Hur man aktiverar brusreducering på AirPods Pro och AirPods Pro 2

Behöver du lite tystnad? Så här aktiverar du brusreducering på AirPods Pro och AirPods Pro 2

Hur man aktiverar brusreducering på AirPods Pro och AirPods Pro 2

Har du precis skaffat dig ett par vill du nog lära dig hur du aktiverar brusreducering. När det blir lämpligt för att stänga ute ljud finns det ett utmärkt alternativ att slå på aktiv brusreducering, vilket är en av de primära försäljningsargumenten för AirPods Pro och AirPods Pro 2, vilket hjälper till att göra de till några av de bästa hörlurarna som finns, och kan mycket väl vara en av anledningarna till att du köpte dem.

Även om aktiveringen av brusreducering på AirPods Pro låter som en enkel sak att göra (vilket det är), betyder det inte att det är uppenbart. Det finns inte en knapp på själva öronsnäckorna som säger ”Noise Cancellation”.

Dessutom finns det några olika kontroller du kommer att brottas med, när du lär känna dina AirPods Pro, och det kan vara lite förvirrande till en början att veta vilka tryckningar, hållningar och fingerskjutningar som gör vad.

Oroa dig dock inte, vi är här för att visa dig hur du aktiverar brusreducering på din AirPods Pro, både via själva AirPods och via din iOS- och iPadOS-enhet. Allt du behöver göra nu är att läsa vidare.


Du kanske vill läsa:


Så här aktiverar du brusreducering på AirPods Pro och AirPods Pro 2

  1. På någon av dina AirPods Pro-öronsnäckor, tryck och håll ned kraftsensorn tills du hör ett ljud.
  1. Alternativt, med din AirPods Pro i örat, sveper du nedåt från det övre högra hörnet på en iOS- eller iPadOS-skärm för att öppna Control Center. Tryck och håll ned ljudreglaget.
  1. Tryck på ikonen för bruskontroll längst ner till vänster och tryck sedan på ”Brusreducering”

Superenkelt ju! Det är alltså bara dessa tre steg du behöver bemästra för att få njuta av brusreduceringen.


Nu när du läst om Hur man aktiverar brusreducering kanske du också skulle vara intresserad av:

Lämna en kommentar