Var kan man köpa Nvidia GeForce RTX 3050 — senaste lageruppdateringar

Köpa Nvidia GeForce RTX 3050: Det här är återförsäljarna att kolla efter Nvidia GeForce RTX 3050 lager

Var kan man köpa Nvidia GeForce RTX 3050

Trots att den bara lanserades förra veckan, är det ingen lätt process att hitta något ställe man kan köpa Nvidia GeForce RTX 3050. Det beror på att grafikkortet för närvarande är slutsålt, tack vare skyhög efterfrågan och inte tillräckligt med lager för att gå runt. 

Vi har sett detta förut med de andra nya RTX-korten, så även om det är jobbigt, är det fortfarande värt att kolla in återförsäljarna vi har listat nedan. De kan ha överraskande påfyllning av lager eller kanske kunder som avbryter sina beställningar, vilket i tysthet frigör lager. 

Se till att bokmärka den här sidan eftersom vi regelbundet kommer att uppdatera den med den senaste informationen. Vi rekommenderar också att du registrerar dig för återförsäljarspecifika lagervarningar. När du väl har gjort det är det bara att vara vaksam och att ha lite tålamod. 

Kanske också är intresserad av:

Var kan man köpa Nvidia GeForce RTX 3050: Speldatorer

Om du verkligen är desperat efter att lägga vantarna på en Nvidia GeForce RTX 3050 utan dröjsmål, är ett alternativ till att köpa kortet fristående att köpa en förbyggd PC eller spelbärbar dator med GPU redan installerad. 

Den här metoden har visat sig vara ett mycket mer tillförlitligt och enkelt sätt att få tag på andra kort i 30-serien, och vi förväntar oss att det ska vara fallet med RTX 3050 också. 

Just nu finns kortet tillgängligt i bärbar form. Se till att kolla in dessa  bärbara RTX 3050-datorer nedan om du har bestämt dig för att en prisvärd spelbärbar dator kan vara rätt väg att gå istället för att jaga grafikkort i veckor, eller potentiellt månader. 

MediaMarkt: Nvidia GeForce RTX 3050

Amazon: Nvidia GeForce RTX 3050

Komplett: Nvidia GeForce RTX 3050

Återförsäljare som tillåter kunder att konfigurera sin egen desktop erbjuder inte heller RTX 3050 som ett val ännu. Vi förväntar oss dock att detta kommer att ändras mycket snart, så håll koll på detta utrymme. Som Komplett-PC.


Lämna en kommentar