Bästa 70 tums TV-apparater

De bästa 70-tums TV-apparaterna för dig.

Bästa 70 tums TV-apparater år 2021
Bildkredit: Samsung

Den bästa 70-tums TV:n erbjuder mycket man älskar. Från den extra stora skärmen till de smarta funktionerna och finesserna. Den här specifika storleken är utmärkt när du vill ha något lite större än en 65-tums modell. Det finns inte många 70-tums modeller som jämförs med populära 65- eller 75-tumsstorlekar. Men de bästa 70-tums TV-apparaterna har många av samma funktioner som du hittar i de vanligaste motsvarigheterna.

Rumsplacering

I vår guide, Vilken TV-storlek ska du köpa? Råder vi kunder att välja 70-tums TV-apparater om deras bekväma avstånd till TV:n är 5,4 till 6,25 meter bort.

70-tums TV-apparater kan vara lite svåra att hitta för att det är inte en av de vanligaste storlekarna. Om det är så att det är just den storleken som passar bäst i ditt vardagsrum så kommer vi att gå i genom de bästa 70-tums modellerna så att vi kan hitta den perfekta matchningen för dig!

Vilka är de bästa 70-tums TV-apparaterna?

PHILIPS The One 70″ LED 4K UHD Android TV med Ambilight

Philips The One 4K Smart-TV gör det enkelt att välja TV! Upplev uppslukande Ambilight, fantastiskt Dolby Atmos-ljud och förfinad bild med Philips P5-bildmotor och Dolby Vision. Med Android-TV får du tillgång till över 8000 appar.

Denna TV passar de flesta på grund av dess vackra bild och storlek! Du får en enorm underhållningsmaskin utan att bli ruinerad av priset.

Snyggaste designen 70-tums TV

Samsung QE70T

Samsungs QE70T levererar smart uppskalning till UHD-upplösning för grafik som imponerar utan gränser. Den erbjuder en otrolig bildskärpa med finare detaljer än någonsin. Den använder Crystal Display som optimerar alla färger och säkerställer att allt bildmaterial presenteras optimalt.

Samsungs intelligenta UHD-uppskalningsteknik Crystal Processor 4K gör det möjligt för innehåll utvecklat i en lägre upplösning att lyftas upp till en kvalitet på UHD-nivå. Den bidrar även med kantutjämning och brusreducering för att optimera text och bilder på skärmen. Skärmens gränslösa design ser också fantastisk ut i alla rum.

Bästa Dolby Atmos & Vision TV:n med 4-sidig Ambilight

Philips 70PUS9006

Philips 70PUS9006 TV kommer att placera dig mitt i handligen och skapa en uppslukande upplevelse med dess magiska 4-sidiga Ambilight som få kan matcha. Släck alla lampor i ditt vardagsrum så får du en upplevelse som ingen annan, med spel-, sport- och filmlägen får du det bästa från Philips.

Vill du få en ännu mer uppslukande upplevelse ta en titt på: Philips Hue lampor: Din utförliga guide

Vårt Wildcard – Philips 70″ PUS8546/12

Du kommer att få en fantastisk upplevelse med Philips The One, till exempel har den stöd för Dolbys förstklassiga ljud- och videoformat innebär att det HDR-innehåll du tittar på ser fantastiskt ut och låter fantastiskt. Du får en bild som återspeglar regissörens ursprungliga avsikter och upplever fylligt ljud med verklig skärpa och djup.

Med Philips Android-TV får du det innehåll du vill ha – när du vill ha det. Du kan anpassa startskärmen så att dina favoritappar visas, vilket gör det enkelt att börja streama de filmer och serier du gillar. Eller fortsätt där du slutade.

Hur man väljer de bästa 70 tums TV-apparaterna för dig

När du letar efter en 70-tums TV bör du följa våra tips på TV-köpguiden.

Bestäm först om du är säker på att du vill ha en 70-tums modell, du hittar fler alternativ i 65- och 75-tums modeller.

Tänk på vilka portar du behöver och hur många. Antalet HDMI-portar du behöver beror på hur många enheter du planerar att ansluta – till exempel en Google Chromecast, Playstation 5 eller Xbox Series X. De flesta av dessa TV-apparater har tre HDMI-ingångar. Om du planerar att använda en soundbar kan du behöva ett optiskt digitalt ljud eller en 3,5 mm extrautgång. Du kanske också vill ha en TV som stöder Bluetooth så att du kan lyssna på dina hörlurar utan att störa människor runt dig.

Vill du kolla in en annan skärmstorlek? Se våra favoriter: Bästa 50 tums TV


5 svar på ”Bästa 70 tums TV-apparater”

Lämna en kommentar