Säsong 5 Selling Sunset

Här är allt du behöver veta om kommande säsong 5 av Selling Sunset

Säsong 5 Selling Sunset
Bildkredit: Netflix

Selling Sunset Säsong 5 är officiellt på ingång! Efter att säsong 4 släpptes på streamingtjänsten i vinter har skådespelarna bekräftat att nästa säsong kommer att finnas på Netflix fredagen den 22 april!

Så om du längtar efter mer snygga hus och mycket drama, så har du tur. Här är allt vi vet om Selling Sunset säsong 5 hittills.

Finns det en Selling Sunset säsong 5 trailer?

Från och med den 8 april, ja! Netflix avslöjade den första looktrailern under säsong fem, och som väntat har vi alla sorters drama att fastna i. Från Chrishell och Jasons romantik till det nya Oppenheim-kontoret, plus en gruppresa till Grekland! Det finns också en ny mäklare, Chelsea, medan Mary håller på att ta sig an sin nya roll som manager. Spännande!

När kommer Selling Sunset Säsong 5 ut?

Netflix meddelade att säsong fem av Selling Sunset har premiär fredagen den 22 april.

Vad du kan förvänta dig av Selling Sunset säsong 5

Säsong fem har en ny skådespelare som ansluter sig till realityserien. Chelsea Lazkani är en 29-årig brittisk-nigerian och den nyaste fastighetsmäklaren. Lazkani har en examen från University of Birmingham och en magisterexamen i olje- och gasekonomi från University of Dundee.

Innan hon fick sin fastighetslicens arbetade Lazkhani i företagsvärlden som affärsstrateg. Hon slutade senare och gick med i Los Angeles-byrån Rodeo Realty. Lazkani borde inte ha några problem att passa in i sin bakgrund.

De nuvarande skådespelarna, inklusive Christine Quinn vars position ifrågasattes vid den förra finalen, förväntas vara med i säsong fem.

Se också:

Chrishell Stause och Jason Oppenheim’s förhållande kommer att vara i fokus

Förutom de förvånade reaktionerna ser vi en titt på en konversation mellan Stause och Fitzgerald, som tidigare dejtat Oppenheim innan de gifte sig med sin man Romain Bonnet. Stause uttalar sig också i klippet och säger: ”Vi är inte kriminella. Vi gör inget fel”, innan hon och Oppenheim delar en kyss.

I en intervju med Cosmopolitan UK öppnade Stause upp om förhållandets avslöjande. ”Vi tillkännagav det lite tidigare än jag skulle ha velat, för jag kände att vi var på väg att bli utstötta av paparazzibilder”, sade hon. ”Men jag ville inte att folk skulle tro att det var ett misstag eller att de hade ”fångat oss” när vi gjorde något – jag ville kunna hålla min pojkväns hand vid middagen.”

Missa inte nya säsongen på Netflix fredagen den 22 april!


Lämna en kommentar