vad du tittar på på Apple TV 4K .

Som sagt, hela processen med att ansluta dina AirPods till din Apple TV är lite förvirrande, speciellt första gången. Men när du väl vet hur, kommer du att upptäcka att det är mycket lätt att använda Apple TV och AirPods samtidigt. 

Åh, och dessa steg stöder även följande Beats-hörlurar:

  • Beats Fit Pro
  • Beats Flex
  • och Beats Solo Pro
  • Beats Solo 3 trådlös och Beats Studio 3 trådlös
  • Beats X
  • Powerbeats och Powerbeats Pro
  • Powerbeats 3 trådlös

Koppla AirPods till Apple TV, steg för steg

1. Se till att din Apple TV och AirPods (Ddin iPhone eller iPad som du parkopplar dem med) är på samma Apple-ID. Öppna appen Inställningar på Apple TV, välj användare och konton och välj din nuvarande användare. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad och tryck på din profil högst upp i appen.

2. Håll ned TV-knappen på fjärrkontrollen.

Bildkredit: Apple

3. Välj AirPlay-knappen på din Apple TV .

4. Öppna ditt AirPods-fodral med Pods inuti.

5. Välj dina AirPods från menyn på din Apple TV.

6. Dina AirPods har parats ihop med din Apple TV! Du kan nu ta ut dem ur fodralet och lyssna på TV genom dem.

Extra steg och fortsatt användning

Om dina AirPods av en slump inte dyker upp som ett alternativ i steg 5, håll ner knappen på baksidan av fodralet tills indikatorlampan blinkar vitt.

Nästa gång du vill para ihop dina AirPods med din Apple TV öppnar du bara fodralet nära din TV, sätter dina AirPods i öronen och letar efter det lilla överläggsmeddelandet i det övre högra hörnet. Nu när du har anslutit dem en gång bör du bara koppla ihop dem en andra gång med ett klick på TV-knappen på din Apple TV Remote.


Lämna en kommentar